Ципеле са транспарентним уметцима: дају бестежинској слици

Након дуге и хладне зиме, желите да носите лагане и практично бестежинске ципеле. А какве су лакше ципеле, које практично немају поглед на ногу? Модерне ципеле данас са транспарентним уметцима одмах су уживале у моди. Уосталом, изгледају веома необично, али су удобне за ношење.

За израду прозирних уметака користе се посебне врсте пластике, еластична је и мека, као кожа и истовремено пролази ваздух, тако да ноге не осећају нелагоду.

Модни стилови

Најпопуларнија опција су шипке са транспарентним уметцима.Пластични уметак може бити постављен са стране, у таквим моделима, само ђон, предњи део прста и пета су непрозирни.

Мање необичан, али и веома лијеп модел, у којем се уз горњи обрис ципела налази уска прозирна уметка. Женске моде које желе више транспарентности могу покупити модел ципела у којем је врх готово у потпуности израђен од пластике, а кожа се користи само за рубне ивице или за декорацију. На пример, потпуно прозирне ципеле могу бити украшене кожним луковима.

Ту су и отворене ципеле од транспарентних трака, у којима је само предњи дио ножног прстена, који прекрива прсте, израђен од коже. Кожне ципеле са транспарентном петом изгледају веома оригинално.или транспарентну платформу или клин.

Шта обући?

Ципеле са транспарентним уметцима, заједно са сандалама - ово је одлична опција за креирање летњих слика. Такви модели су погодни за вечерњи излазак. Разумећемо шта да носимо такве моделе.

Бродови са транспарентним уметцима са стране су одличан избор за креирање сетова са хаљинама, панталонама, сукњама.

Ако изаберете модел чији су непрозирни делови неутралне боје (на пример, беж), онда можете носити ципеле са готово било којом одећом. На пример, такви чамци ће направити успешан ансамбл са хаљином за омотач или са сукном сукње од било које пастелне нијансе.

Веома добро комбиноване ципеле са транспарентним уметцима и фармеркама. Ако је то брод, онда је боље носити краће траперице - мршаве до њих или моделе равног кроја са туцкед панталонама. Али дугачке спаљене панталоне са таквим ципелама не треба носити, јер ће ципеле бити скоро потпуно скривене.

Бродови са транспарентним уметцима изгледају сјајно са светлим летњим хлачама умерене дужине. Али ципеле на транспарентном клину могу се носити са модерним сукњама или гауцхо панталонама.

За летње хаљине и сундресс са летећим сукњама, можете покупити свијетле чамце с транспарентним уметцима. Боја непрозирног дела ципелетреба да одговара једној од нијанси узорка на тканини.

Савршено погодне ципеле за креирање вечерњег изгледа. Боље је да их носите са кратким коктел хаљинама, а заједно са хаљинама у поду, ципеле ће бити скоро невидљиве. Ефективно са таквим ципелама ја ћу гледати хаљине са сукњама асиметричног облика, које са задње стране стижу до пода, и имају краћи фронт. У таквој хаљини ципеле ће бити видљиве и биће главни фокус ансамбла.

​​

Брендови

С обзиром на фотографију модерних ципела познатих робних марки, можемо закључити да су многи дизајнери вољели идеју кориштења транспарентних уметака.

Дакле, у колекцији Гианвито Росси можете видети класичне штикле, у којима је бочни део од провидне пластике. Чарапе и пете таквих чамаца могу бити израђене од коже и антилоп светлих или неутралних нијанси. Занимљиво је погледати моделе у којима се палац и леђа разликују у боји. На пример, палац чамаца са транспарентним бочним панелима је беле боје, а позадина је направљена од коже боје маслине.

Бренд Цхристиан Лоубоутин нуди модерним женама неколико опција за ципеле са транспарентним уметцима. Дакле, модел “Јустинодо” је готово у потпуности израђен од транспарентног материјала. Само је уска трака црне коже на пети и брендирани „трик“ марке - јарко црвени ђон остао непрозиран. На прстима ципеле налази се изрез и унутраКао украс модела користе се златно обојени лукови, асиметрично распоређени. Овај модел савршено ће употпунити вечерњу хаљину с каскадном сукњом у црно-бијелој или црној и црвеној боји.

Ципеле Ун Боут модела, које је створио исти дизајнер, заљубиле су се у модне жене. Посебност модела је свијетла боја прстију и пета, као и присуство траке која се налази одмах изнад глежња.

Ове ципеле ће изгледати сјајно на грациозној нози са танким зглобом, али девојка са широким теладима неће одговарати кратким модним женама.

За израду непрозирних елемената ципела из колекције “Ун Боут”, дизајнер користи мат боју разних боја. Ту су и неутралне опције - црна, беж, али већина колекције су ципеле од светлих, неонских тонова. Ту су и опције, стилизоване као змијска кожа, као и вечерње ципеле, чија је ножица украшена великим бројем прозирних кристала.

Упркос искреној љубави према Цхристиан Лоубоутин-у за клинове, у колекцијама дизајнера могу се видети и ципеле са транспарентним уметцима на малој брзини. Ови бродови изгледају веома атрактивно због употребе разних декорација - каменчића, сјајних кожних уметака, лукова, шиљака.

Ципеле, представљене брендом Валентино, имају не само уметке од прозирног материјала, већ и потпуно прозирне табане. На примерМодели голих нијанси на петама са стаклом или удобним клином, украшени малим светлећим каменчићима - савршен је избор за сваку вечерњу хаљину. Такве модерне жене ниског раста ће се посебно допасти, јер визуелно продужују ноге.

Модна дизајнерица Стелла МцЦартнеи нуди модне женске тулије на потпуно прозирном клину или платформи са кожним прстом и ременом око глежња. Занимљиве моделе ципела с транспарентним уметцима можете видјети у колекцијама Нине Рицци, Ланвин, Диор, Цханел и других.