Вјенчаница-трансформатор - велики избор модерне младенке

Свадба за сваку девојку - догађај је смисленији и, наравно, она жели да сија и задивљује свакога својом лепотом на овај дан. Модерне невесте често припремају неколико одела за свадбену прославу и мењају их у процесу прославе. Али ова опција није за свакога. Није увек могуће променити одећу, а није баш погодно носити целу гардеробу са собом.

Ако желите да промените свој имиџ током прославе, требали бисте купити трансформаторску вјенчаницу.

Шта је то?

Ово су веома интересантни модели који се могу трансформисати једним покретом руке, на пример, скинути пуну сукњу и остати у једноставној краткој хаљини. Фотографије модела трансформатора омогућују да се са стране непримјетно не разликује од обичних хаљина, јер су сви причвршћивачи и причвршћивачи сигурно скривени.

Најчешће постоји равна кратка трансформирајућа вјенчана хаљина, на коју је причвршћена натечена сукња на копче или ремен. Међутим, постоје и друге опције за одела.

Променљиви стезник

Горњи део хаљине може се врло лако променити уз помоћ болера и огртача. Ови делови тоалета, по правилу, шиве се од лаких тканина - да ли су шифоничипке. Могуће су и опције са одвојивим тракама.

Горњи део корзета отвореног рамена, заједно са болероом са дугим рукавима, добар је избор за невесте које воле ниске хаљине. Али ако прослава укључује свадбу у цркви, онда би превише отворено одело било неприкладно. Ако додате болер одећу, хаљина ће бити сасвим прихватљива за посјет Храму.

Променљива сукња

Веома удобне хаљине са одвојивом сукњом. Формат свадбене свечаности је другачији. На примјер, након свечаног дијела младенаца може ићи на природу, а ходање по трави или пијеску до младенке у хаљини с сукњом до пода неће бити превише удобно.

У овом случају, величанствени избор ће бити величанствена свадбена хаљина-трансформатор. Након завршетка службеног дијела и фотографирања, младенка може откопчати сукњу и остати у хаљини у којој ће јој бити угодно плесати и забављати се.

Способност да трансформишете вашу венчаницу омогућава вам да испуните сан о многим невестама и да се искажете у хаљини са возом. Такав тоалет изгледа као краљ, али ће бити веома неугодно да га носите цео дан. И ако ће на крају церемоније регистрације брака, младенка имати прилику да откопча воз, онда ће бити у стању да се не одрекне испуњења старог сна.

Друга опцијаТрансформатор са одвојивом сукњом је сирена или риба. Ова хаљина ефектно наглашава све кривуље фигуре, може се ушити, и са отвореним раменима и са “глувим” врхом. Врхунац одеће је раширена сукња, а бљесак може почети од средине бутине или од линије кољена. У трансформирајућим хаљинама расцјепкани дио сукње се откопчава, а модел се претвара у кратку хаљину сусједне силуете.

Популарни стилови

Постоје трансформатори који вам омогућују да се појавите у јавности у четири верзије сукње. На пример, то може бити хаљина са дугом равном сукњом и возом. У овом случају, доњи дио сукње се искључује, а сам влак се може уклонити. Као резултат тога, невеста се може појавити у јавности:

  • у хаљини са дугом сукњом и возом;
  • у хаљини са дугом сукњом без воза;
  • у хаљини са кратком сукњом и возом;
  • у мини верзији без петље.

Често се могу видети трансформатори у грчком стилу. Овај стил је савршен за пуне невесте. У овом случају, користи се украсна сукња која вам омогућава да промените дужину хаљине.

Невјесте које се не боје бити оригиналне могу се савјетовати да купе трансформатор са кратким хлачама. Таква нестандардна опрема ће бити посебно погодна ако одмах након службеног дијела младенци оду на путовање на медени мјесец или ако се вјенчање одржава у облику забаве на плажи или викендици.

Међутим, таква смела опрема можене приуштити сваку младу. Погодан је само за витке девојке са лепим ногама. Уклоњива сукња такве хаљине може бити бујна и добро сакрити "врхунац" хаљина - кратке хлаче. А ако се невеста не боји шокирати публику, онда она може да изабере опцију са светлом прозирном сукњом. Кратке хлаче могу бити различитих дуљина од мини до средњих бедара. Ово може бити уски модел или лабаве шорц с џеповима.

