Трапер сукње са чипком: како задржати хармонију

Да ли је могуће повезати неспојиво и добити хармонију? На ово питање одговорили су дизајнери који су по први пут допуњавали тврди и груби трапер нежном и лаганом чипком. Од тада су чипкасте траперице невероватно популарне код фасхиониста, а деним чипкасте сукње спадају међу најузбудљивије женске предмете.

Трака од чипке може преобразити обичну и неупадљиву трапер сукњу. Није изненађујуће да рукавице активно користе алате за украшавање старих ствари од трапера.Чипка може употпунити трапер сукњу било којег стила . За декорацију се користе уметци од чипке различитих боја, али сњежнобијела чипка најбоље изгледа на плавој или плавој сукњи.

Обоје

Елементи чипке дају слици разиграност и флеур, због чега се трапер сукње са уметцима од чипке често појављују у гардероби младих дјевојака. Чипка тамних боја може бити украс за свакодневну сукњу зреле жене. Спектакуларни декор у облику црне или тамноплаве чипкасте врпце дуж дна сукње додаће слици лакоћу, женственост и елеганцију.

Девојчице са заобљеним облицима треба да се уздрже од обиља чипке и, нарочито, чипкастих уметака у пикантним местима. Само младе дјевојке могу си приуштити такве моделе, а ондаприсуство беспрекорне фигуре. Трапер минискирт са чипком мора бити уравнотежен са хладном одјећом и прибором. У свакодневном животу, најбоље је користити сукње средње дужине, као и скраћене моделе фларед стила или набране.

Неки стилисти верују да кратке сукње са чипкастим декором изгледају пркосно и указују на недостатак укуса . Да не бисте били у невољи при одабиру модела са чипком, требали бисте критички процијенити вашу фигуру и направити прилагодбу за године.

Недавно су постале популарне трапер сукње са чипком, које се користе као други слој или као слој за појас. Такве варијације сукњи не изгледају провокативно, али у исто време дају лику лакоћу и завођење.

Како допунити

Трапер сукња са чипкастом облогом је сама по себи врло самодостатна и привлачна, што значи да не би требало бити других свијетлих и провокативних елемената на слици. Независно од резања и стила сукње, треба да изаберете најмирније одело и обућу.

Деним сукња са чипком на дну је у добром складу са таквим елементима гардеробе као :

Како носити такав необичан производ зависи од боје сукње и саме чипке. Обично се бела чипка користи за украшавање женских модела, што значи да ће слика у бијелом бити прикладна. Такав ансамбл ће бити складан и потпун, а чипкаста сукња неће се издвајати из општег стила. Деним производи су у доброј хармонији са кожним производима.Али када је у питању сукња са чипком, морате бити врло опрезни при одабиру предмета од кожне гардеробе . Обична кожна јакна или јакна агресивног дизајна већ неће бити на месту у ансамблу са елементима од чипке.

Комбинација трапера и чипке омогућава вам да користите деним сукњу за стварање вечерњег или коктелског изгледа. Пратећа одећа и прибор су од велике важности у овом случају. Чипкасту блузу или горњу банду точно исте нијансе као чипка на сукњи завршиће вечерњи изглед. Свечани имиџ ће моћи да диверсификује производе од крзна, који су у савршеној хармонији и са чипком и траперима.

Обувки

За сукњу изнад дужине кољена, најбоља опција би била пумпе, чија висина ће зависити од дужине сукње. Што је краћа сукња, нижа је пета. За израду вечерњег изгледа ципела из лакиране коже. Ако је основа ансамбла плава деним сукња са бијелимчипке, префериране ципеле су млијеко или беж. Сукња у тамним бојама надопуњује ципеле сличне нијансе.

Кратка сукња у летњој гардероби савршено се уклапа са кломпе и клинастим сандалама. Чипкасте сукње могу добро употпунити сандале или балетне станове.Али са ципелама спортског стила, као и са моделима агресивног дизајна, треба да будете веома пажљиви . Чипкасте трапер сукње могу се комбинирати са обућом мале брзине у бруталном стилу, али треба пажљиво одабрати моделе обуће и разумјети колико се добро уклапају с другим елементима слике.

Кратке чипкасте сукње и модели средње дужине су у складу са гломазним врећицама различитих текстура. Издужене сукње, као и натечени модели са декорацијом од чипке комбиновани су са минијатурним квачицама, крутим торбицама на копчи и торбама за омотаче.

С обзиром да се кратке сукње у својој слици често користе од стране дјевојака, ансамбл се може употпунити спортском обућом у јарким бојама и компактним ранцем. Ако су уз сукњу од трапера бијеле ципеле и бијелу блузу, руксак се може чувати у пригушеним бојама. Погледајте добре торбе и руксаке у беж или сивим нијансама. Такви модели су у хармонији са одећом готово било које боје, али ципеле и торбе у мраку и, посебно, црне боје могу да учине слику тежом и да је лишавајулакоћа и милост.