Мушка јакна француска: класична је увек у моди

Да ли сте икада приметили да одећа за "фронт" врло често глатко улази у "стражњу страну". То се објашњава чињеницом да таква опрема задовољава најновије захтјеве потрошача. Посебно место заузима француска јакна. Слична униформа је створена за војнике који нису могли приуштити ни најмању забуну.

У таквој одјећи увијек ћете изгледати лијепо и елегантно. На крају крајева, војник није само човјек који се бори за земљу. Он је лице државе. Зато све у њему говори о храбрости, части и успјеху.

Руске војне униформе су у сваком тренутку биле показатељ претенциозности и статуса. Почевши од 20. века, екстраваганција је постепено почела да нестаје, замењена је практичношћу. Али то није био случај свуда, Европа у то вријеме још није напустила претенциозност: јакне и одијела становника Енглеске и даље су обасјавали храброст и оклоп.

У периоду Првог свјетског рата, од 1914. до 1918. године, дизајнери војне униформе нису могли одољети моделима еуропске моде. Популарне су биле јакне на струку са дуплим резом. Карактеристична карактеристика била је огрлица. Често су мушке јакне имале мекани овратник. Уз помоћ посебне копче на дугмету, стекао је додатну практичност.

Фотографија показује да је таква огрлица држала врат топао, без ометања кретања. Француски са џеповима на патцх-у био је чест пратилац ратника, и иако није имао никакву посебну функционалност, завршио је општи стилски концепт.Авијатори су имали мало другачију форму. Оковратник је био отворен према типу официрске униформе Енглеске Са овом јакном, војска је носила кошуље и кравате.

Данас је дуга и полу-дуга јакна релевантнија него икада. Сличну опрему назвали су у част Џона Француске. Сви данашњи стилови ове јакне одговарају војној прошлости. Ова јакна најчешће има еполете. Ови елементи су још увијек популарни, а као искусан војник, еполете су се значајно промијениле, а да нису изгубиле свој стил.

Француски за мушкарце је приказ стила, храбрости и храбрости. Младић у таквој хаљини се осећа самоуверено и лепо. Комбинирајте ову ствар са панталонама у класичном стилу. Такође релевантне комбинације са јеансом и трапер шорц. Практична и функционална одступања мушке јакне су релевантна у савременим моделима. Црно-беле верзије носе мушкарци са класичним панталонама, а то су одећа за младе и зреле људе. Класик остаје класичан.

Избор француског

Младић у таквој одећи остаје мршав, упркос мањим манама. Ако желите погледати одјећу 100%, одаберите величину јакне и материјал с посебном пажњом.

Дакле, ако је сервисна јакна лоше постављена на рамена, онда то није најбољеопцију. Шавови на врху рамена не би требало да буду дужи од самог рамена. Крајеви рамена требају бити смјештени тамо гдје раме прелазе у линију руке.

Пре него што купите, обавезно пробајте јакну. Ако је једнокреветна, треба је причврстити на 1 дугме, чак и ако их има 3. Када су оба дијела јакне распоређена тако да је доњи дио материјала донекле удаљен од фигуре, највјеројатније је мали на вама. Ако једна страна са дугмадима не прекрива дугмад на другој страни, требало би да одаберете мањи модел.

Дугмад на јакни треба причврстити без проблема, не смију се појавити боре и набори. Носите хаљину треба бити опрезна: рукав на 1 цм треба гледати испод јакне. Тачне мере центиметара не би требало да буде, важно је само да рукавац није дужи од целе дужине манжетне.

Модели и стилови

На тржишту иу бутицима можете пронаћи разне опције за јакне. Светле и монофонске, једноструке и двоструке, са златним и монофонским дугметом, издужене и кратке. Ово су најпопуларније боје за мушке сервисне јакне:

 • Црно.
 • Бровн.
 • Блуе.
 • Тамно зелена.
 • Маслина.
 • Сенф.
 • Греи.

Са оним што треба носити, сваки човјек одлучује за себе. Треба напоменути да је ова одећа у комбинацији са панталонама исте боје, траперицама, ципелама, патикама и мајицама.

Опцијекомбинације:

 • Предлажемо комбинацију црне јакне са тамно зеленим елементима заједно са малом кошуљом. Хаљина у црним класичним панталонама.

 • Комбинирајте сиву јакну са панталонама исте боје и црне кошуље. Сјајан избор за уред дресс цоде!

 • На венчању можете носити тамно зелену јакну од твида у кавезу и светлу кошуљу.

 • Носите класичну црну јакну са плавом кошуљом, сивим траперицама и плавим патикама. Врло демократски поглед на уобичајени начин!

 • Ако желите да подржите војне теме, носите војну мајицу испод црног одијела.

 • Можда је најелегантнија опција француско бело одело. У таквој хаљини нико неће остати незапажен. О таквом представнику јачег пола ће рећи да је обучен иглом!

 • Ношење софистициране јакне треба бити са шеширом. Ово ће нагласити вашу посвећеност ретро стилу.

Француски са узорком или монофони - зависи од вас. Имајте на уму да је овај модел млад и даје самопоуздање, скрива неке недостатке и ствара жељену слику.

У јакни ћете се осјећати угодно и лагано. Јакна не само да савршено испуњава своје функције, већ и штити од падавина и хладноће, пружа великуслобода кретања. Поред тога, одлично је комбинован са канцеларијским и пословним стилом.