Црна црвена сукња: креирајте модерне слике

Спаљена сукња ће помоћи девојци са пуном фигуром и модом са угаоним облицима. Љепота модела је у томе што скрива пунину и даје волумен тамо гдје је потребна.Црна сукња која се распламсала би била боља опција за лежерну гардеробу . Његова дужина може варирати, стил - такође. Тврди набори или набори, ефекат пресоване тканине и сјајне површине - постоји велика разноликост проширених сукњи, а свака жена ће моћи да одабере модел према својој фигури, старости и статусу.

Стилови сукања сукњи

Црна сукња многима се чини обичном и досадном, али црна се сматра практичном и племенитом, и од тога како ће производ изгледати овиси о његовом резању. Постоји неколико модерних стилова проширених сукњи :

  • величанствени мини- такви модели могу да приуште младе девојке. Производи од тила изгледају заиста фантастично и погоднији су за вечерњи или коктелски изглед. Ове сукње се добро спајају са ципелама на малој брзини. За жене изнад 25 година, боље је напустити спаљену сукњу мале величине ;

  • блесак са ефектом године- такве сукње почињу да се савијају од средине бутине, што омогућава да се побољшају пропорције и сакрију мане фигурица. Традиционално, ови модели имају дужину колена или миди. За разлику од клинастог облика годишње сукње, проширена сукња може бити израђена од два панела, а жељени ефекат се постиже помоћу особина резања;

  • сукња са високим приањањем- то може бити модел са појасом или на јарму. Дозвољена је било каква дужина сукње, али најбољи модели са превеликим прибором су дужине до колена и нешто виши. На тај начин је могуће лагано отворити ноге и визуално их продужити, означити линију талијума и сакрити мали трбушчић. Модели са високим слетањем долазе девојкама са било којим обликом;

  • са тврдим наборима- правац набора обично није битан. Ефикасно изгледају модели са малим набора и производима са широким супротним завојима тканине. За формирање крутих набора користе се густе и добро обликоване тканине, тако да су сукње овог стила погодне за јесенско-прољетни, па чак и зимски ормар;

  • вишеслојни модели - изгледају свечано и погодније за вечерње ношење. Обично израђени од текућих тканина. Па сакрити малу пунину и дати женском лику елеганцију.

За дјевојчице с ниским растом боље је одабрати издужени модел с превеликим стањем. У присуству витких ногу и високог сукња француске дужине.

За јесенско-зимски ормар препоручује се проширена сукња од коже или костимске тканине.Такви модели изгледају строго и погодни су за свакодневни и пословни имиџ.

Опције комбинације

Ако сте се већ одлучили за стил производа, онда остаје само да сазнате шта да обучете са сукном. Данас стилисти нуде масне и нестандардне комбинације. Црна сукња је у хармонији у боји с готово било којим врхом. Треба избегавати превише тамну палету за блузу или кошуљу. Црни сако или јакна је дозвољено, али ако под њима носите нешто светлије или светлије.

Сукња средње дуљине одговара :

Како одабрати врх до сукње овиси о стилу одијевања и сврси слике. У свакодневној гардероби жене често носе плишане сукње средње дужине или непосредно изнад кољена у комбинацији с дугим рукавима, долчевита, кошуље резане блузе, скраћене врхове. Можеш ићи на спој у црној сукњи и леопардовој блузи.

Без обзира на карактеристике одсецања сукње и њене дужине, врх треба увијек пунити. Изузеци су кратки врхови који се налазе изнад нивоа ремена за сукњу.

Одјећа не би требала скривати љепоту проширене сукње, тако да можете носити скраћени завој, сако или прслук преко врха или долчевита. Дозвољено је ставити кардиган или кишну кабаницу преко мини сукње са малим текстурним наборима, али морате је оставити отвореном тако да је сама сукња видљива.

За пословну слику треба изабрати чврсти врх. Може бити шарено, али без ексцеса. Али у свакодневној одјећи одговарајући џемпери, џемпери, долчевита и лонгсливи с отисцима у различитим смјеровима - од једноставних цвјетних узорака до свијетлих натписа.

Селекција обуће и торбице до сукње са сукњом

Ништа боље не изгледа са сукном од класичних пета. Ако говоримо о мини сукњама, ципелама са ниским брзинама, балетанима, спортским ципелама, па чак и бруталним ципелама, то ће бити прикладно. Кратка црна сукња са заобљеном завршном обрадом употпунит ће изданке и тенисице за кољена, ако је то прикладно у конкретном случају. Кратка пахуљаста сукња у комбинацији с чизмама изгледа провокативно. Слика у којој је проширена сукња допуњена црним чарапама и ципелама високих потпетица изгледа једнако секси.

Модели у ретро стилу допуњују сандале на каишу, ципеле са заобљеним огртачем и штампаном петом, чизме са суженим ножним прстом и буре за пету. Издужена сукња ће моћи надопунити и ципеле без пете и класичне ципеле. Што се тиче торбе, сукна која се расплете не подноси поред његаринфузи и торбе. Најбоља опција би била лаконска торба малог формата, торба за коверте без траке или елегантна спојка.