ТОП- 6 стилова вечерњих хаљина са деколтеом

Фасхионисти са посебном пажњом бирају вечерњу хаљину, јер желите да одете на важан догађај у свој његовој слави. Вечерње хаљине обично имају маки дужину, али не досежу увијек под. Неки модели завршавају изнад костију на нози. Посебан шарм даје уздужну, предњу или задњу страну. Вечерње хаљине са деколтеом могу приуштити власници различитих облика и било које доби. Али важно је одабрати прави стил одијевања.

На нози

Најчешћа верзија хаљине с изрезом је одијело са бочним прорезом на нози. Овај модел не изгледа вулгарно, али отвара женско тело, показујући витке ноге. Парадокс је да су чак и власници далеко од савршених ногу у таквој хаљини која изгледа лепше и виткије.

Још један бонус хаљине са високим прорезом на нози је ефекат моделовања. Ова хаљина савршено привлачи силуету и чини лик елегантнијим.

Хаљина од светлуцаве тканине погодна је за свечани излаз. Као класична вечерња опција, можете понудити мат опрему у тамним бојама. Драперије, набори, запашни елементи успешно се комбинују са секцијом на нози.

На заднем

Модели са резом на леђима изгледају заводљивије и провокативније.ниске хаљине. Власници малих груди радо излажу леђа и рамена, бирајући одговарајућу одећу са капи у облику деколтеа или потпуно отворене.

Рез може бити вертикалан, а онда ће тело бити голо само када се материјал љуља. Варијанте таквих модела су доста - чврсте и лабаве, од плетенина и баршуна, са резом до репне кости или малим "чамцем", који отвара лопатицу.

Тешкоћа израде слике засноване на хаљини с отвореним леђима је да морате одабрати одговарајући доњи веш. Копча грудњака не треба наћи на леђима. Да бисте то урадили, користите или грудњак са силиконским наслоном, или производ са траком-петљом, у зависности од стила хаљине.

Често, модерне жене допуњују лук огрлицом, која се налази на голим леђима. Може бити изражајан привјесак или масиван ланац. Коса се у исто време скупља у лепињу или прави високу фризуру.

Пред.

Предњи прорез не изгледа увек добро. Ако је хаљина чврста и рез је висок, онда ноге не изгледају тако танко. Хаљине са резом испред нису погодне за девојке са малим растом. Много бољи изглед модела танке силуете са проширеном сукњом. У овом случају рез не изгледатако храбре и голе ноге само док ходате.

Такви производи често имају неравну доњу ивицу - дужина сприједа је краћа од задње плоче сукње. Слично томе, дизајнери красе хаљине с отвореним раменима или дубоким трокутастим деколтеом.

С исецками

Модели са резаним љуљачком, молим вас са грациозношћу, лакоћом уклапања на лик, симулирајући својство. Драперија типа љуљачке визуално побољшава пропорције и чини силуету мање гломазном у случају прекомјерне тежине и грациознијом у присуству дјечачке фигуре.

Врат љуљачке је веома дубок, а драперија може да украси и испред хаљине и на леђима. У другом случају, дубина изреза може бити веома велика - до рупица на струку. Такав производ је потребно носити са максималним опрезом, иначе ће се проклизати, откривајући непотребне детаље.

Како би се то спријечило, дизајнери допуњују рез са декоративним надстрешницама од тканине, металним ланцима, итд.

Још храбрија опција је билатерални замах. У овом случају рез је на задњој и предњој страни. Шити сличне производе од вискозне свиле, финог плетива и других течних и добро драпираних тканина. То имагеиспоставило се да је хармоничан, препоручује се да се комплет допуни пумпама на просечној пету и малој торби без траке или на металном ланцу.

На страните

Упарени бочни прорези чине вечерњу одећу што је могуће отворенијом. У овом случају, ноге изгледају голе, поготово ако дама мора плесати или оскврњивати.

Модне жене вољно бирају хаљине у тамној палети - црној, чоколадној, тамноцрвеној. Претеран декор у таквим производима није добродошао. Следећи елементи ће бити у могућности да допуне слику:

Резови пара не могу увек засенити цифру. Зреле фасхионисте препоручују да се уздрже од таквих одела. Боље је изабрати вечерњу хаљину са доњим вратом на једној нози или на леђима.

На рамени

Где другде могу бити посјекотине на вечерњој хаљини? На пример, на раменима. Ова верзија резања не показује ништа посебно, али чини хаљину елегантнијом и необичном.

Како се производ са деколтеом разликује од хаљине с отворенимрамена, то је присуство џемпера, траке или рукави који чине опрему конзервативном. Резови на конвексном дијелу рамена добро се слажу с меким руффлесима и драперијама.

Хаљине од мекане и омотавајуће тканине изгледају добро, што је лијепо скупљено у наборима и фиксирано туцком.

Чисти резови на раменима ће употпунити хаљине од густе плетенине и невезујућих тканина које држе облик. У овом случају, флоунце ће допунити рез, наглашавајући крхкост женске фигуре. Успут, резови рамена су добро комбиновани са деколтеом као љуљашка на леђима.