Црна чипкаста сукња: модерни лукови за било коју слику

Прозирне, прозрачне хаљине привлаче очи супротног спола, а црна чипкаста сукња је један од најсјајнијих елемената слике предивне даме. Али са истом лакоћом с којом може изазвати одушевљење, са погрешним избором и особљем, она може учинити слику, барем, смијешном.

О чипки и сукњи

Црна сукња са чипком - чест посјетилац колекција дизајнера. Њихове идеје о њеном стилу су веома различите: равно, сунце, тулипан, звоно, плиссе, трапез, година, полу-сунце, ) "Шест-веза" и, наравно, оловка.

Имајући у виду заводљива својства материјала од црне чипке, модни дизајнери постављају такву сукњу врло скромне дужине, не подижући свој руб изнад линије кољена . Али у исто време, они веома активно користе принцип наглашеног слојевања, комбинујући чипкасти врх „на под“ са мини петтицоат. Да, и технике асиметрије су честе у кројењу таквих сукњи: на једној страни или са огртачем деколтеа, јасно приказују дужину ногу њихових носилаца.

Поред дизајна руба, модни дизајнери се веома активно „играју“ са позицијом појаса. Ниска или висока линија струка, која разликује најпопуларнију црну чипкасту сукњу, омогућује вам да пробатегардероба за љепоте са различитим врстама силуете. Једино се уједињују сви модели - сукња је увијек постављена на просјечну ширину, крути појас, украшен чипком.

Чини се да је чипка - то је главна тканина за шивање ове врсте црне сукње. Али у зависности од тога која је врста конца (памук, свила, лан, вештачко или чак вуна) чинило основу, врсте произведене материје се разликују.Масивне пређе чине рељефну тканину од чипке, подешавајући запремину (на пример, "смрвљене"), док најтања, као што је танка, свила или памук, ствара материју која се уклапа у женски камп као друга кожа (венецијанска чипка) . Поред саме чипке, дизајнери нуде моделе у којима је елегантно испреплетена са свилом, памуком или кожом, поготово када је у питању сорта игала.

Што се тиче палете боја, у овом случају лоптом управља цела скала црне боје. Изузетак су комбинације са нијансом подсукње, за коју дизајнери бирају тонове скале или најдубље боје плаве, смеђе или зелене боје.

Тајне избора у вези чипке

Чини се да црна боја чини силуету прекрасне даме привлачном, без обзира на стил. Али при избору модела треба узети у обзир не само рез, већ и степен текстуре чипке.

Даклецрна чипкаста сукња било којег стила савршено ће пасти на високој, виткој жени. Ако жена нема потребну висину, онда треба узети у обзир особине своје силуете и степен текстуре чипке. Дакле, “Крушка” ће одговарати моделу трапеза или оловке са крутом подсветом глатке текстуре. За свој супротни тип од "Обрнутог троугла", препоручују се волуминозне везице и пахуљасти стилови. “Пешчаник” према опцијама прихватљивим за “крушке” може додати “тулипан” и мекане наборе. “Аппле” и “Рецтангле” су погодни за моделе са високим струком и глатком текстуром.

Съвместно комбинациа "чипка"

Игра је на ивици укуса - тако можете назвати процес селекције, са којим ћете носити чипкасту сукњу.

И зато што су модни посматрачи направили низ правила, чије поштовање ће омогућити да се не прекораче.

Првоје комбинација текстура. Други комплементарни комад одјеће мора имати глатку текстуру без обзира на обујам црне чипке на сукњи.

Другоје правило комбиновања волумена. Црна чипка обавезује предивну даму да узме у обзир да би са уграденом сукњом требало комбиновати са слободним кровом, а са пахуљастим врхом треба да буде чврсто прилежећи.

Трећа је исправно изабрана палета. Црна чипка изгледа најбоље на мрежинијансе и класични отисци, као што су пруге.

Модние изображениа

Имплементација ових савјета за обликовање је једноставна. Тако, у правцу Цасуала, црно чипкасто "сунце" може се употпунити са прикладним врхом исте нијансе, скраћеном јакном од трапера, коже или антилопа, те сандалама на платформи или војничким чизмама. У софистициранијој комбинацији за свакодневно ношење, стилисти препоручују додавање "оловке" танкој беж кашмир вешици или џемперу увученом у појас за сукњу, пумпе и квачило које одговарају сукњи.

У романтичном правцутреба да изаберете "чајну" пахуљасту сукњу. У овом случају, црна чипка миди се комбинира са горњим дијелом исте боје и текстуре, а употпуњена је сјајном огрлицом или украсом на раменима. Слика ће помоћи да се заврше чизме, елегантна и скупна врећа.

За ван сезоне , стручњаци препоручују да одаберете црну чипку "оловку". Допуњен је пјесковитим тоном са џемпером од дебелог, глатког плетива, пола увученог у појас, са ципелама или чизмама у истом тону и на врху. Треба напоменути да у овом случају треба одабрати хулахопке за комплет, густу, црну нијансу.

За пословни правац , чипкаста сукња је погодна у комбинацији са кремом или пригушеном тамноплавом нијансом шифонске блузе и опремљеном јакном. ТонеЈакна се бира у зависности од боје блузе - директно насупрот њему. Цела слика је завршена ципелама на средњим или високим петама и дебелим тамним хулахопкама. Ако то допушта облачење, дама може носити класичну трапер кошуљу умјесто шифонске блузе, док остатак изгледа задржава.

За вечерње изласкестилисти препоручују надопуњавање дугачког или миди модела са врхом усјева са глатком, густом структуром у сукњи, сандалама на голој укосници, вертикалним привјесцима и мини торбици. Ако значајке силуете не дозвољавају ношење врхова усјева, стилисти препоручују да одаберете равну, двослојну сукњу, у којој је доњи слој обојен у беж тонове. Допуните га полупрозирним врхом са чипкастим уметцима и штиклама и отвореним носом са чипком на површини.

У закључку, остаје само напоменути да црна сукња од чипке може постати занимљива основа за разне слике, од необавезних до вечерњих. Главна ствар је одабрати прави модел и околне комаде гардеробе. 106 \ т