Црно-бели брогови - новина у мушкој гардероби

Ако мушкарац одлучи да напуни своју гардеробу занимљивим моделом ципела, онда треба обратити пажњу на црно-бијеле броге. Разумећемо шта је овај модел и шта носити са таквим ципелама да изгледају модерно.

Какав је модел?

Израз "брогуес" се користи за означавање ципела за које се користи украс за украшавање. Ово је главна карактеристика модела, јер се сви остали детаљи могу разликовати. На пример, модел може да нема причвршћиваче (мокасинке) или да буду опремљене са везом затвореног типа (брогуе окфордс).

Прича о изгледу

Сматра се да су брогови дошли до ирских сточара. Возећи стада, пастири су често лутали по мочварама. Због тога су на површини ципеле дошли до великог броја рупа како би осигурали перфорацију. То значи да је почетна сврха перфорације била изузетно функционална.

Али с временом су аристократи приметили и оригинални декор ципела. У фреквенцији брогуе обожава Принца Едварда, па су ципеле постале веома популарне. Наравно, ципеле су се мало модификовале, сада се перфорација није налазила хаотично, већ је стварала замршене обрасце. Поред тога, у многим моделима, перфорација је декоративна, тј.

Описание модела

Брогуе су доступне у различитим бојама, алиДвобојни модели изгледају посебно оригинално. На примјер, мушки црни и бијели брогови. Комбинација коже две контрастне боје изгледа изузетно импресивно и скреће пажњу на ноге. Стога, ако мушкарац одлучи да купи такве ципеле, мораће да осигура да су му ципеле у савршеном стању.

С каким?

Двобојне броге су неформалне ципеле, не треба их носити са стварима у пословном стилу, али у неформалном стилу се савршено уклапају. Али то не значи да такве ципеле не могу бити укључене у елегантне ансамбле.

Примери лукова :

  • Ансамбл који се састоји од бијелих панталона и бијеле јакне идеалан је за романтичан састанак. Изабрати ћемо белу кошуљу са танком вертикалном црном пругом, црне и бијеле кожне ципеле с перфорацијом на танком потплату и црну кравату с малим бијелим точкицама за одијело.

  • Ако не желите носити јакну и кравату љети, можете носити двобојне брогуе с бијелим цхиносима и црном поло мајицом. Попуните појас од црне коже.

  • Изглед младих: црне фармерке носе црне и бијеле поткошуљачке потколенице на ногама, бијелу мајицу и црну кожну јакну. Ансамбл је допуњен црним плетеним шеширом.

  • Прилагођена слика: Блуе Схортсдо линије колена, обучено у белу кошуљу и плаву јакну. Ансамбл употпуњујемо црно-белим перфорираним ципелама, црним нараменицама и црно-бијелим шеширом.

  • Храбар изглед добијате ако носите плаве риппед траперице са црно-белим ципелама. Брогуе би требало изабрати на дебелом, жљебастом ђону, а ногавице панталона треба да буду благо увучене испод, отварајући глежњеве (носите ципеле на босим ногама или користите специјалне чарапе). Овај нестандардни ансамбл ће употпунити плаву деним мајицу, тегет мајицу и беж џемпер са округлим овратником.

  • Традиционално: класичним љубитељима ће се свидети комплет, који укључује класично морнарско одело са плавом фино обојеном кошуљом и црно-белим брогуе дербијем. Ансамбл је допуњен дугим тамносмеђим капутом и смеђим шеширом.

Брендови

Двобојне црно-беле броге могу се видети у колекцијама најотмјенијих дизајнера. На пример, Долце & амп; Габбана нуди и класичне варијанте црно-бијеле перфориране ципеле и ципеле оригиналног дизајна. На пример, црни лакови на дебелом полиуретанском ђону у белој боји.

Постоји много варијанти ове ципеле и колекција демократских брендова. Бијели уметци могу да заузму и целу предњу страну ципеле (изузев прстију, црне су због практичности) исмештена само у подручју везивања. Ђон црно-белих ципела са перфорацијом може бити различит. На пример, модел из Др. Мартенс има дебели жљебасти потплат, а Стаци Адамс брогови су направљени у класичном стилу - на танком кожном ђону с малом петом.