Тренерке у војном стилу - модеран и модеран дизајн.

Војне униформе су годинама изазивале машту дизајнера који црпе инспирацију у војном стилу. Војно одијело је врући тренд који, задржавајући карактеристичне стилске карактеристике (изрез, елементи, боје), удара својим новим дизајном.

Постало је тако чврсто утемељено у нашем животу да је готово немогуће замислити мушку, женску и, наравно, дјечју гардеробу без ултра модерних камуфлажних ствари.

Мушка одела војног стила

Тренерке у војном стилу бирају самоуверени мушкарци који преферирају активне спортове као што су паинтбалл, аирсофт и разне тренинге снаге на тешким теренима и тако даље.

Неопходни маскирни (камуфлажни) комплети за риболов, лов, теренске испоруке, потраге у стварности, туризам.

Модерни произвођачи нуде широк избор мушких одела у војном стилу различитих модела, стилова, боја у зависности од сезоне и типа.воркоутс.

Тканине које се користе за ову врсту одјеће су издржљиве и отпорне на вањске утјецаје, добро заштићене од лоших временских увјета.

Постоји доста камуфлажних текстура, међу којима су најчешће:
  • бреза;
  • бутан;
  • сумрак;
  • тигар;
  • растиња у растеру, итд.

Мушко одело може имати слободан и раван рез и различите конфигурације, од којих су најпопуларније и најсвестраније:

  • два (јакна са патентним затварачем или дуксерицом са капуљачом + панталоне);
  • три (олимпијска мајица, мајица, панталоне).

Опрема не мора бити потпуна. Човек може лако да направи сет сам, користећи ствари које су различите по стилу и боји.

На пример, са спортском униформом цхинос, јакна бомбардера и маскирна мајица која се грли у телу изгледа сјајно.

Зимске тренерке

Зимски модели израђени су од висококвалитетних природних материјала са малим додатком синтетичког материјала, који даје еластичност и чврстоћу производа.

Тканина треба да испуни следеће карактеристике: обезбеди добар пренос топлоте, омогући кожи да дише, да буде издржљива и отпорна на хабање.

Комплети су, по правилу, опремљени топлом подставом, чврстом или одвојивом капуљачом која штити главу од снијега и кише.

Да бисте подесили величину, на њој се налазе низови. Захваљујући хауби, не можете носити шешир на уличним тренинзима.

Летни модели

Летње тренирке се шиве од природних лаганих тканина које обезбеђују добру вентилацију и излаз влаге извана. Најпопуларније одеће за врућу сезону су кратке хлаче, мајица, мајица.

Женске тренерке

Војна одјећа за жене, за разлику од намјерно грубог и бруталног мушког, инхерентне женствености, па чак и неке романтике.

Асортиман је широк и обилује одликама различитих модела и стилова, међу којима ће свака модна жена изабрати за себе одговарајући ансамбл. Девојке самоуверено мешају војску са свакодневним стилом, стварајући светле, а не обичне комплете.

За спортску одећу у стилу високе војске, присуство елемената као што су џепови за пресвлачење, овратник за стајање илиуредан овратник, разне амблеме и прибор који су својствени војном стилу.

Распон боја костима је разноврстан и може бити класичан (зелен са сивом, црном са каки, ​​прљаво смеђа) или авангардним, на пример, љубичасто-роза.

Многе модерне жене преферирају војну омладину, коју представљају скраћене врхове, уске тајице и тајице, што омогућава да се покажу заслуге фигуре.

За кројење спортских одела у војном стилу користе се различите врсте тканина - лан, памук, трикотажа, вуна. Топли модели израђени су од густих материјала отпорних на вјетар и чврстоћу, а имају и облогу.

По мишљењу стилиста, маскирни комплет омогућава женама не само да изгледају елегантно и елегантно, већ и да сакрију недостатке фигуре и да се фокусирају на заслуге.

Женско одело у војном стилу може имати комплетан сет.

Најпопуларнија опција је класична двојка (фрее-цут хлаче + блуза са затварачем). Ову одећу обично узимају патике или патике у белој или сивој боји.

Детски спортни одети

Дечија и тинејџерска спортска одела у војном стилу имају бројне карактеристичне карактеристике - слободан рез, квалитетне тканине, оригинална дизајнерска решења, широк избор модела и стилова који у потпуности задовољавају потребе детета.

Фор боис

Војно одело за дјечака носи идеју храбрости и храбрости, тако да психолози препоручују да се то укључи у дјечју гардеробу.

Комплет може бити било која од маскирних боја, али главни елементи стилског правца остају исти - двоструки шавови, џепови за закрпе, еполети, амблеми, логотипи и други брутални детаљи.

За девојке

Војна одећа за младе фасхионисте се изводи у женственијем стилу. Упркос карактеристичним агресивним нотама, савршено се уклапа у свакодневну гардеробу и због своје свестраности комбинује се са готово свим стварима и ципелама.

\ т

Брендиране тренерке

Војни стил је врући тренд модерне модне индустрије, тако да није изненађујуће што многи брендови нуде спортску одјећу у маскирним бојама.

Штавише, присуство овог стила може се пратити у више од 50% дизајнерских колекција. Одијела израђена у војној теми налазе се у модним кућама Диор, Лоуис Вуиттон, Миу Миу. Није изненађујуће да спортски брендови такође истичу овај јединствени тренд.

Адидас

У мушким колекцијама Адидас представља и једноделне костиме војног стила и појединачне предмете, као што су јакне, паркови, мајице, прибор.

Армани

Спортска одјећа у војном стилу може се наћи иу таквом елитном бренду као Армани - мушке јакне, паркови са капуљачама, џеповима и другим елементима војног стила.