Тил-схопен сукња: опције за резање и комбинацију

Пуффи сукње су невјеројатно популарне у лијепом сполу. Посебна пажња је посвећена сукњи схопенка од тила. Вањски изгледа као туту, а име је добила захваљујући великом композитору - Шопену. Недавно су ови модели били повезани искључиво са вечерњим или свечаним ормаром. Данас, спектакуларне туту сукње освајају урбану моду. Кратки модели и сукње до пода, бујни производи француске дужине и вишеслојне сукње са подераним рубовима - све се то може наћи у колекцијама познатих дизајнера женске одјеће.

Опције за сечење

Чини се да је немогуће смислити нешто посебно при шивању сукње, али дизајнери се не умарају да нас изненаде са нестандардним рјешењима. Данас постоје тулле сукње различитих стилова и са необичним завршетком. Потребно је истакнути неколико популарних модела сукњи, схопенок:

  • производ са еластиком - класична верзија сукње за сваки дан. Лако је сами шивати такав модел, што многе жене раде, стварајући свечане костиме за себе и своје кћери.Такве сукње су практичне и једноставне за употребу. Могу бити било које дужине и имати различиту помпе . У вечерњим сатима на поду се обично појављују сукње, а у свакодневној гардероби чешћепостоје сукње средње дужине са релативно малом помпом;

  • модели са високим оптерећењем- присуство широког ремена претвара туту сукњу у упечатљив елемент гардеробе. Такви модели савршено затежу струк и наглашавају линију кукова. Високо уклопљена сукња помоћи ће дјевојкама с правокутном фигуром, а присуство паперјастог дна даје силуети заводљив облик;

  • вишеслојна сукња- ушивена је из врло танког тила. Поред чињенице да се сам модел одликује повећаном помпом, присуство слојева даје производу још већу запремину. Плишана, вишеслојна сукња у пастелним бојама је одлична опција за танку девојку. Такви модели традиционално имају миди или колено;

  • са неравним ивицама- смела и модерна опција за самоуверене девојке. Обично се такве сукње користе за креирање сјајних слика за забаву, али модели средње дужине са изразито подераним рубовима могу добро попунити вашу свакодневну гардеробу. Шта носити такав модел зависи од боје и дужине сукње. Што је ексцентричнија сукња-схопенка, мирнија мора бити одјећа за пратњу.

Девојчице са заобљеним облицима одбијају сукње за пакирање, вјерујући да оне чине већу гломазну фигуру. У ствари, добро изабрана Шопенова сукња може сакрити пунину ибаланце силхоуетте. За девојке КСКСЛ формата кратка сукња је контраиндикована, али модели средње дужине могу сакрити пуне бокове и нагласити струк.

Жене са кратким растом треба да напусте макси или кратке сукње. Такви модели визуално скраћују раст, а стилисти често такву одећу називају „боцом за топлу воду за чајник“.

Пуффи сукње су прикладне за дјевојке са танким тијелом, као и за жене високог раста . Уз помоћ туту-сукње, можете побољшати силуету, чинећи је женственијом и заводљивијом. Подни модели ће бити практично решење за одлазак у позориште или вечерњи излазак. Кратке сукње могу приуштити младе жене кратког раста. За жене преко 25 година, обимне сукње малих димензија изгледају пркосно.

Ако говоримо о палети боја, онда на врхунцу популарности сукње од тила у пастелним бојама. Бела сукња ће помоћи девојкама да буду мршаве. Сукње у пепељасто-ружичастим тоновима, модели брескве и беж боје, задимљене плаве сукње, ефектни производи лагане лила нијансе изгледају посебно њежно и романтично. Модерне жене са величанственим формама привући ће сукње у тамноцрвеном, смарагдном и тамносивом тону.

Методе брања

Футинирана сукња у тамној боји је у хармонији са одећом сличне нијансе. Црна сукња добро изгледа са блузама од гипуре или чипке, свилени врхови и стезници.

Младе модне жене носе сукње пастелних боја са плавим деним мајицама, које су замотане у струку. Оригинална допуна нежним нијансама схопенки сукње ће бити јакна-јакна или кожна јакна. Добро решење за сукњу средње дужине може бити:

  • мајица дугих рукава или са контрастним отиском;
  • плетени џемпер, увучен за појас за сукњу;
  • Лаце Топ Банд;
  • кроптоп светла нијанса;
  • Мајица и кратки сако.

Дуга сукња је у складу са карираним кошуљама, блузама класичног стила, долчевита и плетеним џемперима са спуштеним раменом.
Које ципеле изабрати за сукњу-схопенке

Без обзира на дужину сукње, ансамбл треба допунити класичним високорамним пумпама. Будући да натечене сукње визуално скраћују раст, ниске ципеле су непожељне у гардероби за дјевојчице с висином испод просјека. Али високе модне жене могу безбједно обући тенисице за сукњу или свјетло обојене претвараче.

Добар додатак пахуљастој сукњи су ципеле бруталног стила, као и паравојне чизме и чизме са жљебастим потплатом. На летњим сандуцима за ормар, могу се појавити балетне тканине у тонској сукњи или мокасинке са перфорацијом.

Кратка сукња-схопенку може се допунити чизме, чарапе, чизме или чизме са језгровитим дизајном. Челзи чизме са ниским потпетицама помоћи ће девојкама са високим растом у вансезони.