Како изабрати мушку јакну од антилопа?Стилски савети и трикови

Карактеристична особина самоувереног и елегантног мушкарца може се назвати беспрекорним изгледом.Од велике важности су ципеле, прибор и одећа.Приликом обликовања властитог стила, одаберите антилоп јакну, која ће донијети слику чврстоће и мужевности.

Постоји неколико најпопуларнијих стилова ове ствари:

  • Проширено.
  • Скратено.
  • Двострука.
  • Сингле Бреастед.

Највероватније мушкарци носе издужену верзију са једним редом дугмади.Ако желите купити мушку јакну од антилопа, обратите пажњу на широк избор модела.Да бисте направили компетентан избор, изаберите модел који изгледа добро и изгледа, наглашава предности слике, погледајте наше савете.

Одабир антилоп јакне

Фотографија у часописима и на интернету представља много опцијаи свакодневно и свечано.Пре свега, мораћете да разумете зашто вам треба јакна.За свакодневни живот идеалне опције у стилу цасуал.Обично се ради о уграђеном моделу, боље наглашава облик троугла, тј. Широка рамена и уска карлица.За спортско тијело, најприкладнија је лежерна јакна.

Блазер или спортска јакна су такође релевантне за свакодневно ношење.Има мекану тканину и мекше пријањање.Ова опција је невероватно згодна. Материјал је обично текстуриран, дугмад нису класична, боје и детаљи спортске јакне су изражајнији. Модел спортске јакне је скраћен.

Ако одаберете класичну јакну, измјерите је класичном кошуљом. Ревер за вријеме постављања хаљине не би требао бити избочен, требао би се добро уклопити у груди. Манжетна рукава кошуље треба да стоји испод јакне на растојању од 1 до 2 цм, а дужина класичне јакне треба да достигне прву фаланг палца, ако спустите руке доле током монтаже. У рукавцу не би требало да се опусте, не може бити набора. Иако се овај проблем лако исправља у сваком студију.

Ако је ваша висина испод просека, изаберите краћу верзију. Висок мушкарац који се суочава са дугачким моделима.

Са оним што треба носити јакну, сваки човјек одлучује за себе. За рад више одговара издужена јакна и класичне црне панталоне. Суеде јакна може бити црна или смеђа, све зависи од тежине канцеларијског одијела. Ако нема посебних захтева за изглед, дајте предност плавим или црним фармеркама.

У пару са антилоп јакном, ципеле или ципеле изгледају боље. Материјал бира било који, у зависности од преференција. Може бити кожа, еко-кожа, антилоп. Кошуља не би требало да буде нејасна нијанса. Јацкет фромСуеде плава боја ће нагласити љепоту трапера.

Препоручује се ношење класичне јакне са суседним кошуљама.Па, када кошуља изгледа мало испод рукава, изгледа повољно.Хуе јакна не мора нужно одговарати боји кошуље.Међутим, размислите о дужини рукава, плану, с којом мајицом носите јакну.

)

Не заборавите откопчати јакну на доњем дугмету када седнете.

Брига о антилоп јакни

Јакна од антилопа је лепа ствар, али јој је потребна одређена брига.На првом мјесту не можете ући у опрему на киши, јер се тако може покварити.Њега треба да користи специјалне алате.Најбоља опција - дати производ хемијском чишћењу.