Ципеле са силиконским уметцима - оригинално дизајнерско решење

Сваке године дизајнери осмишљавају нешто ново. Неке идеје не остављају модне подијуме, јер у свакодневном животу "хауте цоутуре" ципеле могу бити изузетно неудобне. Али постоје "изуми" који буквално одмах постају масовно популарни. Међу тим идејама које су одмах дошле до укуса фасхиониста, је укључити ципеле са силиконским уметцима.

Карактеристике материјала

Силикон није природни материјал, али се често користи за израду обуће. Ципеле могу бити у потпуности израђене од силикона, али најпопуларније за израду модела са транспарентним уметцима.

Предности ове опције:

  • силикон - практичан материјал, издржљив је и једноставан за одржавање;
  • ако је величина ципела исправно одабрана, онда ће силикон чврсто стати у стопало, без клизања и трљања зрна;
  • Спектакуларни изглед, модели, допуњени транспарентним уметцима од силикона, изгледају веома оригинално.

Недостатак ципеле са уметцима од силикона је тај што је силикон непропустан за ваздух. Због тога ће ципеле са силиконским уметцима за ношење на топлоти бити неугодно. Али у хладном времену, овај модел ће бити веома згодан.

Стилови

Фотографије модела женских ципела са силиконским уметцима, сигурнокао и све модерне жене. Силиконски уметци могу имати различит облик и величину. Модели у којима силиконска трака иде дуж вањске контуре ципела изгледа оригинално и истовремено оригинално.

Оригиналније решење су пумпе са силиконским уметцима са стране. У таквим моделима, само нос и леђа остају непрозирни. Ови делови ципела су направљени од традиционалних материјала - кожа, антилоп, велур. Боје непрозирних уметака се могу мењати.

Поред тога, други детаљи обуће могу бити од силикона, наиме:

  • траке;
  • пете;
  • платформа.

С ким?

Ношење ципела са силиконским уметцима као канцеларијска ципела се не исплати, јер модели изгледају сувише лагани и прозрачни, тако да нису у складу са строгом пословном одећом.

Стога, да би се одговорило на питање шта носити ципеле са силиконским уметцима, то ће бити сасвим могуће. Ципеле:

  • за свакодневни изглед;
  • за вечерње ношење.

Беж пумпе са силиконским уметцима су разноврстан избор. Потребно је само изабрати боју непрозирног дела ципела тако да се подудара што је могуће више са тоном коже.

Такве ципеле ће изгледати подједнако добро са кратким џинсом и вечерњом хаљином од светлог монохроматскогткива.

Црни чамац са транспарентним уметцима од силикона ће бити не мање универзална опција.Али за свијетле ципеле требате пажљивије покупити одјећу.Најбоље од свега је то што се одлучује по принципу контраста.На пример, уз плаве фармерке изгледат ћу добре црвене ципеле с прозирним уметцима од силикона.

Брендови

Многи дизајнери су волели да користе транспарентне уметке.Дакле, Цхристиан Лоубоутин нуди модерним женама широк избор модела.

Ципеле марке Ун Боут за купање су веома популарне код звезда.У линији су елегантан брод са транспарентним уметцима са стране.Ципеле на прстима и петама остају непрозирне, израђене од коже различитих боја.Интересантан детаљ модела је танак ремен за копчу који се причвршћује око глежња.Сви модели ове линије имају високу пету.

За студенте који воле шокирати јавност, дизајнер је развио модел ципела са шиљастим силиконским уметцима.Ципеле су израђене у црној боји и имају карактеристичан детаљ - јарко црвени ђон.Прозирни силиконски уметци украшени су са три реда трња, а ножни прст модела окруњен је слатким луком.

Упркос чињеници да је Цхристиан Лоубоутин велики обожаватељ високих укосница, у дизајнерским колекцијама постоје ципеле са силиконским уметцима.Такви модели изгледају сјајно са хаљином са пахуљастом сукњом или уским траперицама.

У колекцијама дизајнера може се видети много вечерњих модела ципела са силиконским уметцима, који су буквално украшени каменчићима. Мали кристали су обложени отмјеним узорцима, тако да су ове ципеле веома обучене у фантастичне кристалне ципеле Пепељуге.

Бренд Гианвито Росси представља једнако занимљиве моделе са силиконским уметцима. Прво, то су класични чамци - оштри нос, са високом укосницом. Непровидни делови ципела су направљени од коже у разним бојама, укључујући и отисак који имитира кожу змије или кожу леопарда. Висина штапа је 10-12 цм, али пошто ципеле овог бренда одликују невероватно удобне ципеле, неће се уморити у стопалима.

Друге модне марке као што су Валентино, Нина Рицци, Јимми Цхоо и друге нуде и многе занимљиве моделе ципела са силиконским уметцима.