Мушки накит за врат: најбољи накит или ручно рађени предмети

Немојте мислити да само жене имају тенденцију да украшавају. Мушкарци радо стављају ручно израђени накит. Мушки накит за врат је заступљен у многим колекцијама произвођача прибора. Познаватељи ексклузивних ствари моћи ће да купе луксузни накит од племенитих метала драгим или украсним камењем, као и производе од дрвета, челика и коже.

Вариети

Прибор за мушкарце је разнолик. Једноставни и сложени ланци, тематски привјесци и привјесци, ручно резбарени амулети су популарни међу накитом врата.

Приликом одабира орнамента, потребно је разумјети за што је намијењен. Ако је производ намењен да наглашава статус мушкарца, предност се даје стварима од скупих материјала. Амулети и талисмани се праве од приступачнијих сировина, али имају свету вриједност и често се наручују.

Мен'с Цхокерс

Украси кратког врата су уобичајени међу младима. Мушке огрлице су направљене од металних перли,воод скин. Постоје широки додаци који се могу подешавати око врата и уске огрлице, више као ланци. Такве производе посебно воле представници различитих субкултура. Мушкарци вољно носе огрлице са перлицама у облику лубања, животињских брњица. Не мање важан прибор од медицинских минерала.

Чокери нису прикладни за све слике. Они наглашавају агресиван и храбар темперамент његовог власника. За бруталног човека који жели да нагласи оригиналност одеће, производи са вучјим очњацима, имитирајући животињске кости, су погодни. Рокери и бициклисти спремно навлаче кожне огрлице украшене металним клиновима, прстеном, ланцима.

Брутални накит

Листа бруталних додатака укључује велике ланце сидреног ткања, огрлице и крунице украшене лубањама, рукавима, карабинерима, лопатицама. Декорације са очњацима, сидрима, мједеним зглобовима изгледају спектакуларно. Добра аквизиција за мушку гардеробу ће бити скандинавски накит. Покушати на слику Викинга сваки пожудан брат који се поштује. За такве људе, кожни чокери су створени са привјесцима у облику сјекире, слике скандинавских богова, итд.

Брутални накит од различитих материјала. Користе се племенити и јефтини метали, технолошке легуре, кожа грубе производње, дрвени и керамички елементи. Посебноинтересантан изглед ауторских украса, у којима мајстор комбинује неколико материјала одједном, различит по текстури, боји, густини.

Розарија

Крунице се сматрају мушким куглицама. Они који мисле да су такви украси типични само за женску гардеробу, требали би боље погледати слике бруталних мушкараца: спортиста, сховмена, ТВ водитеља. Испоставља се да многи носе вјерски накит с перлама испод одјеће.

Дужина ружиног врта варира. Посебну популарност имали су крстови на металним ланцима, испресијецани перлицама од украсног камења. Сами куглице су повезане у прстен испод фосса између кључне кости, док криж, суспендиран из ланца, може досећи до трбуха.

Ланци

Ланци на врату - класик жанра. Носе их богати људи, тинејџери и студенти, представници различитих културних трендова. Златни ланац са дијамантским уметцима може да нагласи елеганцију слике. За мушкарце са снажним карактером препоручују се ланци од нерђајућег челика или поцрњено сребро у облику ланца сидра. Универсал се сматра ланцем ткања "Бисмарцк", који се може носити и самостално и са привјеском.

Што је ланац шири, његова дужина би требала бити краћа, а обрнуто - танки ланци могу битишто је дуже могуће. У исто вријеме, мушкарци или носе неколико накита одједном, или стављају привјесак.

Остали прибор и накит су у складу са ланцима за врат. Мушкарац може да ухвати прстен, наруквицу или наушницу у уху сличног дизајна.

Тип: Не злоупотребујте накит. Што је производ оригиналнији, мање би требало да буде слика елемената који ометају.

Привесци и привесци

Обично привјесци и привјесци имају семантичко значење. Ово није само украс који привлачи око, већ ствар која наглашава карактер човека и говори о његовим интересима. Привјесци у облику крила или мједених бокова бирају роцкери. Љубитељи војног стила драговољно стављају декорације налик на војне значке, метке, војне ознаке.

Можете дати човеку привезак у облику оружја, змаја, музичког инструмента или силуете животиње. Немојте изгубити популарност украшавања пиратских тема. Привјесци у облику монолитног камена исјеченог металом изгледају импресивно. Што се тиче самог метала, предност се даје сребру, челику и модерним накитом.

