Изабери, комбинирај, носи

Љубичаста боја изгледа луксузно. Ова боја се сматра једном од најатрактивнијих, мистериозних и секси. Стога, ако желите да купите боји меке чизме од овчје коже, обратите пажњу на љубичасте угг чизме. Само по себи, ова боја ствара утисак топлине и луксуза, а баршунаста текстура чизама још више заобилази визуелни ефекат.

Комбинације боја

Боја је богата разним нијансама, што се мора узети у обзир приликом израде ансамбала. Свака нијанса изгледа сјајно са акроматском скалом - белом, црном и свим нијансама сиве.

Врло оригинални ансамбли који користе ствари плаве, плаве, ружичасте или маслинове.

Комбинациа ствари

Уггс добро иде уз цасуал стил ствари. То јест, ове ципеле ће изгледати сјајно са уским траперицама, тајицама или мршавим панталонама. Можете их носити кратким хаљинама или сукњама. Али модели треба да буду што једноставнији.

Али не би требало да комбинујете уггс са пословном одећом. Са класичним панталонама са стрелицама или сукњом за оловку, ова ципела изгледа смешно. Не би требало да носите уггс са вечерњим хаљинама, чак и ако су ципеле извезене са шљокицама или посуте кристалима.

Примерикомбинације боја

Размотримо детаљније како носити љубичасте уггс тако да је ансамбл складан.

Ацхроматиц цолор ранге

Када се комбинира са ахроматском гамма ствари, готово је немогуће направити грешку, јер можете одабрати било које нијансе љубичасте.

Примери :

  • Обукли смо сиве танке траперице са љубичастим уггс и светло сивом ролком у гуменој врпци. Као одећу, изаберите пончо у сиво-бело-црном великом кавезу и волуминозној љубичастој торби. Ансамбл можете употпунити црним рукавицама.

  • Црна и љубичаста пругаста кратка сукња и бијела долчевита изгледају сјајно са љубичастом кожном јакном и марамом у боји духана. У овај ансамбл бирамо тамно љубичасте уггс, црне кожне рукавице и торбу у боји дувана.

Пинк цолор

Укључивање ствари у ружичасту боју у ансамбл ће помоћи да се балансира и ублажи озбиљност љубичасте. Наравно, да би се постигла потпуна хармонијаКомбинација љубичасте и ружичасте боје треба да буде „разблажена“ неутралном бојом. Може бити црна или бијела.

Примери :

  • Носимо црне уске кожне хлаче са слободним џемпером са дијагоналним пругама у црној, белој и ружичастој боји. Ми допуњујемо ансамбл љубичастим уггс, ружичастим прошивеним прслуком и ружичастом врећицом.

Блуе анд греен

Комбинација са плавом и зеленом изгледа привлачно. Можете носити љубичасте уггс с траперицама у класичној плавој боји, бирајући врх неутралне боје. Покупите и џемпер или тунику у љубичастом распону.

На пример, можете да носите плаве табернакле са меканим џемпером од јоргована и белом прошивеном јакном. Виолет уггс идеално ће се уклопити у такав ансамбл. Ако слика садржи зелене ствари, треба да задржите боју ципела. На пример, можете да носите црни мршави са зеленим џемпером и љубичастом јакном. Ансамбл је допуњен љубичастим уггс и тамно љубичастом торбом.

Зелена боја се може користити за акценте боја у црним и љубичастим ансамблима. На пример, за црне тајице и љубичастеАко носите тунику с љубичастим уггс, можете одабрати зелену торбу.Ансамбл се може допунити шароликим шалом, у узорцима који су присутни у зеленој боји.

Ствари са штампом

Можете носити љубичасте угг чизме са гамашама са геометријском штампом.За овај ансамбл треба да изаберете солидан неутрални врх.Бели или крем џемпер и црна јакна.

Брендови

Љубичасти уггас се може видети у колекцијама УГГ Аустралије, као и другим брендовима.То могу бити модели са дугметом и крзненим рубом.Оригинални модели од љубичасте са луковима, као и украшени каменчићима.На примјер, љубитељи привлачења пажње ће вољети модел из УГГ Аустралије, чија је површина потпуно прекривена шљокицама.Ове чизме изгледају спектакуларно, али нису вредне куповине за свакодневно ношење.

112)

]

142)