Суеде дерби - мушке полуформалне ципеле

Упркос чињеници да је мушка мода конзервативна, модели ципела су представљени у широком спектру. Једна од опција за ципеле су антилоп дерби. Разумећемо какав модел.

Посебне карактеристике

Имена мушкараца класичних ципела чула су готово сви, али не може сваки човјек рећи како се један модел разликује од другог. Дакле, главна разлика између модела, названог "дерби", је присуство отвореног типа везивања.

Другим речима, ако су бочни делови ципела, у којима су направљене рупе за везивање, постављени преко предњег дела ципеле која покрива подизање стопала, то значи да имате „дерби“ модел. У исто време, класични дерби има беретке (то су саме стране са рупама са везица) које су исечене у исто време када и на задњем делу ципела, тј. Између ових делова нема шава. Ако су беретке одвојиве, онда је исправније назвати такву моделску ципелу отвореним типом везивања “блуцхес”.

Дерби - ципеле полуформалног стила. Према правилима етикете, дерби се не може ставити на технике високог нивоа, у овом случају, препоручује се да се носи формалнији модел ципела - оксфордица.

Међутим, дерби у класичној боји у боји коже је прихватљив за званичне догађаје који захтевају стриктно пословно одело. Бут суеде Мушки дербији су цасуал ципеле, најбоље од свега, у комбинацији са слободном одећом.

Носите антилоп дерби са цхинос, јеансом и кратким хлачама. Чарапе се могу носити или их се може напустити. То ће зависити од слике која се креира. На пример, не треба да носите чарапе са скраћеним панталонама или кратким хлачама, а сасвим је могуће носити ципеле са чарапама на панталонама или јеанс класичне дужине.

Погледи

Суеде дербије се могу разликовати по изгледу ђона, боје и дизајна. Дакле, класични модел претпоставља присуство танког ђона са широком стабилном петом. Међутим, дизајнери нуде и друге опције. На пример, ђон у облику ниске равне платформе или дебелог ђона са петом.

Боје ципела од антилопа могу да варирају. Најчешће опције су црни и браон антилоп дерби. Међутим, такође можете наћи моделе других боја, на пример, плава, бордо, сенф, итд.

У класичној верзији, дерби нема декор, поготово зато што сама антилоп изгледа лепо. Међутим, неки дизајнери и даље користе перфорације за украшавање својих модела, а такве ципеле називају дерби брогуе.

С както да комбинирам?

Хајде да схватимо шта да носимо антилоп дерби. Још једном наглашавамо да су то неформалне обуће, тако да нема потребе да их носите са строгим оделима. Али у разноликостиГарнитуре слободног стила савршено се уклапају. Ево неколико примера успешних лукова:

  • Класичне сиве карирасте панталоне и смеђе џемпер кошуље ће додати ваш изглед. Комплет ћемо употпунити плавом кошуљом, беж кардиганом од финог плетива и јакном од тамно смеђе вуне. Модеран додатак - црна плетена кравата учинит ће ансамбл још елегантнијим.

  • Бургундски кинески мали ће мало увући дно како би разоткрили глежњеве, носе црни антилоп дерби за босе ноге. Врх ансамбла представљен је тамно сивом мајицом дугих рукава и отиском на грудима и црном кожном бомбашком јакном.

  • Елегантан ансамбл се добија комбиновањем тамно зелених панталона са смеђим дербијем. Ансамбл употпуњујемо црно-бијелом мајицом и јакном од бијелог памука. Покупимо стилски прибор за ансамбл - кожни смеђи појас и црно-белу хоризонталну кравату.

Брендови

Суеде - материјал је веома леп и удобан за ношење. Зато га дизајнери често користе за израду ципела, укључујући и ципеле, дерби.

Дакле, модел из Хуго Босса је класична верзија дербија, направљена од тамно плаве и светло смеђе антилоп. Елегантни модели из Праде имају дебеле потплате за њихову производњу.Дизајнери су користили сребрно-селу антилоп.

Греи Дерби Брогуес нуди Бранд Но Бранд, врхунац модела је присуство металне облоге на страни пете.