Од чега су направљени мушки накит? Драгоцени метали су на врху листе, али савремени накит није лошији по квалитету и дизајну од скупих додатака.

\ тЧесто мушкарци сами праве накит користећи кожне жице, гуму и линију за риболов. Производ можете украсити камењем, дрветом, стакленим перлицама, остацима ланаца, па чак и тако необичним материјалима као што је каљена лава или новчани ковани новац.

Накит од коже

Чокери од кожне траке, сребрни привјесци на плетеним тканим везицама, ружичасти вртови ланаца, металне перле и кожни уметци - све то је важно за мушкарце. Најједноставнији производ је кожна чипка Гаитан, која се може подешавати на врату. У таквом кожном накиту, копча може бити декоративни елемент у исто вријеме. Тако ће велики карабин са кожним ужетом постати активан елемент бруталне слике.

Постоје производи у којима кожа делује као декор. На пример, у накиту скандинавског стила, глатка кожа и антилоп праве намоте за елементе стилизоване као Викинг оружје. Кожа је добра јер је у хармонији са различитим металима, дрветом, стаклом, керамиком.

С камни

Племенито и украсно камење се користи у дизајну мушког накита. Привесци са камењем тамне палете погодни су за мушкарце различитих узраста. За оне који желе да другима покажу ниво богатства, одговарајући накит од племенитих метала са дијамантним чиповима или малимса дијамантима. У мушком накиту камење је такође уобичајено. Популарност добила:

  • жад- ослобађа несаницу, открива интелектуалне способности;
  • \ т тигрово око- побољшава расположење, штити од зла ока;
  • \ т серпентин- побољшава здравље, уклања из акцидената на води.

сребро

Сребрни производи ће увек наћи место у мушкој слици. Лаконски прибор класичног дизајна, орнаменти са православним атрибутима, производи у паганском стилу израђени су од сребра. Међу мушкарцима, потражња је сребрна и поцрњела. Први даје сјај и практично не потамњује. Други се одликује бруталним дизајном и погодан је за мушкарце који желе показати другима око снажног карактера.

У асортиман производа од сребра спадају ланци, привјесци, привјесци, погански амулети, огрлице. За сваки новчаник је сребрно. Метал привлачи чињеницом да је приступачан, али је истовремено погодан за израду елитног накита са драгим камењем.

Оф голд

Сматра се да су производи од злата још скупљи и статусни. По себи, метал је украс, а ако га додате са закривљеним елементима идрагог камења, добијате производ који можете поносно пренијети на насљедство. Боја метала варира. Постоје ватрене легуре, бледо жуте, беле, са ружичастом нијансом. Мушкарци су погоднији или од белог злата или црвеног.

Од злата, као и од сребра, раде лепи привјесци и амајлије, носиви крстови и талисмани. Ако је сребро боље гледати на једноставне ланце, на примјер, сидро и оклопљени, онда се злато ствара за сложене типове ткања.

Од дрвета

Дрво има пријатну текстуру. Користи се за украшавање готовог накита и као главни материјал. Полиране перле, изрезбарени елементи, који су нанизани на кожним кабловима и комбиновани са металним ланцима, направљени су од дрвета. Тамно дрво се меша са бакром.

\ т

Обртници користе гуму и кожу за плетење прибора са дрвеним фрагментима. Етнички производи су најчешће од дрвета. Амулети, амајлије, симболи природних елемената и разних божанстава - дрво је погодно за стварање невероватних ремек-дјела. Мушкарци ће моћи да за себе изаберу амајлије у облику чешља за косу и пивске кригле, алате и силуете животиња.

Гума

Мало људи зна да гума има спектакуларне украсе на врату. Као и кожа, гума је у складу саметали, камење, дрво, перле. Танке гумене врпце погодне су за ткање у стилу макрамеа, као и за занимљиве варијације са камењем, керамиком, шармом. Из гумене врпце можете испреплести елегантну готичку дизајну. Интересантно је погледати једноставне декорације мале дужине са обликованим уметцима од метала, оловом, жицом.

Предност гуме је цијена. Накит за мушкарце не захтева значајне трошкове, иако дизајнерски накит може да се такмичи са штанцаним накитом по цени.