Бела хаљина са црним ципелама: главни принципи комбиновања

Бела хаљина је у стању да декорише већину девојака, јер је ова одећа симбол чистоће и женствености. Међутим, имајте на уму да је бела прилично лукава. Прво, боја може визуелно да дода волумене. И друго, бела хаљина на позадини неизгорене коже може претворити жену у моду у бијелу кртицу.

Након што је хаљина одабрана, морат ћете покупити ципеле и другу додатну опрему. То неце бити превише теско урадити, јер бела иде добро са било којом бојом. Али да ли је могуће носити бијелу хаљину с црним ципелама? Не би ли ова комбинација изгледала превише контрастно?

Принципи комбинације

Фотографије са модних ревија побринут ће се да стилисти храбро комбинују црно-бијело, а ова комбинација је врло успјешна. Дакле, супротно мишљењу неких фасхиониста, црне ципеле испод бијеле хаљине - то није потез. Штавише, ова комбинација се сматра класиком, па би била сасвим прикладна на послу, у шетњи, на романтичном дану или на званичном пријему.

Да би се бела хаљина уклопила с црним ципелама у хармонију, потребно је користити прибор у црној боји.

Принт или трим

Ако бела хаљина има црни отисак, онда можете сигурно носити црне ципеле. Међутим, остатак прибора треба одабрати у тону или на принципу контраста. У првом случају добијате строго црно-бијели лук, ау другом - свијетле бојеимаге ливелинесс.

На пример, црно-бела хаљина је савршена за црне чамце. Торба за ово заједно са вама може покупити белу са црном облогом.

Елегантнији изглед добија се ако носите црне ципеле и црни шешир широког обода до бијеле хаљине с црним точкицама. Црвени појас и торба ће бити сјајни акценат ансамбла.

Бела хаљина у комбинацији са црним ципелама хармонично ће изгледати ако одећа има црну боју. На пример, црне ивице на шавовима. Ову опрему можете допунити црним додатком - перлицама или брошем.

Лаце

Бела чипкаста хаљина може бити ствар за посебну прилику или за свакодневно ношење. Ако носите црне ципеле са четвртастим петама и црну трапер јакну дужине струка уз белу боју лаконског кроја, добићете елегантан изглед сваког дана. Може се допунити црном торбом.

Увече, бела чипкаста хаљина са црним ципелама ће изгледати посебно елегантно ако користите сребрне додатке са црним украсима. То може бити ремен или торбица, као и накит. Ципеле за такав ансамбл треба изабрати елегантније, на пример, лак или пумпе од антилопа са петама.

давно

Дуга бела хаљина изгледа предивно. Али, тако да се модна жена не замени за невесту, треба да допуните свој изглед.контрастни прибор. Најбоље је направити сет у црно-бијелој боји. Носите црне ципеле и црни болеро за хаљину.

Бела хаљина се може надопунити црним појасом и црном брошом.

Кратко

Кратка бела хаљина у комбинацији са црним ципелама изгледат ће луксузно, ако одаберете прави стил и ставите акценте. Црне ципеле са петама постаће универзални избор ципела, оне ће се уклопити у скоро сваки рез.

Али црне ципеле ће добро изгледати само заједно са расцветаним хаљинама. Моделска силуета са таквим ципелама није комбинована. Бијелој хаљини силуете трапеза у стилу седамдесетих година, на платформи и широким петама треба да се набаве црне ципеле, а платформа и пета морају бити бијеле.

Боја ципела мора бити ослоњена на додатну опрему - јакну, перле, појас.Торба је најбоље изабрана у сивој боји, јер је ова боја прелазна између црне и беле, и због тога се добро слаже са њима.

Пословни стил

Можете чак носити бијелу хаљину с црним ципелама. Али у овом случају, хаљина треба да буде што је могуће стриктнија. Најбоља опција је бијела торбица. Можете одабрати модел који је украшен црним рубовима на предњим шавовима.

Ова хаљина је погодна за црне пумпе или Мари-Јане ципеле са квадратним петама и каишем на успону. Ансамбл мора бити допуњен црном јакном и торбом неутралне боје, најбоље од сиве.

Тигхтс

Важна нијанса је избор хулахопки за ансамбл беле хаљине и црних ципела. У љето је најбоље да не радите апсолутно никакве пантихосе, поготово ако кожа има чак и прекрасан тен.

Али у неким случајевима хулахопке су елемент који мора имати. Стилисти препоручују једну од двије опције. Први је да одаберете модел тона коже који је што ближи тону коже. У овом случају, тајице не би требале имати сјај или узорке. Ова опција одговара и кратким и дугим хаљинама.

Друга опција - чарапе у боји ципела, ова комбинација би била прикладна ако би дужина хаљине била максимално кољена. Али у овом случају, требало би да изаберете модел без шара и сјаја. Ни у ком случају не носите ногавице!

Још један строги табу је бела тајица у комбинацији са црним ципелама.Ова комбинација изгледа потпуно неукусно. Свијетли хулахопови (плави, црвени) стилисти понекад користе, међутим, стварање таквих ансамбала је врло лако направити грешку, тако да су модни људи који нису сигурни да неће промијенити свој стил стилова боље бити без ризика.