Вечерње блузе - откривају све детаље избора

Међу стилистима постоји мишљење да избор вечерње блузе за стварање спектакуларних слика није тривијалан задатак. Постоји много нијанси које дивна дама мора узети у обзир приликом састављања свечаног погледа са тако "хировитом" ствари.

Значениа стила

У разноврсним предметима женске гардеробе истичу се блузе. За њих, стручњаци у стварању слика намећу многе услове, чије поштовање постаје одређени ритуал.

Моделивечерњих блуза су прилично разноврсни. Дизајнери се "играју" са детаљима реза огрлица, рукава, па чак и перформанси руба. Али сви они деле опремљену силуету, која је у вечерњим сатима главни елемент стила. Настављајући тему везујућих елемената, стилисти препоручујуу свечаном изгледу да дају предност дугим рукавима , посебно у случајевима када вечерње блузе са отвореним леђима представљају основу слике. Извођење рукава може бити веома различито: од рукавице као рукавице до пространог и удобног „шишмиша“ или „анђеоског крила“.

Исто важи и заогрлицу . У вечерњим сатима, допуштено је носити и сталак и луксузније опције - јабот, лоптице, рушке, лукове. Хемлинесматра се да је блуза, напротив, веома конзервативна: углавном глатка, завршава на линији средине бутине. Једини изузетак могу бити вечерње блузе са баскијом, које у овом случају дају изглед свечаном, али истодобно и строгом изгледу, прикривајући неке мане у силуети прелијепе даме.

Говорећи одекоративним елементимау блузама за вечерњи изглед, стилисти примећују да их не би требало бити превише. Пожељно је створити један акценат, на пример, лук или драперије које разликују вечерње омотане блузе. Декор у овом случају има више функционалне сврхе, с нагласком на женску силуету.

Изборомдизајна текстиластилисти препоручују да се погледају висококвалитетни материјали. На пример, модели за баршунасте или свилене тканине идеални су за слику за Нову годину или корпоративну забаву. Међутим, ако то допушта облачење, предност се даје прозрачној и прозирној гипури, чипки или шифону.

У питањимапалете бојапосебно је важна сјена. Женске вечерње блузе препоручују се у једној боји. То су светле или пастелне боје, посебно ако је сама блуза ушивена од текстурираног материјала, на пример, од гипуре. Што се тиче отисака, они нису посебно популарни код стилиста у вечерњим верзијама.Изузеци се могу направити на свиленим узорцима обојеним ненаметљивим цвјетним узорком. Преостале опције подлежу незваничној забрани.

Суптилности избора

Веома је лако изабрати модерне блузе за вечерњи излазак, с обзиром на препоруке стилиста.

Прво , лепа дама се саветује да обрати пажњу на боју. Веома често, најпопуларније нијансе се називају светле боје и отисци. Судећи по фотографијама модерних посматрача, оне су универзалне и погодне за сваку жену, без обзира на врсту боје. Тамне нијансе, посебно богата гама плавом бојом, напротив, не препоручују се због својстава визуелног повећања у доба дивне даме. Али у овом случају треба имати на уму да боју треба бирати управо по типу боје. Дакле, за "зиму" је савршена за дубоко плаву палету, наглашавајући одличну белину или, напротив, природно тамњење коже.

Друго , у резу. У овом случају, треба обратити пажњу на то како је овај или онај нарезан на силуету. Дакле, вечерња блуза са накосницама које се налазе дуж вертикалне линије полица је контраиндикована за пуну даму и препоручује се за оне који немају луксузне облике у грудима. Они који желе да прилагоде своју силуету под "Пешчаник" најбоље је да покушају на резу "са мирисом".А власници танке или чак помало крхке фигуре треба да обрате пажњу на модел са отвореним леђима и потпуно затвореном предњом страном.

Треће , тканина. Избор вечерње блузе треба да се концентрише на моделе, ушивене од природних тканина. У зависности од комплетности силуете, можете бирати између шифона или свиле, баршуна или ручно ткане чипке. Овакав приступ се објашњава чињеницом да ће у вечерњим сатима мање "племените" тканине знатно поједноставити изглед, лишавајући га неопходне свечаности.

Значениа комбинации

Вечерње блузе су савршено комбиноване са панталонама и сукњама. Међутим, приликом састављања слике треба слиједити нека правила.

Допуњавајући сукњу са сукњом , дивна дама треба да запамти да њен руб треба да падне иза линије колена. У овом случају, “дужина чаја” се сматра идеалном, фиксирајући ивицу сукње на нивоу средњег теле или “на под”. Треба имати на уму да са дужином чаја одрезак сукње увелико зависи од тога колико је блуза слободна, тј. на слици могу бити укључени и пуффи и семи-фиттинг стилови. Али са дужином "до пода", рез од сукње је обавезан да лагано загрли ноге дивне даме, само се мало шири према дну. У другом случају, сукња - "сирена" ће бити прикладна. Без обзира на то која је сукња одабрана, цијелу слику надопуњују ципеле с високим потпетицама.

У комбинацији са панталонама , вечерње блузе треба да буду што је могуће ближе мушком стилу. У овом случају, одговарајући стил хлача под једним од елемената длаке са широком линијом каиша. Претпоставимо да је обрнута опција - хлаче које се сужавају до глежњева са ниским струком и дужине од 7/8. У зависности од тога колико су добри секси, изабране су ципеле. У таквим комбинацијама, дозвољен је раван ђон (балетне ципеле) или пумпе са високим петама. Ова друга опција је посебно релевантна ако је основа појаве вечерње блузе за гојазне жене.

Што се тиче накитакоји се препоручује за такав вечерњи поглед, они би требало да буду што је више могуће суздржани. Идеално, дозвољене су само наушнице, посебно ако је блуза направљена од чипке. Али ако је потребно, и ако то дозвољава деколтеа блузе, можете додати огрлицу или кратку бисерну нит.

\ т

Остаје само напоменути: вечерње блузе могу постати основа савршеног вечерњег изгледа само ако прекрасна дама одабере модел који одговара њеном изгледу и силуети.