Стил градске одеће: за људе заљубљене у живот

Животни ритам и снажна активност савремених људи оставља мало времена за решавање питања везаних за изглед. Отуда и потреба за стварањем стилских слика универзалне намјене, односно, једнако погодне за рад и свакодневни живот. Стил градске одеће (или урбани стил) је необична мешавина цасуал моде и цлассиц. Ово је идеална опција за људе који се озбиљно баве бизнисом, социјалним радом или имају константан хоби.

Карактеристичне карактеристике урбаног стила (фото)

Конструкција модерних комплета заснива се на принципима слободе и опуштености који постоје у оквирима неформалне елеганције. Основа модерног стила су ствари класичних стилова и боја, прилагођене у корист практичности и удобности. Урбана одјећа не искључује могућност увођења модних трендова. Као резултат тога, рађају се светли и елегантни лукови.

Урбана одећа за жене и мушкарце пружа им одличну прилику да се изразе демонстрирајући своју индивидуалност и јединственост. Свако има право да носи само оне ствари у којима се осећа удобно и удобно. Истовремено, ниво прихода и доступност брендиранихпроизвода.

Модна гардероба модерног становника мегаполиса одликује се многостраношћу слика које носе отисак личности његовог власника. Свака ствар мора бити изабрана у складу са њеним карактером и укусом.

Друга важна карактеристика стила је наношење слојева. То вам омогућава да направите сложене, разноврсне и необичне комплете.

Типични стилови градске одјеће

Комплети урбаног стила позајмили су се од класичног лаконичну силуету и монотонију ствари. Основа урбаног стила мушке одеће састоји се од разних панталона: равних, са стрелицама, благо зашиљених, проширених модела, а често и банана. Избор одеће није ограничен на минимални сет класичних производа. Поред традиционалних капута, ровова и кабаница, мушкарци носе овчје капуте, јакне, кожне јакне.

За девојке, костими за хаљине, панталоне, сукње, јакне нуде се не само класичним облицима, већ и више демократског дизајна. Блузе, врхови, декоративни елементи разликују се у различитим стиловима, посуђеним из других стилских праваца: романтично, Провенце, етно, природно. Плетенине и трикотаже, блузе и џемпери су активно укључени у креирање модерних комплета.

Урбани стил одбацује претјерану озбиљност пословних тужби. Али у гардероби их има многојеанс веар. Уз деним ствари, можете створити тону занимљивих, неформалних лукова. Треба имати на уму да би кит требао бити само један комад деним тканине.

Търги и цвети на местната слика

За разлику од класичног, урбани стил практично не користи црну одјећу. Предност се даје хладним бојама, на пример, сивој и свим њеним нијансама. Урбани стил се заснива на неутралним, акроматским бојама типичним за техногене агломерације: плава, смеђа, беж. Њихова предност је универзалност и релевантност у сваком окружењу.

Контрастна комбинација боја даје светле и богате боје - црвену, зелену, лимунску, снежно белу. Они дају сетовима више изражајности и енергије. По правилу се користе за шивење блуза, врхова, шалова. У једном луку дозвољена је употреба једног засићеног тона. Ово правило се односи само на одећу и не утиче на прибор.

Што се тиче узорака на тканинама, урбани стил се придржава традиционалног класичног скупа отисака. Обично је то кавез, трака, пилеће стопало, једноставни геометријски облици. Цветне композиције и фантазијски обрасци су у лошој хармонији са основним концептима удобности и модерације, тако да су у одећи урбаног стила изузетно ретки иу малим количинама.

Урбани стил апсолутно није избирљив при одабиру тканина за модерне сетове. Он једнако користи природне и синтетичке материјале, у неким случајевима их успјешно комбинира у један лук. Урбани стил, као и класични, не препознаје тканине са активном структуром - крзно, букле. Њихови тродимензионални елементи и изражена декоративност протурјече концепту градске одјеће.

Допълнителна група за урбанистски стил

Главни сет урбаних елемената готово понавља стил цасуал-а. Формирајући модерне гарнитуре, нашироко користе накит, шалове, марамице, шешире, каишеве, наочаре. Сви ови предмети пружају опуштену, меку елеганцију. Важно је да додатна опрема свакако одражава најновије модне трендове.

Што се тиче накита, избор треба да буде вођен осећајем пропорције. Вишеструки накит је доказ лошег укуса. Боље је дати предност једној или две ствари средње величине. Оригинална наруквица, дизајнерски сат, спектакуларни прстен, елегантна суспензија - то је сасвим довољно да потврдите статус власника.

На улици је изузетно ретко сусрести градске становнике без торбе. Комплети градске одјеће морају укључивати разне ранчеве, торбе, масовне и класичне моделе.

Што се тиче обуће, за женепожељни су удобни модели. То могу бити меке балетне гарнитуре или ципеле, чизме са ниским, стабилним петама. За мушкарце, прикладне ципеле су оксфордке, брогови, монаси и друге класичне ципеле. Тенисице и патике, иако су практичне и практичне, погодније су за шетње у селу или пословне догађаје.

Урбани стил пружа много простора за реализацију креативних идеја. Мушкарци се не би требали бојати комбинирати равне траперице с уском мајицом и строгом јакном. Жене изгледају сјајно у плетеној сукњи, класичној јакни Цоцо Цханел и уредним пумпама. Да не бисте изгледали свеже, слободно допуните стилски сет светлим детаљима и контрастним прибором.