Црна сукња - вин-вин за основну гардеробу

Многи дизајнери данас фаворизују пуфне сукње. Ефикасна сукња, која се савија на дну, трансформисаће сваку жену и нагласити заводљиве волумене. Таква сукња ће бити прикладна како у гардероби помпезне жене тако и по величини С. Црна сукња је вин-вин за основну гардеробу. У зависности од тканине, дужине и особина резања, такав модел може употпунити лежерни, пословни, романтични, па чак и вечерњи изглед.

Сукње од густе тканине имају текстуриране и хрскаве наборе, који се формирају за вријеме шивања производа. Модели лаганих материјала лијепо теку и развијају се на вјетру. У свакодневној гардероби могу се појавити густе сукње са џеповима, које су добро скривене у наборима производа. Модни кожни модели диверзификују јесенско-зимски ормар, а сукње од тила или тафта украшавају свечани или вечерњи изглед.

Критеријуми за избор

Сунце са стилом сукње ће сакрити пунину кукова и уравнотежити фигуру. Истина, девојке са масивним задњицама и куковима ће морати напустити скраћене стилове. Спашене су сукњама или манекенкама у француском поду. Танке девојке одговарају мини производима. Они дају волумен куковима и визуелно побољшавају пропорције.

Приликом одабира сукње треба слиједити сљедећа правила :

  • дјевојке са фигуром"Крушка" потребно је дати предност сукњи на јараму, што ће омогућити скретање пажње са прекомјерно пуних бокова;

  • вишеслојна сунчана сукња од лагане тканине може уравнотежити фигуру са масивним раменима ;

  • да би побољшао силуету са правоугаоном фигуром моћи ће да се облачи од густе тканине, која ће ефикасно пресавити, формирајући јасне наборе;

  • за девојке са високим растом прикладне пахуљасте сукње испод колена. Треба га комбиновати са ципелама са петама;

  • у присуству закривљености ногу, помоћи ће максимална сукња. Она ће сакрити мане фигурица и учинити слику женственом.

Сукње од густих тканина су контраиндиковане за пуну девојчицу. Сукње од течних и лако драпираних материјала помоћи ће им да визуално побољшају своју фигуру. Не лоши модели с високим прорезима су се доказали, а управо су црне сукње добро прикривале пуноћу и визуално уравнотежиле пропорције.

Данас дизајнери нуде разне моделе сукњи-сунца. Могу се наћи производи са мирисом, са једностраним или супротним наборима, па чак и са набору. Маки сукња од чипке или гипуре моћи ће да употпуни вечерњу гардеробу. Необавезан имиџ појачава проширена сукња са декоративним шавовима.

Могућности за комбиновање сукње су сјајне. За израду вечерњих модних лукова често се нуде модели од шифона, органза, баршуна. Међутим, стилисти саветују да не ограничавате обим маште и да користите такве моделе да бисте створили више одважне комбинације за сваки дан. На пример, сукња од тафе или гипуре до колена може се носити са танким џемпером, опремљеном кошуљом и слободним дугим рукавом. Врх мора бити увучен у сукњу, а струк је наглашен спектакуларним појасом.

Можете комбинирати црну сукњу са било којим уским врхом, било да се ради о долчевити, мајици, уграђеној блузи или чврсто постављеном врху. Танке девојке могу изабрати монокромни сукњи са хоризонталним узорком. Црна сукња изгледа спектакуларно са блузом или врхом са цвјетним отиском. Пуне сукње у комбинацији с врхом слободног реза изгледају најбоље на пуним. Како силуета није била безоблична, морате одабрати линију струка.

Неколико савета за комбиновање модела кратке сукње :

  • Мини мини сукња може се комбиновати са слободним сечењем или лаганим блузама;
  • кратка црна сукња надопуњује слику у ретро стилу, само ставља на блузу “у грашак”, можете зауставити избор на једнобојној комбинацији;
  • плишани модел као туту сукња допуњује блузу од гипуре илилаце топ.

Стилисти препоручују ношење црне сукње са заобљеним резом и кратком дуљином с обичним врхом. Танким девојкама је дозвољено да се облаче у блузу или кошуљу са ситним отиском у ограниченој колор шеми.

За лежеран изглед, црна кожна сукња ће одговарати изгледу дана, и једнако ће надопунити уличну и уредску гардеробу. За пословни ормар боље је одабрати модел са високим положајем за сједење. Бијела блуза и судске ципеле савршено ће употпунити уредски стил. Такви модели са издуженим јакнама и слојевима класичног реза изгледају добро. У канцеларији се може носити и сукња са бијелом кошуљом и кожним прслуком.

У опуштеној моди, прикладне су обојене блузе и мајице са дугим рукавима, као и дуги рукави, који морају бити ушушкани у сукњу, џемпере и плетене пуловере. Црна кожна сукња повећат ће трапер плаву кошуљу. Богата плава боја је добро комбинована са црном, тако да су блузе и кошуље у плавој боји место у ормару поред црног сукња.

Кратка кожна сукња и прибор са металним декором украшавају изглед роцкера. Ципеле бруталног стила или чизме са чипком ће бити природан додатак.

Кожне сукње треба носити само са квалитетном одјећом и скупим прибором. Ципеле, торбе, појасеви - све то би требало да буде од праве коже.

Обувки

Шта могу да носим прекривене дуге резове? Просечна дужина је прилично компликована и може визуелно скратити ноге. Ношење таквих сукњи је неопходно само са ципелама велике брзине. Ако се модели изнад колена могу комбиновати са патикама и тенисицама, онда је за сукњу дужине француске дозвољене ципеле са петом од 7 цм, а модели који су дугачки су добро комбиновани са чизмама и полу-чизмама, али запамтите да растојање између ивице сукње и прста чизме не треба бити мање од две палме.

Сукња до колена и модел максималне дужине добро се слажу са сандалама од штикла. Штавише, обе верзије сукње (ако је производ направљен од вишеслојног шифона, чипке или органзе) ће бити прикладне у вечерњој гардероби.