Свилена туника: правила селекције и бербе

Стандард женске привлачности и сексуалности може се назвати тонирана фигура, лепе груди и танак струк. Управо ове особине женске силуете наглашене су када се користи такав ормарски елемент као туника. Невероватна женственост и нежност доноси тунику, јер је у стању да нагласи достојанство фигуре и сакрије недостатке.

Туници су се појавили пре неколико стотина година и служили су Грцима и Римљанима као доња кошуља, која се користила за свакодневно ношење. Касније су се променили начини шивања и кројења, а данас се туника сматра најлуксузнијом и женственијом одећом. За шивање производа користе се природне и фине синтетичке тканине, али свилена туника заузима посебно мјесто. Својства материјала привлаче многе жене, јер је свилена одјећа без тежине, њежна, угодна на додир и врло лијепа.

Постава

На фотографији модних магазина, свилена туника додаје лакоћу, прозрачност, елеганцију женској слици, наглашавајући танак струк и скривајући пуне бокове. Девојке постају грациозне и витке, без обзира на физичку структуру. Лако је изабрати модел за гојазне жене, а најважније је изабрати производ са оптималном дужином. Резови на бочним странама визуелно ће смањити волумен кукова, округли деколте ће повећати груди, а свака жена, која носи тунику, ће се осјећати као краљица.

Туника од природне свилецени због изузетног луксуза материјала. Свила има изузетне особине, хигроскопна је и антистатична. У топлини даје хладноћу, пружа удобност. Производи од свиле блистају на сунцу, свјетлуцају, лијепо се уклапају у силуету. Свилене тунике доносе неку мистериозност, романтику женској слици, јер не покривају тијело у потпуности.

Летња туника у комбинацији са купаћим костимом или кратким хлачама изгледа посебно секси. Ове сезоне постали су светли модели на плажи, са цртежима или апстракцијама.

  • За жене са прекомерном тежином , стилисти препоручују да се преферирају разнобојни или чврсти тамни производи средње дужине.

  • Витке девојкеће одговарати кратким и дугим туникама различитих нијанси.

Зелени, кестењасти, жути, љубичасти производи са везом, штампом, каменчићи изгледају лијепо и елегантно. Можете купити кинеске свилене тунике које нису инфериорне по питању квалитета одеће моделских кућа.

То су лабави или уграђени производи, са или без појаса, са везицама на куковима или рукавима. У понуди су модели познатих дизајнера са слепим рукавом или варијантом резања, другачији облик изреза, са или без огрлице.

С каким носом тунике

Ланене кратке сукње, ускепамучне панталоне, фармерке, капри хлаче, тајице или тајице. Опције за плажу су хармонично комбиноване са купаћим костимима или кратким хлачама. Брунете могу да користе светлу одећу, плавуше ће одговарати светлим и шареним бојама. Бирајући властити имиџ и стил, послушајте савјете стилиста и своју интуицију!

Велики избор производа од свиле омогућава вам да одаберете моделе за свакодневно ношење, за дом, посао, путовања, службене састанке. Универзалност туника је очигледна, јер се ова одећа може носити у било ком времену и сезони.