Црна плетена сукња - свестран и практичан модел

Свака жена у ормару има неколико опција за сукње за све прилике. Црна плетена сукња спада у практичне моделе, што је посебно добро у ван сезоне. Дресови се одликују добрим пријањањем, практичношћу и свестраношћу. Нису све жене наклоњене клизавим сукњама. Ако имате масивне бокове и задњицу, морат ћете размислити о томе како уравнотежити горњи дио фигуре. Али то не значи да ће плетена сукња морати бити напуштена. Модел у црној боји скрива пуноћу и визуелно смањује количину кукова.

Како изабрати

Није лако изабрати сукњу као што се чини. На пример, девојке у телу треба да се уздрже од модела танких трикотажа, које су прикладније уске сукње. Могу бити монофони или вертикални. Црна плетена сукња за оловку са једва дефинираном вертикалном пругом може добро продуљити силуету и сакрити пунину кукова.

Крхке девојке ће ићи на текстуре плетене сукње, које ће додати додатну количину. Плетене сукње не стоје увијек чврсто на слици. Производи на јарму са наборима или наборима наликују школским сукњама. Ова опција може да привуче младе девојке са танком конструкцијом и недовољном запремином у подручју задњице и бутина.

Кратка сукњица за плетењеСтил је прикладан у гардероби кратке девојке. Такав модел можете носити са ципелама са петама или високим чизмама. Жене са високим растом боље се уздржавају од таквих модела. Дозвољено је носити уске завјесе мало изнад кољена, док су ципеле одабране без потпетица.

Плетена сукња до пода - нестандардно рјешење за свакодневну гардеробу, али ови модели се све више налазе у колекцијама дизајнера. Ово је погодна опција за јесенско-зимску сезону. Обично сукња има један или два прореза, чија висина варира. Модел уградње са дужином маки савршено продуљује фигуру и ствара савршено јасну силуету.

Сакупи слику

Уз уске плетене сукње ће бити волуминозан џемпер или кардиган од текстурираног плетива. Глатка тканина сукње надопуњује шарени плетени врх. Мало се усуђује да комбинира трикотажу са трикотажом, али у овом случају то је дозвољено.

Текстурно-плетена сукња мора се носити са глатком ролком или дугим рукавом и обрнуто. Немогуће је комбиновати два плетена предмета са тродимензионалним узорцима у једну слику.

Црна плетена сукња сусједне силуете треба носити с класичним блузама и кошуљама. Ова опција би била прикладна у канцеларији или на пословном састанку. Бујна огрлица блузе, на пример, водопад или лук, може додати обим до врха.Лаконична црна сукња средње дужине добро се уклапа са свијетлим блузама “у грашку”. Трикотажа се добро комбинира са сјајним тканинама: сатен, свила, вискоза.

Може да се дода облека на средната дена :

  • скакавац или В-изрез,
  • постављен врх са усправном крагном и јакном до средине бутине;
  • кошуља за кошуљу;
  • једнобојни џемпер са продуженим крзненим прслуком;
  • плетени сако од засићене нијансе са рукавом "шишмиш".

Сукња до колена је у хармонији са јакнама и јакнама изнад средине бутине. Модел високог квалитета употпуњаваће блузу или лагани поклопац. Врх је увучен у сукњу, остављајући спектакуларно преклапање које наглашава лакоћу силуете и означава струк.

Комбинација белог врха и црног дна не губи на значају. Ово је одлична опција за пословни ормар. Свијетли шал или шарена јакна моћи ће освјежити слику.

Допуна набране сукње или наборе ће бити обичне блузе или блузе од лагане тканине. Омладински имиџ диверсифицира тренирку или лонгслив са натписом или шаблоном. Шта носити такав модел зависи од његове дужине. Под кратком сукњом можете носити чизме са ниском петом или чизме са чипком. На јакни или долчевити треба бацити кожну или трапер јакну кратке дужине. Ако је изнад јакнеАко планирате да носите јакну или јакну, дужина саме јакне мора бити таква да производ може бити увучен у сукњу. У лаганом прољетном изгледу, плетена сукња може употпунити одрезани врх или џемпер слободног реза.

Обувь и обувь

Сукња сусједног стила и француске дужине савршено се комбинира с капутом или огртачима изнад дужине кољена. Напротив, боље је носити кратку сукњу с вањском одјећом веће дужине. Длака или капут није закопчан. Капути су обично одабрани монофони, а као додатак користе шљунак или тикету.

Кратку сукњу треба носити са пумпама или чизмама на просечној потпетици. Сусједни модели до кољена или мало ниже носе се под високом петом. Дуга сукња је добра са класичним ципелама и ниским чизмама.