Црна венчаница - мистериозна слика или лош знак?

Традиционална вјенчаница је бијела вјенчаница. То се објашњава чињеницом да на свадби носите бијелу хаљину и улазите у нови свијетли живот с мужем, јер бијела боја показује младост и невиност власника. Међутим, данас нећете никога изненадити познатом нијансом, па девојке воле нетрадиционалне опције, бирајући црну венчаницу.

Да ли вриједи носити црну хаљину за вјенчање, које су његове предности и које опције одабрати, научит ћете даље.

Мало историје

Први пут се појавила црна вјенчаница на дјевојчици која се удала трећи пут. Бароница Цассандра Аццурти, власница модне куће у Паризу, смислила је необичан огртач. Тридесетих година двадесетог века, предложила је да на венчању носи луксузну тамну хаљину са сребрном лисицом. Цассандра се фокусирала на нијансе у односу на ред у којем жена покушава да прикаже невесту. Дакле, први брак је обележен снежно-белом нијансом, други - ружичастим, а трећи пут је носио ... црну хаљину.

У Шпанији се црна вјенчаница не сматра нечим посебним, симболизира оданост изабраном прије смрти. У Индији, бело се чак сматра као додир жалости.

У Русији, невеста у црној венчанициповезан са жалошћу, као и са мистеријом, магијом, мистеријом. Признања говоре да ова вјенчаница даје дјевојци посебну снагу, штитећи је од било каквог негативног и постајући посебан талисман.

Црна показује реинкарнацију и мистерију, неопходне промјене. То не значи да ће промјена бити лоша, већ само сугерише да их препознајете и да ће играти нову улогу.

Стар излази

Међу иконама стила, Сарах Јессица Паркер и Марилин Монрое су се истицале необичним избором. Марилин се удала други пут кошаркаш Јое ДиМаггио у тамној вјенчаници минималистичког стила. Купљен је у обичној радњи за 250 долара. Занимљиво је да га је 1999. године купио познати колекционар за 33.500 долара.

Године 1997. Паркер се оженио Маттхев Бродерицком, одабиром хаљине боје ноћи, јер није хтјела привући пажњу друштва на овај догађај. Међутим, звезда је пожалила због смеле нијансе након година. У једном интервјуу поновила је то више пута.

Стилови

Свадбена мода је конзервативна, али нови трендови су увијек релевантни.Дарк - свеприсутан у моди, приказује класику и стил. Дизајнери након изласка Сарах Јессица Паркер у црној хаљини никада не престају да нас задовоље оригиналношћу. Дакле, у колекцијама Вера Вонг су рафинирани и оригиналниопрему за церемонију. Бујни производи са сивим акцентима, црне боје на беж позадини фасцинирају и изазивају позитивне емоције. Ове хаљине се не могу назвати жаловањем или досадним.

Осцар де ла Рента није далеко иза модних трендова. Колекције нуде класичне бијеле моделе са црним корзетним акцентима и црним рукавицама. Стил са пахуљастом сукњом и "рибом" је најрелевантнији.

Марцхеса бренд експериментира нудећи женама слабијег пола елегантне хаљине с прозирном сукњом и златним украсима. Свадбене одјеће одражавају барокни стил, чинећи дјевојку правом краљицом.

Постоји неколико стилова ове опреме. Памуцна хаљина - избор нај екстравагантнијих невести. Изгледа невероватно величанствено и светло. Кратка црна хаљина није повезана са вјенчањем, али за најлуђе дјевојке - не можете замислити бољу опцију. Елегантно и необично изгледа чипкасти производ, наглашавајући женственост и шарм власника. Сваки ће бити танак и запањујуће мистериозан.

Можете изабрати не само једнобојну слику, већ и белу хаљину са црном бојом. Рукави, волани, појас може бити црн;

За и против

На фотографији су приказане различите варијанте црних хаљина за невесту. Ово је тренд од неколико година. Контроверзакад је реч о тако необичној опреми, они не ћуте, али једно се може са сигурношћу рећи: девојка која је такву опцију ставила на венчање је храбра и самодовољна особа. Упркос предрасудама, она је спремна да иде против јавног мњења.

Није тако лако донијети важну одлуку која ће изазвати анксиозност у друштву. Избор необичне венчанице није изузетак. Млада мора тежити и размишљати о свему добро прије него што одабере тако необичну одјећу. Наведите главне предности и недостатке опреме:

  • Црна је боја без мрља, тако да нећете бити забринути због свог изгледа. Чак и ако постоји дугачак воз на леђима, одећа ће дуго задржати атрактиван изглед.

  • Одјећа чини младу витку и привлачнију, наглашава њену сексуалност.

  • Ствара илузију бестежинског стања и лакоће.

  • Ако не размишљате о слици у потпуности, стил ће бити суморан. Нарочито жалости изгледају дугачке равне хаљине са бледом шминком.

  • Производ је најпогоднији за "зимски" тип боје. За пролеће и јесен лепота није најбоља опција.

  • Будите спремни за необичне реакције других.

  • Недостатак црне хаљине за вјенчање је у томе што је врло тешко наћи га у трговинама.

Прибор и обућа

Додајте на бујну страну заједно са препорученим бисерним накитом.Дијаманти су такође велики.Луксузан изглед ће створити црну хаљину са велом везеним бисером, брош или диадем.

Додаци за бели су најрелевантнији. Црну хаљину с црвеним додацима бирају дјевојке које се не вјенчају први пут.
Букет невесте треба да се истиче на позадини хаљине.Букет је добар за понављање свих боја које су присутне на слици.Посебно је занимљив букет црне и бијеле боје.

Невесте носе производ са белим и црним велом.Ако желите да носите вео, онда изаберите ону која је апсолутно црна или бела са тамним завршним слојем, боље је одустати од потпуно белог вела - у већини случајева то изгледа смешно.

Да би изглед био готички или жалосни, размислите о шминки. Светле боје су најприкладније.Секси шминка - црвени руж, дугачке црне трепавице и црне стрелице.

Избор црне вјенчанице је врхунац храбрости и чудности.Али ако осећате да би требало да будете у таквом оделу, које је нестандардно и дубоко у значењу, бирајте га и не слушајте ниједан савет.

)

143)