Сукња од оловке са патикама за спортске и креативне модне даме

У скорије време, сматрало се да спортску обућу треба употребљавати само по својој намени - за обуку и обуку у теретанама, фитнес клубовима и школама плеса. Данас нико не сумња да се мокасинке, обућа, патике и тенисице могу комбиновати са било којом одећом и створити атрактивне стилове. Таквој мисли је потиснула идеју здравог начина живота и рекреације.

У данашње време, бављење спортом није чак ни хир, већ мора бити једноставно витална потреба. Светски познати дизајнери укључују спортску обућу у најбоље колекције и преносе своју визију моде јавности.Комбинација некомпатибилних елемената је главна карактеристика утисака који изазивају узбуркање . Чини се да је могуће комбинирати елементе потпуно различите у формату и намјени, али сукња за оловке са тенисицама постала је комбинација трендова.

Изгледа једноставно невероватно, доноси свјежини и новости слици, испуњава изглед са посебним значајем. Која је тајна успеха комбинације спортске обуће и елегантних, ексклузивних ствари?

Удобност спортске обуће

Лидери индустрије обуће, бринући се за здравље и љепоту жена, нуде висококвалитетне, удобне ципеле направљене кориштењем нових технологија.С обзиром на ортопедска својства структуре женске ноге, произвођачи стварају патике.са оптималном висином ђона, савршено се уклапа у стопало . Модерне лепотице радо су замениле чавле и високе пете удобним потплатом ципела. Погодност и удобност - то је један од разлога атрактивности спортске обуће. Поред тога, комбинација са уобичајеном одећом даје неочекивани ефекат оригиналности и креативности дизајна.

Ако желите да нагласите оригиналност, оригиналност и сопствену индивидуалност, тенисице испод сукње за оловке су најбољи избор. Званични стил сукње ће бити уравнотежен једноставношћу и природношћу ципела. Ненаметљива авангарда, свежина, јасноћа линија биће главни аргументи у корист сукње и патика. Избор боје и структуре материјала ће зависити од ваших укуса и жеље за креирањем одређене слике.

Модни лукови

Захваљујући смелој идеји Карла Лагерфелда, који је у деведесетима мешао стилове и комбиновао класичну одећу са спортском обућом, данас је релевантан тандем сукњи и тенисица, популаран међу фасхионистама широм света. Изгледа веома слатко, романтично и прави неки израз у слици. Можете експериментисати бескрајно, стварајући нове лукове, али још увијек вриједи придржавати се неких правила.

Правила за комбинирање сукње и спортске обуће:

  • Лагана сукња добро пристаје уз бијеле или контрастне узорке ципела.

  • Ансамбл у пастелним бојама може се употпунити јарким тенисицама.

  • Један од елемената одеће мора бити у хармонији у боји са ципелама.

  • Једнобојна слика са светлим тенисицама или, напротив, светао и привлачан лук, уравнотежен умирујућим ципелама, има право да постоји.

  • Важно је поштовати конзистентност текстуре тканина.

Ако користите светле сукње, онда тенисице могу бити од текстила. Плетена једнобојна сукња са разнобојним ципелама од умјетне коже или природног антилопа изгледа сјајно. Кожне ципеле се могу комбиновати са кожом, деним сукњом или допунити ансамбл кожном или памучном јакном.

Како створити елегантан изглед?

Приликом избора ципела, размотрите не само свој укус и модне преференције, већ и слику коју желите да креирате. Класична верзија је црна сукња и бијеле тенисице. Улични стил не искључује шарене и свијетле дизајне ципела.За свакодневни живот користит ће се спортске ствари различитих боја - жуте, плаве, црвене, зелене или комбиниране боје . Тамне сукње иЛагани топ ће се складно комбиновати са беж, млечним или крем ципелама.

Средње дуге или кратке оловне сукње са бијелим тенисицама чине хармоничан тандем, наглашавајући оригиналност стила. Иначе,су бијеле тенисице универзалне ципеле које се апсолутно уклапају у све . Неутрална боја ће уравнотежити пропорције тијела, донијети хармонију, додати свјежину и профињеност. Елегантне бијеле сукње за оловке било којег тона од костимиране тканине, вуне, трапера, природне коже и трапера складно су комбиниране с бијелим ципелама.

Додатна опрема

Спортска обућа ће створити најбоље слике. То су опције за младе, елегантни канцеларијски стилови, лежерна и класична. Сваки ансамбл може постати ремек-дјело, ако у њега унесете фантазије и властите идеје за дизајн.Ако је основни елемент кожна тамна сукња, онда тенисице могу бити било које боје, а слику можете надопунити кожном наруквицом, танком траком од антилопа или елегантним наочарима . Лагана сатенска, вискозна сукња складно се комбинује са текстилним патикама у јарким бојама и додацима који су слични у боји - перле, наушнице, шарени шал. Деним сукња може се комбинирати с бијелим тенисицама и трапер капом или визиром.

Доста ципелакомбиновани у тон и текстуру са најмање једним елементом ансамбла. Наруквица, спортска торба, чаше, тајице, шал за врат и светли привјесак погодни су као додатна опрема.Разнобојне сукње са орнаментом и отиском могу се отелотворити у један лук монотоним ципелама суздржаних тонова и разриједити слику наушницом у фолклору, сјајном брошом или укосницом . Једнобојне стилске сукње повезат ће се с тамним тенисицама, а слику можете украсити огрлицом од природног црног камена, сребрним ланцем, бисерним привјесцима. Свака слика ће постати непоновљива, ако направите своју визију моде, додир шарма и додајте добро расположење!