Ткани и аксессуари

Тканине за шиваће трансформаторе користе се исто као и за обичне хаљине. Одвојиве сукње се обично шиве од лаганих тканина, на пример, од шифона или органзе. Могу бити прозирне или слојевите, које се састоје од бројних шатлова.

Вјенчанице с чипком су популарне. Тканина од чипке може се користити за шивање главних или одвојивих делова.

Приликом куповине трансформаторске опреме, посебну пажњу треба посветити квалитети арматуре. Причвршћивачи на којима су причвршћени дијелови морају бити не само неупадљиви, већ и врло поуздани. Биће крајње неугодно ако се причвршћивач откачи у погрешно време или, напротив, нешто ухвати и не можете уклонити део који се може скинути.

Додатна опрема

Нешто је теже одабрати прибор за хаљину-трансформатор него за обичну хаљину. Важно је да се накит, вео и ципеле поклапају са свим могућностима одеће. Дакле, најбољидати предност класицима. Класичне пете са петама изгледају спектакуларно и са дугим и кратким хаљинама. Међутим, многе невесте више воле да узму са собом додатни пар ципела тако да током незваничног дела одмора не доживе неугодности.

Али ако није тешко промијенити ципеле, мало је вјеројатно да ће нетко промијенити вео, јер је тај додатак често причвршћен за фризуру. Зато је боље одабрати вео средње дужине (до струка), изгледа добро са сукњом било које дужине.

Ако планирате да носите хаљину с болеро од чипке, онда је боље без накита на врату. Али можете носити дуге, велике наушнице.

Предности и недостаци трансформатора

Зашто изабрати хаљину за трансформацију? Ова хаљина има низ несумњивих предности у односу на уобичајену хаљину.

  • Вариети . Невеста има прилику да у процесу прославе покаже на различитим сликама, а да не троши много времена на облачење.

  • Практичност . Већина девојака више воли да буде обучена у традиционалну свадбену одјећу на службеном дијелу свадбене свечаности. Али ако након свечаног дијела планираног путовања у природу, невјеста у хаљини с бујним дугим сукњама неће бити посебно удобна.

  • Удобност . Модерне девојке усвакодневни живот готово не носи дуге сукње, тако да се у таквој хаљини могу осјећати несигурно.Поготово ако не требате само стајати, него плесати.Осим тога, ако је невеста обучена у хаљину са возом, онда постоји велики ризик да ће један од гостију случајно закорачити на дугачак руб.И то пријети не само појави прљавог мјеста на сњежнобијелом одијелу, већ и паду невјесте.Могућност откопчавања воза након завршетка службеног дијела смањује ризик од повреде.

  • Штедња .Ако младенка планира да се пресвуче, онда је профитабилније купити трансформатор, а не два или три одвојена тоалета.

  • Способност да се следи традиција .Ако прослава укључује вјенчање, невјеста треба да се увјери да је њезина одјећа прикладна за посјет Храму.Али невеста може пожелети на дан свадбе да се обуче у мини хаљину или одећу са искреним деколтеом.Преображавајућа хаљина ће вам омогућити да се придржавате традиције, а не да се повлачите од својих жеља.

Али постоје модели трансформације и недостаци.Главна је да их није лако купити.Не сваки салон има такву опрему, нити ће свака кројачка радионица кројити прилично компликовану хаљину.

Наравно, с развојем е-трговине проблеми са набавком било које робе практично су нестали.Иако неће свака младенка одлучити да купи тоалет за вјенчање без да је испробава.Поред тога, треба имати на уму да је преображавајућа опрема скупља негообична хаљина.

Ако трансформатор за вјенчање има сумњиво ниску цијену, боље је да се уздржи од куповине. Будући да постоји висок ризик од добијања лажног лажног материјала, који има удар грома у најважнијем тренутку. Стога, да не би дошли у незгодну ситуацију, требали бисте набавити само моделе познатих брендова, јер на дан вјенчања нитко не треба досадне невоље које покваре расположење.