Хаљина од тила - оригинална одећа у опуштеном изгледу

Назив материјала "тил" се често повезује са велом невесте.И заиста, овај прибор се најчешће шије од танке тканине у облику мреже.Основа материјала су најлонске нити.

Међутим, не само венчани додаци, већ и други предмети одеће се шију од тила.Дакле, данас је у гардероби сваке дјевојке која прати моду и која тежи бити модерна.Ова одећа изгледа оригинално, а мноштво модела вам омогућава да носите такву хаљину, као у обичним данима, и за свечане догађаје.

Мало историје

Производња Фатина основана је у 19. веку.Првобитно је овај материјал коришћен само за кројење сукњи за плесаче и балерине.Међутим, временом се проширио опсег примене тканине.Из њега су направљене бујне подсукње, а касније и хаљине.

Прво, тил је произведен искључиво у белој боји, тако да се често користио за израду слика за венчање.Временом је успостављена производња обојеног материјала и тила са узорцима.

О материалу

Пошто је основа тила најлонска нит, ова тканина је прилично крута.Штавише, упркос наизглед крхкости, материјал је веома тешко разбити.

Модерни произвођачи нуде тил у различитим верзијама.Може битимонофонски материјал различитих нијанси, као и тил украшен везом. Узорци на бази се могу одштампати и урезати. За кројење вечерњих хаљина, тила се често користи уз блистање.

Ко е примерен?

Многи људи вјерују да је хаљина с меканим тилима одјећа која се може користити само за плес. У ствари, није. Ове хаљине су одличне за стварање разних слика од свакодневног до формалног. Важно је само изабрати прави стил.

Типи туле скиртс

Цела разноликост сукњи од тила може се поделити у неколико група:

  • Бундле . Ова одећа је свима добро позната, јер у тим сукњама обично наступају балерине. Сукња је ушивена из више слојева тила, тако да не изгледа прозирно.

  • Туту . Ово је оригинална сукња која изгледа као цвијет кризантеме. За израду одеће користе се траке од тврдог тила, које се фиксирају у више слојева на појасу без шивања. Као резултат тога, испоставља се величанствена сукња. Кратка сукња-туту руб налази се скоро паралелно с подом. Ова одећа је погодна за плес. Дужа верзија сукње погодна је за забаву или клубску забаву.

  • Америцан . Ово је вишеслојна сукња од мат тила, дужинекоји се крећу од мини до маки. За израду ове хаљине користи се меки тил, тако да сукња не растеже и пада лијепе наборе.

  • Петтискиртс . У овом моделу сукње, тил се користи за прављење пахуљастих вишеслојних подсукњи с набора, а горњи слој је ушивен од непрозирног материјала - свиле, сатена, итд.

Дакле, хаљина са сукњом од тила може изгледати потпуно другачије. Зато увек можете да изаберете опцију која је погодна за девојку са било којом врстом фигуре. Али ипак пахуљасте сукње изгледају боље на девојкама витким, "писхецхкам" треба избегавати такве стилове.

Фотографије модела хаљина ушивених од тила, омогућит ће вам да одаберете свој омиљени модел. Врх такве хаљине, по правилу, је направљен од непрозирних материјала. Дакле, тема за хаљину од тила може бити од сатена, свиле, фине трикотаже и других материјала.

Плетена хаљина са сукњом од тила изгледа занимљиво. У овом случају, врх одјеће је кукичан или плетен са шаблоном.

Хаљине кратке

Кратка хаљина од тила може изгледати шокантно и прилично скромно. Тако ће хризантемску хаљину тила изабрати само веома храбре девојке које се не боје да привуку пажњу. Препоручује се да се таква хаљина носи са уским гамашама и балетним становима. Слика ће бити свежа и необична. Али је погодан само за младе девојке. Врх ове хаљине треба да буде што једноставнији.фиттинг.

Кратка стилска хаљина са америчком сукњом или сукњом од петтискиртса не изгледа тако изазовно. Таква одјећа се такођер препоручује младим модним женама, могу се ставити на забаву.

Хаљине средње дужине

Хаљина с вишеслојном тулином сукњом до кољена или мало нижа је универзална одјећа која се може користити за стварање свакодневног или свечаног изгледа. Све ће зависити од избора тканине. Ако је ово једноставан плетени топ, онда се хаљина може ставити на шетњу или отићи у кафић или филм у њему. Допуните слику чамца или сандала са петама.

Комплети у којима се зрачна хаљина од тила комбинира с одјећом полу-спортског стила изгледа оригинално. На пример, са кратком трапер јакном или патикама.

Да би се створила свечана сликабирају се одеће, чији се врх састоји од сатена, свиле, броката и других скупих тканина. Корице хаљине могу бити у облику корзета или деколтеа В облика. Чип је често украшен дијамантима, везовима за шљокице. Таква коктел хаљина ће одмах привући пажњу других, може се носити на матурској прослави или на било ком другом одмору.

Интересантна верзија хаљине за матуралну хаљинује хаљина са украсном сукњом од тила. У таквој хаљини, сукња је ушивена на под, али можете одабрати асиметричну опцију, укоје је скраћено од предње стране знатно краће од леђа. Лепота ове одеће је да изгледа свечано и елегантно, као класична вечерња хаљина. Али, потребно је уклонити склоницу која се може скинути, јер ће се тоалет претворити у омладински модел, у којем је веома погодно за плес, учествовати у играма и такмичењима. Дакле, таква хаљина је врло удобна за ношење на догађајима који се састоје од свечаног (службеног) дијела и накнадног банкета и забаве.

Сама хаљина, по правилу, има равну силуету, а њена дужина може бити различита, од мини до маки. Уклоњива сукња може бити направљена као проточна и врло бујна, која се састоји од неколико шатлова.

Дуга хаљина

Хаљине с дугим сукњама од тила могу бити не само вечерње, већ и лежерне. Неформална дуга хаљина може имати и вишеслојну и једнослојну сукњу. У другом случају, обавезни елемент је подсукња од густог материјала. Умјесто подсукње могу се користити уске кратке хлаче различитих дужина. Али само девојке са беспријекорном фигуром могу си приуштити такву одјећу.

Оригинална вечерња хаљина од тила одговара готово свим девојкама. Стил сукње ове одеће може бити другачији. Ово може бити равна или благо проширена сукња на поду или модел са возом. У правилу, женска вечерња хаљина са сукњом од тилаГорњи део корзета или једноставно формирајући врх, може бити украшен разним украсима.

Хаљине од тила са чипком изгледају шармантно. Чипка се може користити за украшавање стезника или сукње. Ова хаљина опција је такође савршена за свадбени изглед.

Вечерње хаљине из Тила најбоље се носе са класичним ципелама са танким петама. Елегантан накит и елегантна спојница употпуњују изглед.