Удобне и оригиналне вјенчане чизме

Избор свадбених ципела није ништа мање важан од избора младенке. И морате обратити пажњу не само на лепоту модела, већ и на његову удобност, јер ће младожења и младожења морати да проведу већи део дана на ногама.

Класичне свадбене ципеле су стилетне пумпе. Али ако невеста жели да створи оригинални изглед или је свадба заказана за хладну сезону, онда умјесто ципела има смисла купити чизме за вјенчање.

Какви су они?

Глежњаче су ципеле које су међу чизмама и ципелама.Глежњаче могу бити топле (јесенске и зимске опције) или лаке (опција за лето).

Класичне глежњеве су ципеле које покривају глежњеве, међутим, дизајнери могу понудити и друге опције, на пример, подигнуте ниске чизме за глежањ.

Једини глежањ може бити било који. Ово може бити модел са петом, стилетом, платформом или равним ђоном.Али ако се за младу изаберу вјенчане ципеле, тада ће многе дјевојке преферирати опцију на елегантној укосници . Међутим, то није правило. Ако је млада у позицији, онда се ципеле на петама не би требале носити, боље је одабрати модел на ниско устаљеним петама у формицигла

Предности

Зашто изабрати чизме као ципеле за вјенчање? Ево главних предности овог модела обуће:

  • Свестраност . Ципеле за ципеле за венцање представљене су у великом броју модела. Због тога се ове ципеле могу изабрати за сваку вјенчаницу.

  • Алл-сеасон . Носите чизме у било које доба године. Зими ће се загријати модели са крзненим тримом, у комбинацији са свадбеним капутом. Лети - лагани модели чипке, остављајући прсте отворене.

  • Оригиналност . Невесте које желе да направе елегантан, незабораван, али необичан свадбени изглед могу изабрати чизме уместо уобичајених ципела.

Како изабрати?

Све свадбене ципеле, укључујући и глежањске чизме, треба купити након одабира хаљине.Пошто је много теже изабрати праву хаљину за већ купљене ципеле.

Затим треба да одлучите да ли ће чизме бити основне свадбене ципеле, или ће их младенка носити само за уличну фотографију и шетњу, а на банкету ће се одмах пресвући.

У сваком случају,уз куповину морате обратити пажњу на следеће детаље:

  • Погодност . Купујте ципеле тек након пажљивог и лежерног уклапања, јерУдобност свадбених ципела је изузетно важна. Ако вам се модел стварно допао, али изазива нелагоду, пронађите снагу да одбијете да купите. Немојте се препустити убеђивању продавца да се ципеле шире. У супротном, ризикујете да упропастите одмор.

  • Хармони . Ципеле треба да буду у складу са хаљином, а не у сукобу са њом. Ако је вјенчаница класична - величанствена сњежнобијела хаљина с богатим декором, онда је најлакши начин да купите најједноставније бијеле вјенчане чизме. Запамтите да ципеле не треба да се издвајају од опште слике и да привлаче пажњу на себе.Али ако је хаљина изабрана једноставно, без упадљивог завршетка, онда се глежњеве могу изабрати да буду елегантније . Имајте на уму да декорација хаљине и глежњача треба да буде дизајнирана у истом стилу. Не би требало да се деси да је хаљина извезена бисерима, а ципеле су украшене транспарентним кристалима.

  • Висина пете . Избор ове појединости остаје на дискрецији младенке. Ако девојка жели да изгледа виша, вреди купити чизме за вјенчане ципеле на платформи у комбинацији са клином. Платформа у овом случају треба бити скривена тако да не постоји примјетна граница између горњег дијела ципеле и ђона. Високе невесте, као и девојке које не могу да ходају у штиклама, могу да купе ципеле са ниским потпетицама или клиновима, јер је клин удобнији за ношење одхаирпин

Модели за лето

На фотографији можете видјети разне моделе вјенчаних чизама за љето. Често су ове ципеле направљене од чипке, или се чипка користи као украс. Осим чипке, сатенске врпце користе се и за резање модела вјенчања. Траке се могу везати пахуљастим луком на глежњу или користити као везице.

Љетни модели могу имати зарезе на прстима или на петама, или дубоки рез у успону.Модели од танке коже или антилоп-а са фигурираним перфорацијама такође изгледају лепо. Традиционални модели се често користе за украшавање модела - каменчића, бисера итд.

Деми-сезонни и зимни модели

Посебно често невесте бирају глежњаве као свадбене ципеле у случају да је прослава заказана за зиму или вансезону. У овом случају, морате обратити пажњу не само на спољашњу лепоту, већ и на функционалност модела.Зимске чизме треба да буду довољно топле, тако да ноге младенке не смрзну током шетње . Поред тога, требало би да имају и не-клизни ђон, јер неће бити баш пријатно склизнути на тријем Палате венчања.

Са којим стиловима хаљина се комбинују ципеле?

Ако су глежњеве купљене као заменска ципела за шетњу, онда можете носити ову ципелу испод било које хаљине. И овдеАко се ципеле купују као пуноправни елемент вјенчане слике, онда морате покупити ципеле за одређену хаљину.

Јасно је да ако је хаљина дуга, ципеле неће бити видљиве. Због тога се лијепе ципеле за ципеле купују, ако је хаљина кратка, дужина до кољена или нешто нижа. Силуета хаљине може бити било која - равна, обликована у облику А. Можете носити венчане чизме са хаљином која има асиметричну сукњу, кратку предњу и дугу леђа. Али хаљина је средина теле са чизмама изгледа лоше.

Брендови

У колекцијама модних дизајнера можете видјети разне опције за вјенчане чизме. Модна кућа Боттега Венета нуди лаконске моделе са оштрим носом и умјерено високим штапом. Али Долце & амп; Габбана има привлачан декор, површина ципеле је једноставно прекривена вештачким цвећем различитих величина.