Цулоттес наглашавају вашу особност и стил.

Мода за ваздушне силуете пружа прекрасној дами много могућности да нагласи женски изглед.И зато што креатори изузетних слика препоручају лепе даме да испробају сада популарни стил - цулоттес.Али како изгледају, уклапају се у фигуру и како их исправно комбиновати?

О кулотама - од изгледа до модерности

Цулоттес - проналазак није уопште нов.У свету историје моде, они се појављују у мушкој спортској гардероби у елегантном француском пред-револуционарном 18. веку.И, као и сви стилови панталона, у ери еманципације, они су се "испумпавали" у женски арсенал 30-их година прошлог века.Оживио их је 1931.Елса Сцхиапарелли је у истом квалитету - савршена одјећа за тенис и коњички спорт.И само 1960. године.женске кулоте постају пуни субјект гардеробе дивне даме.

Али шта су они?Најприкладнија им је дефиниција сукње најслободнијег облика и дужине руба, која осцилира на нивоу средњег теле.Ове панталоне скоро увек имају висок струк, компензирајући до неке мере тако неугодну “дужину чаја”.Што се тиче елемената моделовања, дизајнери дају прекрасној дами са много опција - наборани, извијениструк или кук, са баски или асиметричном копчом, понекад украшен у облику набора или лукова, што зависи од перформанси тканине.

На много начина, тканина која се користи за шивање одређена је сезоном. Дакле, за летње опције се преферирају сатен, фини трапер, шифон па чак и тканина од чипке. Али за зиму и за јесенско-пролећне моделе најбоље је изабрати густу материју - кожу, вуну, антилоп, дебели трапер, твид.

Палета боја коју модни дизајнери користе за своје креације је од пресудног значаја. Најчешћи, судећи по фотографијама лоокбоока и модних блогова, монохроматски цулоттес. Али то не искључује употребу отисака. Најугоднији поглед на разматране панталоне су геометријски обрасци - мала "гуска стопала", вертикалне пруге, ћелија. Даме са изузетним осећајем за стил нуде се на хоризонталној траци. Етнички, животињски и цвјетни узорци, и мали и довољно велики, нису занемарени. Сва приказана разноврсност вам омогућава да одаберете идеалан модел.

Да ли су киулотси погодни за све?

У свјетлу посебне популарности киулота, намеће се неизбјежно питање: коме су они прилагођени? Стилисти деле тајну: све, ако изаберете прави модел, али и целу слику.

Али, без сумње, више од других.срећне даме које имају не само танку силуету, већ и дуге ноге. У овом случају, карактеристике дужине панталона (миди) не режу силуету и поготово не размишљају о томе како их исправно уклопити, не морате.

Дакле, шта друго могу учинити остали? Узмите у обзир особине вашег тијела. Дакле, кратке девојке при избору модела треба да обрате пажњу на штампу. У идеалном случају, ако је изграђена вертикално (нпр. Трака или низ геометријских или цвјетних композиција). Међутим, локација класичног, дијагоналног кавеза или „гуске стопала“ ће такође довести до жељеног резултата - кулоти неће „одрезати“ раст.

Карактеристике стила обавезују се да се обрати пажња и на то како ће кулоти лежати на боковима. Даме са бујним количинама у овој области су препоручени модели са значајно високим струком и направљени од густих материјала, на пример, коже или вуне, који су тако значајни у јесен. Љети су ти модели идеални, у којима се уз помоћ колорних блокова визуално „растеже“ дужина ногу. Поред тога, проблем „сувише бујних бокова“ помоћи ће у решавању модела, који ће бити тешко слетање, почевши од линије струка, равног уклапања панталона или присуства стрелица.

Правила креирања слике

Најчешће питање које прекрасне даме користе за стварање професионалаца за слике је зашто их треба носити да изгледају елегантно? Решење је даправила таквог "хировитог" комбиновања ствари.

Правило један- “врх” је обавезан да окружи силуету прелепе даме. У овом случају, њен прегледани дио не смије пасти ниже од линије кукова. Пример комплета у овом случају је прилично једноставан: ошишан врх, цулоттес и јакна са наглашеним струком. Међутим, даме са витком и високом фигуром могу себи да приуште да носе полу-монтажне моделе блуза или кошуља са кулотама, чија је дужина чешће у потрази за туникама.

Правило дваје права ципела. Одговарајући на питање које ципеле носити цулоттес, најчешће можете добити одговор - само с оном која има високе пете или клинове. За апсолутну већину жена ово правило је основно, али постоји комплементарно појашњење. Пета не мора да буде висока: њена дужина директно зависи од раста лепе даме, и зато је дозвољено да високе даме носе сандале или балетне даске на равном ђону.

Одвојено, вредно је размотрити питање како су кулоти комбиновани са чизмама. Идеално, ако су у нијанси, потпуно се поклапају са тоном панталона, стварајући тако једну вертикалну линију ногу. Али у исто вријеме могу се разликовати у односу на боју кулота. У последњој верзији, сет треба да садржи одећу у складу са нијансом чизама, а панталоне треба комбиновати са џемпером истог тона. На пример, бициклистичке манжете са џемпером од кашмира које се слажусветлију белу кошуљу са класичном крагном, црне чизме са високим потпетицама и јакну. Код обе опције треба имати на уму избор чизама да њихова чизма треба да иде испод ноге.

Правило три- требало би јасно пратити стилистичку припадност приликом брања. У овом случају треба обратити пажњу на рез и палету боја у којој се праве кулоти. Дакле, за свакодневно ношење погодни су сви горе наведени стилови, тканине и палета боја. Могу се надопунити ошишаним врховима или џемперима ушивеним у блузе или кошуље. А за пословни имиџ одговарају само они модели који подсећају на њихове сукње (на пример, наборани или раширени од струка). Требало би их употпунити полуфиналним кошуљама и јакнама или капутима, ушивеним, задржавајући облик костимиране тканине или коже. За вечерњи излазак, модели су одабрани од максималних летећих тканина. На примјер, сатен цулоттес су комплетиране са шифоном омотаном блузом и капутом, чија се дужина спушта неколико центиметара ниже од дна хлача. У лакшој верзији, цулоттес се комбинују са бустиер врхом од исте тканине као и хлаче, као и класичним хигх-стилет пумпама и квачилом.

Правило четири- користите прибор. Пре свега, говоримо о појасевима око струка, посебно, ако је „врх“лебдећи над појасом Осим тога, не заборавите ни шалове, шипке и шалове који могу надокнадити линију рамена у односу на бокове. Исти проблем решавају и привјесци и перле.

У закључку, остаје само напоменути да не треба одустати од кулотица због њиховог необичног резања, јер уз правилан избор модела, као и знати како их носити, можете створити изузетне, женствене слике.