Тимберланд хеелс - комбинација женствености и бруталности

Мода је велики изумитељ који може разбити било који стереотип. Посебно, има много случајева у којима су мушке гардеробе “мигрирале” у женске. Модел створен за рад или спорт, модне жене су почеле да се носе у граду. То је управо оно што се догодило са чизмама које су створене “за шумске раднике”, другим ријечима, за дрвосече.

Модерни данас Тимберландс су настали управо као издржљиве, практичне и, што је најважније, потпуно водоотпорне радне ципеле. Тада су у гардеробу уврстили удобне и поуздане ципеле, касније су се све чешће појављивале на модним пистама у колекцијама модерних мушких ципела.

И релативно недавно, жене су почеле да носе дрвену земљу. Али не све девојке воле грубу појаву ципела. Женске жене које категорички не воле имиџ “дечака” или “њиховог дечка” треба да обрате пажњу на дрвену земљу.

Разноврсност моделов

Таква комбинација као „дрвеће и пете“ може се многима учинити бесмисленим. Заиста, једна од главних предности овог модела је висока удобност, која може пружити само ниске широке потпетице. Али, ако вам не треба удобност, а више занима изгледност модела, дрвенарија са високом петом је одличан избор.

Захваљујући фантазијидизајнери, практичне радне ципеле претвориле су се у женски модел. Модеран женски тимберланд са петама изгледа елегантно и секси. И модели могу изгледати другачије.

Најудобнија опција су модели са дебелом петом и валовитом платформом. Такве ципеле изгледају веома оригинално, јер комбинују карактеристике женског и бруталног стила.

Љубитељи чавлића нису остали ни „лишени“. На високој скривеној платформи и оштрици од 10 до 12 центиметара има дрвених остатака. Наравно, такве ципеле нису дизајниране за шетњу у шуми, и неће бити баш погодно шетати их по градским улицама, али као излазни модел ово је одлична опција.

С что сделать?

Може се питати шта да обучем са Тимберландсом на пети Одговор је једноставан: овом ципелом можете носити исту одјећу на коју би ставили чизме на петама. Избор одеће зависи од стила обуће. Дакле, модели са дебелом петом и валовитом платформом стварају додатни волумен у доњем дијелу силуете. Дрвена дрвена огрлица је лакша и елегантнија.

С костумами

Ако традиционалне шуме не изгледају превише добро са женским хаљинама, онда су модели са петама савршено комбиновани, како са кратким моделима, тако и са дужином миди, па чак и маки. Ова ципела ће изгледати посебно добро са Хаљине у стилу Бохо и цасуал.

Практично нема ограничења у облику модела. Тимберландс у петама ће бити одлични ансамбли, оба са равним хаљинама и . Ако се изабере модел стилетне ципеле, онда се може носити чак и до уграђене хаљине одрезаног "кућишта". Али чизме са дебелим петама изгледају успешније са превеликим моделима.

Сукње

Љубитељи еклектике могу комбиновати миди у женској летећој сукњи са масивном кожном петом. Девојке које више воле конзервативнији стил изабрат ће кратку плетену или деним сукњу са таквим ципелама. Али модели на петама ће изгледати добро са сукњама било ког стила.

Деним Цлотхинг

Попут традиционалних дрвећа, чизме са високим потпетицама изгледају сјајно са уским траперицама. Добро изгледајте са овом ципелом и траперицама са вештачким ножевима и рупама. Врх ансамбла може бити представљен мајицом или џемпером , у зависности од сезоне.

Љети се дрвене пете могу носити са гаћицама од трапера, као и сукње и хаљине од трапера.

Тајице су велике са Тимберландс. Али, да би се створили овакви ансамбли стилетто обуће, боље је избегавати, јер таква комбинација изгледапревише пркосан. Али верзија са дебелом петом и ребрастим ђоном са гамашама изгледат ће сјајно ако додате тунику са туником или издуженим џемпером.

Оутервеар

Тимберландс на петама са кратком вањском одјећом изгледа посебно успјешно. То може бити јакна, капут, парк или кабаница. Најважнија ствар је да одећа треба да буде до дужине колена и да буде добро причвршћена.

Модни брендови

Упркос чињеници да је традиционални Тимберланд модел на ниско стабилној пети-цигли, многи брендови нуде модерне жене и женственије опције. Тако оснивач компаније Тимберланд нуди модерне женске ципеле високих потпетица у облику конуса и скривене платформе. Модел има класичну жуто-смеђу боју и дебелу високу везицу. Бруталнија опција је модел из Ферсинија, који има масивну пету, жљебасти потплат и декор у облику металних заковица.