Сукња тулипана са високим струком: истакните љепоту своје фигуре

Сукње наглашавају љепоту женске фигуре и стога остају један од тражених елемената модне гардеробе. Посебну пажњу заслужује сукња-тулипан са високим струком. Овај необичан модел сукње чини женску слику пропорционалном, елегантном и заводљивом.

Тајна сукње лежи у његовом необичном резу . Не само да сам стил наглашава лепоту женских бедара и задњице, тако и превелико седење визуелно доводи струк до огрлице. Као резултат тога, могуће је добити најфинији и модернији имиџ.

Тко ће се уклопити у сукњу тулипана

Модел са прецијењеним фитом је добар јер одговара готово свим женама. Ако класична сукња тулипана може изгледати смијешно на дебелим дјевојкама са широким струком, онда ће сукња средње дужине с високим појасом моћи сакрити малу пуноћу и уравнотежити силуету. Модел са заобљеним ивицама савршено изравнава угаоност фигуре, због чега су ошишане сукње овог реза често изабране од стране крхких и танких девојака.

Сукња тулипана визуално отежава раст, дакле, за малобројне девојке вреди носити такве моделе само са ципелама са петама.

Недавно су постале популарне сукње са дубоким џеповима у бочним шавовима. Лепота овог модела је у џеповимаОни су логичан додатак проширењу сукње на куковима. Истина, такав производ је непожељан у гардероби девојчица са фигуром “крушке”.

Сукња тулипана високог струка направљена од дебелих материјала добро ће задржати облик, тако да би се такви модели требали носити за дјевојчице са стандардном или крхком фигуром. Пуне девојке треба да обрате пажњу на сукње текућих тканина. У овом случају, сукња над тулипаном ће бити врхунац основне гардеробе и омогућит ће вам да сакријете значајне недостатке.

Опције комбинације

Модел овог стила је прилично хировит, тако да одјећу за пратњу треба пажљиво одабрати. Грешке у припреми основне гардеробе могу бити скупа.

Пре него што изаберете врх за тако занимљиву сукњу, сазнајте шта овај модел не толерише:

Једном речју, сукња тулипана се не комбинира са масивним врхом, чак и ако раменима треба додатни волумен. Према стилистима, овај модел је најбоље носити са корзетима, топ-бандама, мајицама на танким тракама.Мајице, ролке, блузе - све то ће употпунити сукњу тулипана било које дужине.. Прецијењен модел добро је комбиниран с блузама с ретро узорцима и животињским отисцима. Сукња тулипана може бити основа за слику ученице. Сходно томе, у таквом ансамблу, дозвољене су беле блузе са одсецањем кошуље, јакна или јакна у тонској сукњи, чарапама и ципелама са ниским издањем.

Шта могу да носим са сукњом средње дужине? Ако је овај модел у црној или тамној боји, онда ће бити у могућности да допуни канцеларијски стил одеће. Сукња тулипана са прецијењеним фитом савршено ће се уклопити у пословну гардеробу и чак освојити познату сукњу од оловке. Она не изгледа тако строго као сужена сукња са сплином, ау исто вријеме наглашава женственост силуете, која не може а не радовати се лијепом сполу, својим заводљивим облицима.

Превучена сукња може бити допуњена са басковима. Овако сложен рез и комбинација различитих делова у једном производу чине пажљиво бирање других елемената гардеробе. Сличну сукњу треба допунити мирном вожњом у пригушеним бојама и без акцента.

Обувки, торби, додатки

Сукња тулипана је у савршеном складу са ципелама за пумпе. Кратки модел се може безбедно носити са чизмама за чарапу, глежњачама, чизмама са уским и високим вратилом. Летње сукње комбиноване су са сандалама на пету, саботу и обући на платформи. Немојте носити сукњу са овим сандаламаили еспадриле, иако су ципеле још увијек прихватљиве: могу бити мокасине, гимнастичке ципеле или балетне шкољке за школске тулипане сукње.

Високо спуштање значи да има појас. Широки појасеви се не сматрају најбољом опцијом за тако деликатан и женски модел. Танки појасеви контрастне боје ненаметљиво наглашавају струк и стварају илузију крхкости фигуре, чак и ако постоје проблеми са вишком килограма.

Лајсне средње дужине са великим избором изгледају добро са врећама за коверте са кратком дршком или без ње. Веома је тешко изабрати успјешан модел рамена за такву сукњу, јер ако торба виси на великом дијелу сукње, визуално ће повећати бокове и скренути пажњу на проблематична подручја. У рукама треба носити гломазну врећу, а малу квачило или торбу на копчи може бити бачено преко рамена. Па, ако је уместо кожне торбе за ремен опремљен метални ланац.