Свеатсхиртс Палаце: карактеристике модела и стилске слике

Палаце Палаце - стварни комад одјеће, који се одликује бројним карактеристикама. У арсеналу ове марке можете наћи много занимљивих опција за такву одјећу која се савршено уклапа у улични стил. Захваљујући таквим стварима, свака особа може изгледати тренди. Главно је да изаберете прави стил и научите како да комбинујете производ са другим стварима.

Историја бренда

Оснивач овог бренда је био млади клизач Лео Тенге. Његово једино озбиљно занимање било је скатебоардинг. Оснивач бренда имао је властити ПВБЦ тим. Ова скраћеница означава Палаце Ваивардс Боис Цхоир.

Након што је тим одмарао, имали су идеју да тетовирају сваког члана. Требало би да садржи логотип тима у облику троугла, који је развијен одавно. Ова идеја је реализована, након чега је Лев направио мајице са таквим логом за сваког учесника.

Чланови тима су се неко вријеме бавили екстремним спортовима. Међутим, како су учесници сазрели, интереси су се променили. Као резултат, тим се распао, али је наставио да остане познат међу скејтерима.

Као резултат тога, Лео Тењу је одлучио да отвори сопствени бренд одеће и скатебоардс. ОвоКомпанија је добила име Палаце Скатебоардс. Пошто се Лев дуго бавио скатебоардингом, успео је да стекне много контаката у овој средини.

То је оно што је помогло да брзо промовишемо ваш бренд међу клизачима. Бренд је постао најпопуларнији бренд који производи одјећу за скатебоардинг.

​​

Међутим, Лео Тању је одлучио да се ту не зауставља. Да би промовисао свој бренд, почео је да снима квалитетне рекламе које су помогле да се рекламирају производи. Као резултат тога, постојале су различите опције за сарадњу са познатим брендовима.

Најпознатији брендови са којима је компанија Палаце Скатебоардс радила укључују:

Као резултат ове сарадње, компанија је постала толико популарна да су јој не само клизачи, већ и обични људи почели носити одјећу. Ово није изненађујуће, јер ствари ове компаније изгледају веома модерно и атрактивно.

Карактеристике модела

Данас се џемпери Палаце сматрају једном од најпопуларнијих и траженијих врста одеће. Идеалне су за јесен и зиму, јер комбинују стил, удобност и разноликост. Овај бренд производи нестандардне џемпере, који суСадржај невероватног стила енглеских клизача.

На почетку, сличне ствари су објављене за момке. Међутим, данас постаје јасно да девојка која воли носити спортску одјећу може пронаћи и оптимални модел. Зато колекција бренда представља мушку и женску одећу.

Такви модели имају бројне карактеристике. Нови производи креира оснивач Палаце Скатебоарда, Лев Танге, уз помоћ мајстора за тетовирање Фергус Перцелл. Развили су једноставан и модеран дизајн.

Његово значење је нагласак на непоновљивом стилу енглеских клизача. Истовремено, оригинални логотип је сасвим минималистички. Због тога је у стању да привуче пажњу других субкултура.

Међутим, значка остаје прилично инсерцијална. Због тога су главна публика клизачи. Они препознају бренд "Скатебоард" као свој.

Џемпери Палаце су изабрани од стране дечака и девојака који желе да изгледају што модерније и светлије.

У исто време, такви производи су изненађујуће удобни. Зато млади не морају да бирају између удобне мајице и тренутног џемпера. Дворски арсенал садржи мајице, које комбинују оригинални дизајн и невероватну практичност.

\ т

В обсествената палатаотличаетса много особенности:

  • Присуство карактеристичног троугла . Лого овог бренда је веома једноставан и брз за памћење. Истовремено, цртеж на одећи изгледа веома модерно и релевантно.
  • \ т Удобан рез . Захваљујући томе, џемпери овог бренда вам омогућавају да се опустите. Они не ограничавају покрете и омогућавају вам да водите прилично активан начин живота. Власници ове врсте одеће не могу бринути да ће се јакна распршити по шавовима током активних вежби екстремних спортова.
  • Необичан дизајн . Сваки производ је посебан. Због тога вам омогућава да нагласите индивидуалност. У модним колекцијама бренда можете пронаћи стилске производе са капуљачом, који штите у лошим временским условима.
  • Посебно обећање . Одећа овог бренда вам омогућава да нагласите брзину, храброст, слободу свог власника. Она формира веома посебно расположење урођено у представнике одређених субкултура.
  • Необични цртежи, графике, боје . У колекцији бренда можете пронаћи многа решења у боји - црна, бела, сива. Изгледају веома занимљиве ствари, украшене свим врстама отисака. Једна од њих је елегантна птица која ради.

Модние изображениа

\ тстилиста нема консензуса, с тим што је најбоље комбинирати такву одјећу. У почетку, већина џемпера је дизајнирана за мушкарце.

​​
Међутим, у стварности их се може назвати унисекс производима. Многе опције су одличне за девојке које воле спортску одјећу.

Како би изгледали атрактивно, џемпери Палата могу се комбиновати са разним стварима - хаљинама, сукњама, кратким хлачама.

Такви производи у комбинацији са јеанс изгледају не мање успешни. Ципеле треба да буду што удобније. Зато што стилисти препоручују избор патика, мокасина, клизања.

Дукс панталоне сматрају се веома елегантним и модерним комадом одеће. Да бисте са својом помоћи креирали много стилских композиција, потребно је правилно изабрати одређени модел узимајући у обзир карактеристике вашег лика. То ће учинити да она буде релевантна и модерна у свакој ситуацији.