Трапер јакна без огрлице: одабиремо одговарајући стил

Трапер јакна без овратника почела је да ужива у знатној потражњи. Слични производи изгледају невероватно светло и елегантно. Захваљујући томе, девојке и жене имају прилику да створе светао и атрактиван изглед. Избор поштеног пола одређен је чињеницом да је јакна универзална ствар и савршена је за било коју комбинацију.

Данас су јакне без овратника направљене од разних материјала. Пре свега, издвајају се производи од коже и трапера. Ако први изгледају свечаније и спектакуларније, онда се други савршено уклапа у свакодневни изглед. Као што се види на разним фотографијама, јакна без овратника постаје одличан пратилац за креирање цасуал стила.

Дакле, с чим носити трапер јакну без огрлице? Као прво, то су џемпери, џемпери, пуловери, мајице и мајице. Доњи дио могу бити уске хлаче, траперице у тону или лагане траперице. Таква ствар ће бити добро комбинована са хлачама, плетеним панталонама, кратким хлачама. Главна ствар је да изаберете најбољи пар ципела!

Ова ствар је лијепа и нова за нас. Али, упркос својој сјајности и оригиналности, женска јакна ће нагласити достојанство не сваке жене. Посебан рез производа благо повећава линију рамена, чини силуету ширу. Зато је овај производ најбоље носити за жене са уским горњим дијелом тијела. Ако желите да овај ефекат учините мање видљивим, немојте га причврстити дугмадима или затварачима.

Спектакуларне комбинације

Назовите главне свакодневне и свечане слике таквом јакном:

  • Трапер плава јакна без огрлице, смеђе сукње и плаве мајице. Беж ципеле, које визуелно продужавају ноге, биће одличан додатак.

  • Плава јакна и траперице исте боје с бијелом мајицом. Одлична опција за свакодневну употребу! Слику можете додати осветљењу користећи додатке као што је шал око врата или привјесак.

  • Плава јакна без овратника и црна кратка хаљина. Идеално за дискотеку, ако хаљина има баскију и чипку, а јакну - камен или камен.

  • Кратка јакна и натечена сукња. Идеално за танке девојке!

  • Бела трапер ветровка, црне трапер кратке хлаче и црвени врх. Одлична секси опција за најодважније девојке!

Ако желите да јакна изгледа елегантно и спектакуларно, исправно изаберите додатне ствари. Важно је како изгледа овратник. Многи дизајнери не саветују да се таква одећа огрне. Ово ће елиминисати посебан сјај и необичност вјетробрана, чине га мање лепим и светлијим.

Овакве ствари се добро слажу са џемперима, џемперима и мајицама које имају зарезе овалног облика и В-облика. Такођер можете носити уски врат без ревера.

Да би укупан изглед био успешан, носите доњи део, који је контраст у нијанси.

Трапер производ је одличан избор за свакодневну употребу. Често се на тај начин облачи експресивна глумица - Сара Јессица Паркер. Носи комбинирану јакну са обичним џемпером, као и лаке траперице са прорезом и чизмама. Ова комбинација изгледа женствено и штеди чак иу најгушћем времену.

Данас тржиште представља масу ствари направљених у Америци и Европи. Деним јакне брендова Диесел, ЛЕВИ'С, Вранглер, Форнарина, Јуст Цавалли, Сониа Би Сониа Рикиел, ПИНКО, Фрацомина заслужују посебну пажњу. Ствари из Америке узимају у обзир индивидуалне анатомске карактеристике купаца, као и њихове потребе. Италијански брендови су упечатљиви у својој грациозности и елеганцији, разумности сваког детаља. Такве производе можете носити сваки дан већ годинама. Истовремено, оригинална боја и облик производа су сачувани!