Цвјетне ципеле: што обући и како комбинирати. Савјети за стилисте

Недавно су женске ципеле произведене у врло ограниченом броју боја, а данас су се појавили не само свијетли модели различитих нијанси, већ и шармантне цвјетне ципеле. Ови модели изгледају веома женствено и романтично, тако да су савршени за креирање прољеће-љето изгледа.

Међутим, како би се замишљена слика показала стилском, а не сјајаном, вриједно је унапријед знати с тим што носити модерне ципеле. Савет стилиста и фотографија модерних слика помоћи ће у компоновању лукова.

Модели

Дизајнери су креирали разне моделе цветних ципела које ће сваку љетну гардеробу учинити разноврснијом. Популарни су балетни станови и ципеле са ниском, стабилном петом, јер су веома удобне ципеле за слободно време.

Фасхионисти који не препознају равне ципеле могу изабрати ципеле са цветовима у високим петама. Дизајнери у овом дизајну нуде класичне ципеле, моделе са дебелим петама, клиновима, платформом.

Пошто се ципеле са цветним отиском производе за топлу сезону, у отвореним просторијама се могу видети многи отворени модели. То су ципеле са изрезима на чарапама или моделима без наслона, као и разне врсте сандала.

Различити не само стилови обуће, већ и њихов дизајн.Цветни отисак на површинуципеле се могу штампати. Постоје и модели чија текстура изгледа као таписерија или вез.

Сам отисак може бити различит, може бити мали цвет који потпуно покрива целу површину ципеле, или велико цвеће које краси само предњи део. Оригиналне ципеле са цветовима у петама и табанима. У таквим моделима, врх је монофони, а цветни узорак се наноси само на материјал, уску пету и на видљиви део ђона. Такви модели се производе само на високим петама, јер у другим случајевима узорак на ђону неће бити видљив.

С каким комбинацијама?

Како се не би претворило у неку врсту цвјетњака, треба се присјетити главне препоруке стилиста: не носите цвјетне ципеле на цвјетној хаљини. Међутим, то не значи да би ове ципеле требало носити само са монофонском одећом. Могући су неки изузеци. Ако су ципеле украшене отиском, који се назива "милион цвијећа", односно, мали цвјетни узорак, онда се такав пар може ставити у сет за блузу или тунику с великим цвјетним узорком. Истовремено, дно ансамбла (сукња или панталоне) треба да буде једнообразно.

Пример лукова: беле панталоне, балетне ципеле са ситним отиском у облику ружа у ружичасто-зеленим тоновима, лабав врх трапезне силуете са великим ружичастим отиском у истој боји и белој торби. Можете додати у ансамблпинк сунглассес.

Ипак, монотоно одело ће изгледати боље са обојеним ципелама . Изгледаће добре ствари од трапера, можете користити траперице, кратке хлаче, сукње. Врх ансамбла треба да буде монофони, у боји који понавља једну од боја отиска ципеле.

Пример лукова: плави скинни јеанс (можете одабрати модел са вештачким сузама), цветне ципеле инспирисане клином са ружичасто-зеленим отиском, врх лососове боје, ружичаста торба. Таква слика је погодна за љетну шетњу градом.

Ако је вани вруће, можете носити трапер кратке хлаче умјесто траперица. Данашњи модни модели са високим струком. Уз кратке хлаче треба покупити обичну кошуљу, увучену унутра, и ципеле с цвјетним отиском. Да би слика била комплетна, вреди покупити појас са отиском који одговара узорку ципела.

Ове ципеле ће изгледати сјајно са чврстим хаљинама. Боју хаљине треба одабрати у складу са доминантном бојом отиска. На пример, за ципеле у којима је основни тон црне боје, а отисак жуто-зелене боје (са преовлађујућом жутом бојом) можете носити жуту или црну хаљину. Али у првом случају, слика ће бити светлија, посебно ако изаберете жуту торбу.

Црни, бели и сиви елементи одеће могу се користити за укључивање у било који ансамбл са ципелама у цвету. На пример, ако изаберете ципеле са цветним узоркомружичасте и беж боје, онда можете носити црне панталоне са лаганом тканином, беж врх с узорком ружичастих ромбова, и блиједо роза кардиган. Накит таквом ансамблу долази од жутог метала са ружичастим кристалима, а торбу треба узети у црно-бијелој боји.

Можете користити неутралне боје за врх ансамбла. На пример, са ципелама са жуто-ружичасто-зеленим цветним отиском, носите вруће ружичасте панталоне и лабав црни врх.

Брендови

Протеклих неколико година цвјетне ципеле нису изашле из моде. На готово свакој модној ревији можете видети моделе украшене цветним узорцима.

На пример, модни бренд Росхас нуди модне ципеле женама модне моде на високој скривеној платформи и широкој правокутној пету. На нивоу скочног зглоба су две танке траке са копчама. Површина ципела, направљена од материјала са ручним везом: на црној баршунастој подлози су бијели цвјетови и зелене гранчице.

Веома оригиналан модел са цветним отисцима нуди бренд Миу Миу. Површина ципела прекривена је сложеним геометријским узорком у златно-плавим тоновима, на којима су смјештени фанци црно-црвени цвјетови. Оригиналност модела даје необичан облик пете - то је танка укосница која се шири на крају, претварајући се у пирамиду.