Фитирана кошуља: истиче све предности правог мушкарца

Једна од главних ствари у мушкој гардероби је мушка кошуља. Овај елемент је у стању да истакне лепоту торза, мужевност свог власника. Као што знате, било која особа на првом месту се састаје за одећу. Посебну пажњу посвећујемо одјећи и изгледу особе коју сусрећемо. Стога је толико важно у модерном друштву да се облачи експресивно и стилски.

Модерне мајице прилагођене младима могу донијети врхунац слици, сакрити недостатке и нагласити достојанство фигуре. Међутим, овај стил није погодан за свакога, јер може указати и на недостатке. Изабрати производ треба бити са посебном пажњом. Ефекат кошуље, савршено седе на фигуру, ствара два туцка, која се налазе на полеђини мајице.

Облик и типове мајки

Често су мушке кошуље опремљене класичном копчом која се налази на летвици. Због сличног облика, патентни затварач кошуље се назива батцх датотека. У свакодневној гардероби је сасвим допуштено носити стилски модел за пуштање. Дакле, можете проширити одлуке о дизајну у вези са овом сликом. Међутим, опремљена кошуља и класичне хлаче ушивене у појас изгледају много елегантније. Обично се такви производи носе у топлом времену, тако да многи модели имају кратки рукав.

За канцеларијурад је идеалан за моделе са дугим рукавима и уским овратницима, који су 2 дугмета. Манжете су направљене тако да материјал у контрасту са главном нијансом.

Најбоље од свега, опремљена траперица на лицу младића који жели нагласити своју индивидуалност. Модели могу бити направљени од материјала било које текстуре и боје. Може постојати кошуље за животиње, равне, са украсима и тако даље. Такође, уграђена верзија може имати двоструку огрлицу, необичне манжетне, волуминозне дугмад.

Наравно, најприкладнија је опремљена мајица за траперице. Фотографија показује да захваљујући овој мајици себи можете додати мушкост и луксуз. Ово је неопходан тренутак за оне којима посао захтијева да увијек буде на видику.

Данас, модни трендови предвиђају да ће јакна бити суседна. Ако не желите да направите вишак волумена, кошуља може бити таквог стила. И бела и црна мајица су најпопуларније. Могу се носити до канцеларије и бирати у свакодневној гардероби. Овај елемент гардеробе ће вам омогућити да у сваком тренутку погледате 100%, скренете пажњу на себе и лако се померате по корацима!

Како комбиновати кошуљу

На бројним фотографијама можете видјети да мушкарци дјелотворно спајају уске кошуље с било којомхлаче. Тамно плаве хлаче изгледају елегантно са бијелим, црним и кестењастим кошуљама. Доступан са дугим рукавима и знојним рукавима. Наглашавање мушкости ће помоћи појасу тамне нијансе.

Романтични и активни мушкарци могу безбједно ставити опције са високим овратником, свијетли, с лептирима и комбинирати кошуље с панталонама сочних нијанси. Изгледа лепа ружичаста кошуља са плавим панталонама. Изузетна и елегантна опција за свадбену или другу свечану манифестацију - бијелу кошуљу и свијетле брескве хлаче, тамноцрвене нијансе.

Када бирате боју кошуље, немојте се бојати експеримената. Светли тонови привлаче супротни пол. Чврсти свијетло ружичасти, црвени, љубичасти, зелени, бордо модели изгледају свјеже и необично. Лако се могу носити и са повременим и познатим траперицама, и са класичним панталонама. Кошуља у кавезу изгледа лепа и оригинална, а брендирани предмет ће нагласити вашу атрактивност и чврстоћу.

Мајице за манжете су најприкладније за класичну гардеробу, али цасуал одјећа није увијек најбољи пратилац за такав производ. Савршена опција је специјална мајица за манжете са дуплом манжетном.

Како изабрати величину кошуље?

Величина производа се заснива на обиму врата и дужини рукава. Када бирате мајицу за себе, обавезно следите ово.величине.

Ширина врату . Покушајте на обиму врата пре него што потражите мајицу и забележите добијену вредност. За удобност додајте 1-2 цм размака између овратника и врата. Непотребно мала огрлица може мало стиснути врат, не само да није јако удобна, већ може бити и опасна.

Дужина рукаваје предуслов који треба узети у обзир при одабиру кошуље. Узмите овај индикатор врло пажљиво.

Постоје две главне врсте опремљене кошуље - спорт и класика.

  • Класична верзија се носи са краватом испод јакне.

  • Спортска кошуља израђена је од дебљих материјала и најчешће се носи са јеансом, цхинос и другим цасуал одјећом. Скала боја спортских модела сматра се разноврснијом и засићенијом.

Најпопуларније су следеће нијансе: црна и бела, светло плава, љубичаста, тамно зелена, чоколада.

Модерне комбинације нијанси омогућит ће вам да изгледате елегантно и атрактивно. Знајући о карактеристикама избора кошуља за панталоне, лако можете набавити одговарајућу верзију производа. Пратите величину модела, ове бројке се стављају на пакет. Надамо се да ће вам информације бити корисне!