Уггс о везама: како изабрати и са чим комбинирати

Уггс су унисек-стиле ципеле, то јест, ове чизме од овчје коже могу носити и мушкарци и жене. Међутим, модели за даме се разликују. На пример, може бити уггс на низовима.

Опис модела

Класични уггс су врста чизама направљених од природне овчје коже. За производњу чизама користе се посебно обрађене коже. Унутар чизме налази се крзно, а површина ципеле је антилоп.

Будући да се овчја кожа одликује јединственим терморегулацијским својствима, зими је топла у уггама и љети није врућа. Унутар чизме температура се држи што ближе телесној температури, због чега се ноге не смрзавају, али се не зноје.

По себи, уггс изгледа неспретно, споља су помало налик валенки. Да би ова ципела била атрактивнија и елегантнија, дизајнери користе различите технике. Један од начина за побољшање класичног модела је појава везивања на њима .

Традиционални уггс немају причвршћиваче, тако да је њихова боот довољно широка. Да би ципеле постале елегантније, дизајнери су одлучили да користе један од начина да прилагоде ширину врхова - везивање. Због присуства овог детаља, угг чизме се боље уклапају у ногу, што обезбеђује још већи комфор.

Постоје три варијанте овчје чизме са везицама.Први је Уггс са везама на фронту . То су модели који личе на чипкасте чизме. Горњи дио у њима није комплетан, већ се састоји од језика и бочних дијелова. У бочним деловима налазе се рупе (ушице) у које су везане широке везице, направљене тако да одговарају главној боји ципеле.

Друга опција су уггс на жицама на задњој страни, у таквим моделима жице се налазе изнад леђа . Ова опција изгледа веома необично, поготово ако умјесто уобичајених везица користите сатенске врпце везане с луковима.

Трећа опција је везана за страну . У овом случају, везивање је на страни врхова и најчешће је само декоративно.

Уггс на везама може имати различите врхове. То могу бити врло кратке чизме - мини-угг чизме, чији врх једва покрива глежањ. Или класичне дужине - до средине теле. Нарочито су импресивни високе везе. Одређује се дужина врхова и дужина везивања.

Главнаа версиа

Поред чизама за ношење на улици, постоје и кравате за кућу. Ципеле дизајниране да се носе у затвореном простору одликује се тањим и мекшим ђоном.

Домаће угг чизме са везицама могу бити од овчје коже или од вуне. Плетене угг чизме обично су украшене везицама с помпом на крајевима.

Боје и дизајн

Традиционално, уггс је имао ограничен број боја, могао би бити беж, браон или црн. Данас, произвођачи производе уггс свих боја дуге. Данас постоје и оригинални модели са модерним животињским отиском. Боја ових чизама личи на кожу змије или леопарда.

Везивање је главни декоративни елемент чизама овог типа, али дизајнери могу користити додатни декор. Врло често таква угг украшава крзна или крзна. Понекад се за декорацију користе кристали или велики фасетирани кристали.

С както да комбинирам?

Уггс са везама, као и регуларне угг, треба носити са траперицама са суженим панталонама и џемперима. Такође можете носити тајице са топлом туники. Али широке панталоне и врећасте траперице не би требало комбиновати са овом ципелом.

Ако је женски модел са тракама изабран, онда се може облачити хаљином. Стилисти препоручују да одаберете плетене хаљине полусједне силуете или моделе густе плетенине или вунене тканине. Завршена са уггс ће изгледати сјајно обучена изнад колена.

Одјећа треба бити изабрана у складу са општимстиле Можете да носите јакну, кратку јакну, кожну јакну од сунца или крзнене капуте. Ако планирате да носите уггс са капутом, боље је одабрати кратки модел слободне силуете. Као додатке користите обимне кесе, волуминозне шалове и плетене шешире.

Брендови

Уггиес Уггс у Урал Аустралији су представљене у женској колекцији Баилеи Бов. Такви уггс су практични и изгледају елегантно и нежно. Модели имају кравате на полеђини, уместо чипки од сатенских трака које су повезане елегантним луковима.

Број лукова је одређен висином врхова чизама. Мини угг украшен је једним луком, чизме класичне дужине украшене су са два лукова, а високе су украшене са три лукова од сатенских трака одједном. Збирка садржи многе варијације боја. Поред модела од обичног антилоп-а, ту су и чизме направљене од водоотпорног материјала - умочен антилоп.