Кожни мушки квачило - статусни прибор

Модерна кожна мушка спојка - ово није статусни додатак, већ врло функционална ствар. Заиста, у овој малој торбици можете држати готовину, картице, документе и друге неопходне ствари које би увијек требале бити при руци.

Зашто одабрати овај прибор?

Брендове мушке канџе су статус и стилска ствар. Прибор који се користи у производњи природне коже није само привлачан по изгледу, већ је и врло практичан, јер је дуготрајан. Идеално су у комбинацији са пословним стилом и омогућавају вам да покажете префињеност укуса власника.

Модна мушка кожна торба са квачилом је функционална и удобна. Власници га користе за документе и новац. Поред тога, може се лако поставити визиткарте, кредитне картице, мобилни гадгети и друге ситнице, које обично попуњавају џепове. Присуство неколико одељака и функционалних џепова вам омогућава да задржите ствари у реду.

Мушка спојница строгог класичног дизајна спада у категорију универзалних ствари. Елегантан мушки новчаник изгледа сјајно, како у пословном стилу, тако и са лежерним комплетом, на пример, са фармеркама и лежерном јакном.

Прибор може да купи мушкарац било ког узраста, који ће одговарати и студентима иљуди елегантне старости.

Остала додатна опрема од праве коже - појас, држач картице, кутија за цигарете итд. Постаће солидан додатак кожном квачилу.

Модели

Упркос чињеници да мушке капе имају, у основи, класичан дизајн, у продавници можете пронаћи различите верзије ове додатне опреме. Модели се могу разликовати:

  • величине;
  • различите опције причвршћивања;
  • дизајн ручке.

Најпопуларнији модели:

  • Класична мушка кожна спојка са патентним затварачем је правоугаоног облика и мале величине. Муња не само да обавља функције спојнице, већ дјелује и као декоративни елемент. Модел је практичан и свестран. Постоје спојке са неколико преграда, од којих свака има одвојени затварач.

  • Модел са дршком са задње стране. Ово је функционална торба која вам омогућава да понесете са собом потребан минимум ствари, остављајући руке слободне. Квачило може имати затварач са затварачем или портфолија.

  • Торба на каишу. Ова верзија мушке класе преферира омладину. Врећица се може носити на ремену преко рамена, тако да руке остају потпуно слободне.

  • Нестандардна решења. Дизајнерске спојке за мушкарце могу имати оригинални облик и дизајн. Ова торба може изабрати стилског мушкарца,у стању да створи живописне слике и прати моду.

Како изабрати?

Ако планирате да купите универзални модел који одговара скоро свакој одећи, онда треба да изаберете торбе неутралних нијанси. Најпопуларније опције су црна, графитна и смеђа. Ако желите да одаберете модел за одређено одело, онда можете изабрати друге боје, на пример, тамну вишњу или циглу.

Смотрите также: Мен'с хеадбанд: обзор популарних нових продуктов

Не препоруча се куповати моделе бијеле или свијетло беж боје, као и лакиране кожне торбе, оне изгледају превише женствено и не уклапају се у пословни имиџ.

Квачило није кофер , у њега се морају ставити само најпотребније ствари, пазећи да не изгледа као натечена лопта. Редовно проводите "ревизију" садржаја, узимајући ствари које у овој фази живота не носе са собом.

Квачило од праве коже је статусно стање, тако да морате стално пратити његово стање. Не би требало да буде прљав или излизан, тако да кожу треба редовно третирати специјалним средствима за негу производа од коже.

Кожне спојнице изгледају сјајно са одећом готово сваког стила, али постоји изузетак - спортски стил. У комбинацији са тренерком овај модел мушких торби изгледа смешно.