Црна сукња са баскијом - елегантан и софистициран модел

Можда не постоји ништа елегантније и софистицираније од црне сукње са баскијем. Овај модел гардеробе изгледа строго, модерно и женствено. Баскија може бити лажна и стварна. Први карактерише мали шатл и скромна величина. Бујна бајка по целом опсегу даје додатну запремину у пределу задњице и чини женску фигуру невероватно заводљивом.

Чини се да женама са облицима није потребна додатна количина. Али сужена сукња са бразилском може невероватно трансформисати фигуру и учинити је пропорционалном.

Да би се сукња добро уклопила, треба да преферирате сукњу од дебеле, али умјерено еластичне тканине. Такав производ ће учинити силуету суптилном и истовремено неће задржати кретање.

Популарни модели

Жене су посебно волеле сукње суженог реза и дужине до колена. Сукња од црне оловке са косом је практична опција за уредски, пословни или романтични састанак. Овај модел ће изгледати подједнако добро на дебелим девојкама и мршавима. Прво ће помоћи да се прикаже силуета и сакрије пунина у куковима. Друга је додавање волумена задњици и подешавање пропорција.

Да бисте сакрили вишак волумена, требало би да изаберете сукњу, где се баскијски завршава на најгломиранијем делу фигуре. Онда се чини да се комплетност постижешатлове, а не на рачун вишка килограма у проблематичним подручјима.

Па скрива пукотине сукње са фигуром са косом и на јарму. Традиционално, овај модел се одлично уклапа, захваљујући којем је могуће сакрити волуметријски стомак и добро разликовати струк. Подвучени струк може танки појас или траку. Треба да буде контрастне боје, али не превише светла. Ова опција је погодна за гојазне жене. Танке девојке би требало да изаберу шири појас, или да га потпуно одрекну.

Следуусие модели скирт освободили популарност :

  • мршави мини- само витке девојке могу да приуште ову опцију. Обрубљене сукње се обично израђују од плетива и добро се уклапају. Такав стил ће нагласити витке ноге и визуелно их продужити;

  • Равна сукња француске дужинепрактична је опција, она не држи покрет и истодобно наглашава достојанство фигуре. Ако неком црну сукњу са равним сечењем чини кутним, онда ће модел са басиком претворити идеје о модерним и женственим сукњама;

  • сукње са косим баском- многи модни дизајнери фаворизирају асиметричне моделе. Обично су сукње са косим базама просечне дужине. Ако је ово кратак модел, онда ће се изгубити луксузни ефекат издужених дуж једног руба Баскије. Асиметрични модел ће помоћи девојкама са нестандардним пропорцијама. Производ ће дати потребно, алине превише волумена у куковима и задњици и одвратит ће пажњу од проблематичних подручја;

  • маки сукња са баским- свакодневни модели су традиционално направљени од густих материјала: габардина, трапера, костимске тканине. Вечерњи модели могу бити представљени лаганим и проточним тканинама, а сам Баск се често прави у неколико слојева. Дуга сукња обично има висок или бочни прорез.

Изберемо врх

За класичну верзију сукње за оловке погодна је лаконска блуза или кошуља, која је ушушкана у сукњу. Сукња са баскијом изгледа добро у комбинацији са блузама са усправним овратником. Такав ансамбл веома добро црта силуету.

Присуство Баскије подразумева скраћени врх и одсуство одеће. Шта носити такву сукњу зими? Стилисти саветују да обратите пажњу на скраћени капут, кишне огртаче, капуте и крзнене прслуке.

Въздушно облекло дополнува облегата на българската във връзка, че производ е барем 10 цм над руба на Баскијата

.

Сукња са баскијом изгледа сјајно са отрцаним врхом. То могу бити туртленецкс, мајице, мајице и блузе, мајице и дуги рукави. У исто време, сукња за оловку са басиком, као и други модели у строгој изведби, не толеришу додатке у спортском стилу. Изузетак су омладинске плетене сукње, али ни овдје стилисти не савјетујуносити врхунске и спортске ципеле. Такође, овај модел не толерише близу бруталних ствари. Сукња са баскијом је увек женствени и спектакуларан изглед.

Прибор и обућа

Присуство басака елиминише потребу за употребом бројних додатака и накита. Баскија чини слику самодовољном и испуњеном. Скроман ланац или наруквица ће бити довољан да дода мало шика. Сукња са баскијом је у савршеној хармонији са малим спојкама и торбицама на копчи.

Што се тиче обуће, решење је овде - ципеле или чизме са петама. И пета треба да буде што тања. Сукња са баскијом не подноси чврсте ципеле или моделе на малој брзини. Добро изгледајте са сукњом за оловке лакиране пумпе, ципеле са отвореним прстима, сандале са траком, полу-чизме са везицама. Не би требало да носите чизме са широким врховима испод боксеве . Лаконски чизме или чизме за чарапу ће бити прикладне у јесенско-зимском изгледу.

Сукња са баскијом се добро уклапа са истакнутим ципелама са штиклом. Ормарићице подмладјене девојке могу напунити ципеле петама и скривену платформу. Такви модели веома добро продужавају ноге и савршено се уклапају са средњом дужином оловке. Кратку сукњу са бајкама употпуњују ципеле са петом не већом од 7-8 цм, што посебно вриједи за дјевојчице високог раста. Требали би или одустатина високим петама, или изаберите сукњу до колена.

)

109]

)

139]