Тренерке Паул & Схарк - беспрекоран стил и квалитет

Трацксуитс Паул & амп; Ајкула је прави пример стила и беспрекорног укуса. Ова одећа је идеална за спорт. Међутим, сасвим је могуће повући се ван теретане. Одела овог бренда омогућују вам да створите много свакодневних лукова и идеални су за људе који су навикли да воде активан животни стил.

Историја бренда

Овај познати бренд се појавио још 1921. године. Тада је основано мало предузеће за производњу мушке спортске одјеће. Временом се трансформисала у целу фабрику, која се бави производњом одеће. Производи компаније били су веома популарни до самог рата.

У послијератном периоду предмет је наслиједио син оснивача. Међутим, он није успео да поврати своју бившу славу. Компанија је једва састављала крај с крајем.

Ситуација се драматично променила 1957. године, када је хемичар Јеан-Лоуис Динни ушао у производњу. Дао је компанији име које је данас познато.
​​

Од тада је службена боја жига постала плава. Компанија је развила логотип уајкула која је направљена у жутој, белој и црвеној боји. Продавнице брендираних брендова имају исти дизајн. Изнутра су украшени дрветом и украшени управљачем.

Карактеристике спортске одјеће

У почетку, спортски производи компаније били су намењени мушкарцима који су се бавили једрењем. Међутим, након неког времена колекција је постала разноврснија. Појавили су се модели за жене и дјецу.

Главна карактеристика компаније је беспријекоран квалитет производа. Производна линија има посебан Р&Д истраживачки центар. У њему се стручњаци баве проучавањем нових технолошких материјала, тестирањем опреме за спорт, проналажењем нових формула које осигуравају снагу и трајност тканина.

Внимание! Тестирање Типхоон тканине, која има посебне водоодбојне карактеристике, изведено је на дубини од 20 м. Материјал може издржати притисак од 20.000 капи воде по квадратном центиметру. Осим тога, она пружа заштиту од ултраљубичастог зрачења и може проћи зрак.

Модне колекције

Компанија нуди разноврсне колекције спортске одјеће, од којих свака одликује одређена својства.

За одлазак на море

Таква одећа је истакнута у посебној линији бренда. ИнТо укључује одела дизајнирана за роњење. Ту су и лагане ветровке и јакне од водоотпорних материјала.

Случајна колекција

Такви производи су идеални за креирање свакодневних слика. Садржи удобне мајице, кратке хлаче, спортски поло. Могу се користити не само за рад у дворани, већ и за активности на отвореном у природи.

Кипава

Ова колекција је симбол љубави према мору и авантури. Палета боја Кипава традиционално укључује боје јахти - бела, црвена, тамно плава. Приликом израде ове одеће, дизајнери су узели најбоље из прошлости и представили је јавности у новој интерпретацији.

Зимни модели

Такви производи су идеални за спорт у хладном времену. Зимска одијела су израђена од природних материјала који имају довољно велику густоћу. Често се допуњују разним изолаторима.

Паул & Мен'с Суитс Схарк

Колекција бренда представља разноврсна мушка одела. Производи овог бренда имају бројне карактеристике:

  • се разликују по висинистепен практичности;
  • од природних материјала;
  • изгледају веома модерно и привлачно;
  • су веома погодни за рад.

Внимание! Мушка одела Паул & амп; Схарк има слободан рез. Захваљујући томе пружају невероватну удобност током спортских активности. У таквим сетовима је погодно за атлетику. Одличне су за бављење спортом.

Шема боја за такву одећу може бити различита.

Комбиновани производи изгледају веома елегантно. Горњи дио је у бијелој, црвеној, плавој, сивој палети боја. У овом случају, панталоне су обично плаве или црне.

Женска одела

Такви производи се обично изводе у јарким бојама. Женска одијела често чине свијетло плаву. Такви производи су истинско утјеловљење љубави према мору.

Тренирке за жене допуњене су везењем и закрпама на панталонама и рукавима. Често су и украшени џеповима на бравама и рајсфершлусима. Хлаче могу бити равне или мало зашиљене.

Поред тога, бренд нуди модне колекције светлихмајице. Изгледају веома елегантно и служе као одличан додатак костимима компаније.

Да би се пронашао беспријекоран костим, свакако треба обратити пажњу на производе Паул & амп; Схарк.