Мушке ципеле за фармерке: правила избора и комбинације

Ципеле су важан елемент ансамбла, иако многи мушкарци подцјењују важност правилног избора ципела. У међувремену, то су ципеле које могу пуно рећи о навикама, статусу и укусима представника јаке половице човјечанства.

Многи мушкарци су побожно уверени да би требало да носе фармерке само са патикама или патикама.Али ова комбинација је већ постала досадна за све и није релевантна. Мушкарци који прате модне трендове носе ципеле под траперицама. Потребно је само научити како се правилно уклапају модели, јер су траперице и ципеле различите.

Прави избор

Наравно, морате правилно носити ципеле са траперицама. Прва ствар на коју треба обратити пажњу је дужина ноге. Траперице не би требало да прекривају пете ципела и, посебно, вуку на земљу. Ако изаберете класични модел фармерки, онда модел треба скратити за специфичне ципеле. Модели цасуал стила су више демократски. Дакле, дугачке фармерке могу једноставно да се угурају.

Али нога не би требала бити прекратка. Ако планирате носити класичне ципеле под траперицама, онда морате бити сигурни да чарапе нису видљиве. Траперице у слободном стилу могу бити подигнуте и више и носене са мокасинима.на голом стопалу.

Као додатак ансамблу траперица и ципела могу бити класичне мајице или поло мајице. На фотографији можете видјети да ти бендови изгледају прилично складно.

Могуће је направити стриктније саставе. На пример, равне фармерке чине хармоничан ансамбл са ципелама и строгим скакачима. А ако носите класичне ципеле под траперицама и јакну, добићете веома модеран и модеран изглед.

Наравно, не би требало да одаберете неформалне фармерке са тракама или заковицама као сет за класичне ципеле. Али, стриктне траперице класичних боја - плаве, сиве или црне, сасвим су погодне за креирање ансамбала пословног стила.

Карактеристике тела и избор обуће

Приликом избора ципела за фармерке треба узети у обзир особитости његовог тијела.Модели са шиљатим прстима су идеални за високе мушкарце. Но, ниски представници снажнијег спола је боље купити ципеле, чија је ножица заобљеног облика. Ако ноге изгледају кратко у односу на тело, онда можете купити ципеле са дебелим ђоновима.

Како изабрати ципеле у зависности од модела фармерки?

Мушке фармерке представљају мањи број модела од женских. Међутим, приликом избора ципела треба узети у обзир хлаче.

Модел са равним резом је свестран избор, јер су такве фармерке идеалне за креирање сетова у пословном или слободном стилу. Поред тога, класични џинси одговарају фигурама било ког типа.

Идеални пар мушких ципела за класичне фармерке биће класичне ципеле од коже или антилопа, мокасинке или мокасине.Наравно, мокасини су погодни само за неформалне комплете.

Нарров

Уске мушке траперице су основна ствар за стварање ансамбала омладинског стила.Ови модели су погодни за мокасине и мокасинке, ау јесен можете носити чизме за уске фармерке.

Избегавајте класичне ципеле, као и гломазне ципеле, као што су патике.

Риппед

Траперице са вештачким ножевима и рупама су модел цасуал стила, тако да се не би требало комбиновати са класичним ципелама. Овај модел је погодан за мокасине или сандале.

Буткат (Фларе с колена)

У овом моделу, ноге одговарају боковима, а продужетак почиње од колена. За траперице овог резаног грубог ципела идеалне су на дебелом рељефном ђону. Али класични модели са овим стилом нису комбиновани.

Цапри

Обувене траперице или капри су одличан избор за летњу одећу. Од тадаМодел се односи на стил цасуал, онда можете носити цаприс са мокасинима или сандалама.

Избор боје

Које су најбоље ципеле за плаве фармерке? Класичан и самим тим непогрешив избор - црне ципеле под траперицама. Ова ципела ће одлично изгледати са фармеркама индиго боје, као и са црним, сивим и другим тамним нијансама.

Не мање свестран избор - браон ципеле испод фармерки.Наравно, ова опција је погоднија за цасуал стил, док је креирање апартмана у стилу бизниса још боље да останете на црној верзији ципеле.

Избор ципела за фармерке у боји треба да се обавља по једноставном принципу: за лаке деним - лаке ципеле и обрнуто. Нема потребе да бирате тон који одговара џинсу, користите неутралне боје. На пример, беж ципеле могу да се носе са светло плавим фармеркама.

Момци који воле омладински стил могу покупити ципеле нестандардне боје.Главна ствар је да боја ципела не треба да буде у контрасту са фармеркама, треба одабрати одговарајући тон. На пример, сиве фармерке се могу купити у каки ципелама или тамно зеленим нијансама. Такве комбинације изгледају необично, али данас су у тренду.

Додатне препоруке од стилиста

Да бисте добили модеран изглед, потребно вам јеобратите пажњу на неке од нијанси избора ствари. Препоруке стилиста неће дозволити грешке:

  • \ т Ципеле не смију бити лакше од траперица.Неопходно је подићи ципеле или тонским или тамнијим тоном.

  • Крај ансамбла може битипојас који је усклађен са бојом ципеле .

  • Није препоручљиво носити лакиране кожне ципеле на траперицама.Морате бити опрезни када комбинујете фармерке са ципелама од антилопа. Суеде би лепо изгледале у сету са фармеркама и мајици, али ансамбл траперица и мајице није вредан допуњавања антилоп-ципелама. Боље је изабрати ципеле од коже или текстила.

  • Приликом избора ципела за фармерке, обратите пажњу на комбинацију стилова модела. Не би требало да носите класичне ципеле за траперице омладинског стила, боље је да се одлучите за мокасине или мокасинке. Стилисти понекад комбинују класичне ципеле са подераним траперицама, међутим, лако је претјерати када креирате ансамбл за себе и постати неукусан умјесто стилски изглед.