Вечерња хаљина на једном рамену: најбољи стилови и слике

Главни хит вечерње моде ове сезоне је луксузна хаљина за једно раме - ван рамена. Дизајнери не ограничавају модне у селекцији, нудећи многе верзије заводљиве одеће.

Карактеристике хаљина на једном рамену

Тога хаљине са асиметричним горњим резом изразито су притиснуле шећерне хаљине за бебе. То не значи да су неозбиљне дјевојачке одјеће потпуно нестале из модних писта, али чињеница да је антички тренд данас готово кључ, у то нема сумње.

Све хаљине у грчком стилу имају заједничку сличност - отворено раме, али варијације су многе. Рез може бити слободан, раван, затегнут, дужина варира од мини до маки, рамена је обликована са пахуљастим, често чак и гигантским воланима, тканином, драперијом или само уском траком. Необично изглед модела са једном рукавом, облик и дужина овог елемента могу бити различити у перформансама.

Истакнути дизајнери инспирацију црпе из овог јединственог, изузетно елегантног кроја, представљајући замршено одевне моделе протока свиле, крутих производа од оквира архитектонског кроја.

Несумњива предност вечерњих хаљина на једном рамену у њиховој самодовољности. Лијепа је и елегантна сама по себи, тако да не захтијева додатну декорацију и отиске, што може учинити опрему тежом.

Модни модели облека с једним раменом

За девојке које немају проблема са фигуром, можете се фокусирати на било који модел хаљина са једним раменом, било која од њих ће изгледати добро. Најпогоднији стилови су хаљина која наглашава струк, као и бујне наборе и наборе на сукњи. Употреба појаса, широка или танка, уопште није сувишна.

За младе даме са витким ногама, стилисти нуде ову модерну модну хаљину класичног углађеног кроја који је савршен за свечани догађај. Врхунац хаљине, израђен од бијелог еластичног плетива, је бујна рукава-свјетиљка, стварајући упечатљив контраст с голим раменом.

На високој виткој девојци, црвена хаљина формирајуће силуете са чврсто постављеним изгледом сјајно ће изгледати на њој. Асиметрични елементи су присутни не само у горњем дијелу, већ и на рубу. Широки шатл на рамену и грудима моделу додаје гламурозни шик и луксуз.

Девојчице са фигуром пешчаног сата ће се приближити светло зеленојобучена хаљина направљена од глатке матиране тканине. Карактеристике овог екстравагантног модела су дужина миди, дубоког деколтеа, потпуно затвореног леђа због лабавог дугог рукава са раменом подлошком и прорезом.

Модели за дебеле жене

За пуне даме, једна хаљина за раме је прави проналазак. Правилно одабрани стил омогућава да сакријете недостатке и нагласите предности. Најважније је изабрати модел заснован на карактеристикама типа фигуре.

Рез мора бити што је могуће једноставнији, без бујних драперија, масивних лоптица и других елемената који додају волумен. Не заборавите да је једноставност у овом случају - кључ успјеха. Преферирају се тамне боје и лагане тканине. Декор на врату такође није пожељан.

Грудњак без нараменица ће пружити добру подршку за груди. Међутим, стилисти упозоравају: са превеликим попрсјем и пуним раменима, боље је размотрити још један модел, јер ће у хаљини са асиметричним врхом, слика изгледати још масивнија.

Ево луксузне верзије коју би требала нацртати пуна госпођа - изузетна дуга хаљина са мирисом направљеним од сатена од нијансе Марсале. Грациозан рез хаљине омогућава вам да сакријете такве мане фигурица као избочени стомак и бујни бокови, а везице са стране и високи прорез чине јасну силуету. Каризматични стил допуњен је дугим рукавом проширеним на ручни зглоб.

Једнако занимљиво и не-банално рјешење за даме с величинама плус величине бит ће бесплатна плава свилена хаљина с двослојном миди дуљином. Елегантни елементи реза су слободан, летећи рукав и пикантни бочни прорез.

Романтичне даме сигурно ће цијенити набране хаљине од еластичне крепове нијансе прашњавих ружа, стварајући луксузни текстурни ефект. Једно раме је затворено завијање, досежући до струка.

Хаљине с отвореним раменима за жене

Хаљина с голим раменима је погодна за старије жене. Хаљине на једном рамену су довољно искрене, па чак и ако је жена са 50 година задржала добру фигуру, не би требало да откријете превише тела, изгледат ће вулгарно. Оптимална дужина хаљине је миди, јер вечерње опције треба узети у обзир модел у поду.

Међу модерним стиловима је и хаљина с плаштом направљеним од густог, добро обликованог материјала модерне нијансе каве с млијеком. Облога пружа савршено уклапање. Једно отворено раме је одступање од класичног кроја, али хоризонтална волана, која допире до струка, омекшава дизајнерску слободу.

За жене у узрасту релевантних модела са једним дугим резомсужени рукавци лијево или десно, као и производи у којима полица хаљине глатко пролази у рукав, творећи неку врсту вела који се лежерно баца преко рамена. Сукња у таквим хаљинама је по правилу равна или сужена.