Цоллинс Јеанс: Преглед модела и значајке бренда

Ако поднесете оцјену најудобнијих и најчешће ношених одјевних предмета, онда без сумње, прве позиције у њему ће бити додијељене траперицама. Они су у гардероби скоро сваке особе. Упркос честој промени модерних стилова, у ормару сваког од нас сигурно ће бити вољени пар са којим се не желимо растати. А ако говоримо о младости, онда је ово свакако Цоллинс женске фармерке. Одјећа једног од најстаријих произвођача одавно је прошла тест времена и потврдила пристојан ниво квалитета.

Историа деним лине

Бренд Цоллинс Јеанс постао је познат свијету 1992. године. Развио га је Ероглу Холдинг, компанија која већ десетак година производи вањску одјећу. Универзална потреба за практичним и удобним панталонама постала је подстицај за формирање и развој нове линије у производњи.

Цоллинс траперице погодиле су териториј Русије четири године касније. Данас, у готово сваком већем селу постоје брендиране продавнице Цоллинс Јеанс. Удобан рез, квалитетно кројење, разноврсност стилова - све то привлачи европске и руске потрошаче.

Мнениа пантс Цоллинс

Деним одјећа је саставни дио омладинске гардеробе. Наравно, свако од нас жели да купи само квалитетствари брендиране производње. Цоллинс јеанс понекад је критикован од стране потрошача због високе цене својих производа. Према мишљењу становника, ауторитет компаније није толико значајан у модном свијету да своју робу оцјењује прескупом.

Упркос свему, популарност Цоллинс Јеанс-а стално се одржавала на добром нивоу. Као одговор на негативне критике становништва, подузетни трговци организују кројење и масовну продају лажних производа. Траперице на први поглед се не разликују по изгледу од оригиналних модела. Разлика је примјетна само у цијени - лажна је много јефтинија. Временом се појављују други знаци вештачког знака: лош квалитет тканине, брза абразија боје, лом затварача, неравни шавови и тако даље. Зато, да не би били обманути од стране непоштених продаваца, требало би да знате неке карактеристике корпоративног идентитета.

Светлие знаки бренда

Узевши у руке Цоллинс јеанс, прво погледајте густину и боју тканине, пажљиво размотрите шавове. Окови не би требало да имају било какве недостатке, направљене су од истог материјала и ушивене тачно. На полеђини дугмади налази се печат марке. Метални затварач на панталонама је опремљен двоструком фиксацијом. Хлаче на доњој ивици обично су обрубљене двоструким шавом повећане густине.

КвалитативенПотврда ових траперица је постојање двије етикете. У Цоллинс Јеансу, спољашњи кожни лого. Друга етикета се извршава машинским шивењем и налази се унутар производа.

Још једна карактеристика оригиналног заштитног знака је фигурирани образац на задњим џеповима. Погледајте увећану фотографију Цоллинс јеанс - дизајн у њима је ушивен са двоструким навојем.

Немојте поштедети времена да научите мале ствари. Тек тада можете бити сигурни да сте купили оригиналне траперице марке Цоллинс.

Цоллинс Јеанс

Состав

Траперице за жене традиционално се разликују по различитим стиловима и блиској подударности са модним трендовима. Неколико сезона, чврсте мршаве хлаче држе длан. Тесне панталоне имају удобно приањање и предивно наглашавају достојанство витких женских ногу.

Цоллинс дечки џинс су одличан избор за опуштање на свјежем зраку. Ове модерне хлаче су скројене у мушком стилу. Карактеришу их ниска линија струка и пространа препонска област. На њима нема украсних украса, али постоје огреботине, сузе или посекотине. Траперице су веома погодне за високе, танке девојке са уским боковима. Снажан стил скрива уску фигуру, њежно изглађујући силуету.

Цлассиц Модел - Страигхт ЈеансЦоллинс који одговара готово свакој девојци. Одличан квалитет и строг стил стварају беспрекоран изглед производа. У овим панталонама можете ићи на посао, куповати, присуствовати културним догађајима.

Још једна линија модела коју компанија не заборавља је Цоллинс јеанс за труднице. Трудницама се нуди велики избор омладинских стилских модела и комплета класичне колекције. Цоллинс јеанс су дизајниране за различите периоде трудноће.