Угги папуче - топле и удобне ципеле за дом

Уггс је чврсто ушао у женски ормар, али данас можете пронаћи не само моделе за улицу, већ и за кућу. Удобне Угги папуче су практичне и удобне, а такође су топле и удобне. Не заборавите на модне трендове: домаћи уггс изгледају спектакуларно и погодни су за стварање презентације. Покушајмо сазнати зашто је овај модел папуча постао толико популаран.

Како су се угг чизме помериле од модне улице до куће

Угги, топли и удобни за ношење, појавили су се на Новом Зеланду и Аустралији. И даље су тамо ушивене, углавном за уличну употребу. Чизме са крзном изнутра изгледале су Аустралцима удобне и практичне ципеле. Постепено, Уггси су се преселили у Европу, али су почели да се користе као домаћа обућа релативно недавно. Класични модели крзна у кућној употреби се ријетко користе, али текстил и трикотажа су завидне популарности.

Најпознатији бренд за израду кућних чизама је УГГ Аустралиа. У колекцијама познатих европских дизајнера можете упознати и стилски уггс за дом. Ово потврђује популарност аустралијских ципела и њихову погодност у свакодневном животу. Они који не могу приуштити бренд уггс могу савјетовати доступне моделе кинеске или руске производње. На крају, направите угг чизмеможе бити независно од флиса, вештачког крзна или пређе. Употреба шиваће машине за шивење ципела није обавезна. Груби шавови и контрастни конац ће бити врхунац чизама, направљених властитим рукама.

Предности домаће чизме

Дјевојке воле да носе топле уггс код куће и налазе их невјеројатно модерне. Данас постоје модели за децу и мушкарце, али највећа понуда домаћих чизама се нуди женама. Угги папуче могу бити направљене од различитих материјала. Без обзира на конструкцију и материјал који се користи, испуњавају следеће карактеристике:

  • држите се топлим- у овим аустралским чизмама немају једнаких: ни једну папучицу или чарапу која вас тако топло;

  • једноставни за употребу- модели тканина могу се прати, не упијају мирис као што су папуче са гуменим потплатом, а брига о њима је много лакша;

  • испуњавају модне трендове- могућности за дизајн домаћих чизама безбројне. По мишљењу стилиста, женске угги папуче увијек изгледају заводљивије од уобичајених папуча на чврстом потплату, што вам омогућава да се играте са сликом и стварате занимљиве варијације;

  • ублажавање умора ногу- угг се може поредити са чарапама: они су лагани, слободни, удобни, не притискају нигде и промовишу максимално опуштање.Али за разлику од чарапа, оне трају дуже и не брису због присуства ојачаног ђона.

Вредно је једном носити уггс за кућу и не желите да носите уобичајене папуче.

Чизме се могу комбиновати са спортском одјећом, кратким хаљинама и кућним хаљинама. Спектакуларан модел у духу Плаибои-а допуњује романтични спој код куће.

Кои угг боотс за избор

Модели продавница су направљени од разних тканина и украшени на најневероватнији начин. Нађу се крзна, али не пречесто, а носе се само зими, када је у кући хладно. За крзнене моделе је теже бринути од текстилних, али са њима је још лакше него са тврдим папучама. Модел ће посебно привлачити оне који често имају хладне ноге. Природно крзно ће се загријати чак и на улици, а код куће још више. Кућне чизме чешће се шиве од умјетног крзна, што је практичније и јефтиније.

Посебно су популарне плетене папуче. Могу бити танке или изоловане. Једини, по правилу, је текстил, гума, рјеђе - кожа. Плетена текстура изгледа атрактивно и одмах сугерише помисао на удобност дома. Нема потребе говорити о удобности плетених модела: они су изузетно меки, њежни и прозрачни. Уггс са вуном ће бити топлије, синтетички модели су издржљивији. Често се користикомбинована пређа где постоје јака синтетичка влакна и природна вуна.

Уггс са норвешким узорком изгледа оригинално. Текстуриране плетенице и аране су такође изузетно популарне. Такве плетене чизме можете сами направити. Они који поседују плетење или хеклање, лако изводе чизме на нози. Међутим, недостатак вештина плетења није разлог да се одустане од папуча сопственим рукама. Могуће је израдити угг чизме из старог џемпера, довољно је одрезати рукав, обрадити рубове и шивати ђон од филца, коже или другог прикладног материјала.

Оптерећење кућне обуће није ништа мање него на уличним ципелама, па при одабиру чизама за ваш дом обратите пажњу на чврстоћу шавова и квалитет материјала.

Уггс за кућу су такође направљени од руно, велсофт, баршуна и других меких, али доста густих материјала. Важно је да домаће ципеле имају квалитетан ђон, а сви зглобови су добро зашивени.