Најбољи начин комбиновања јакне и панталона за мушкарце

До недавно, сматрало се обавезним да у гардероби има добро мушко одело. Данас се модни тренд промијенио, а комбинација јакне и панталона је модернија. Романтична је, суптилна и сензуална! Можете комбиновати одећу, креирати нове и оригиналне слике, наглашавајући достојанство фигуре.

Препоручује се да одаберете одјећу с обзиром на узраст, тијело, одабрани стил и приоритете окуса. Штавише, у зависности од структуре тканине и боја, мења се функционалност и намена ансамбла одеће. Различите комбинације су корисне за рад у канцеларији или за забаве у клубу, планинарење или спортске догађаје. Одлучујући фактор је стил јакне и хлача, боја и врста материјала. Главна ствар је да се ансамбл направи исправно и да се разликују елементи одеће, постизање хармоније и уједначеног стила. Како створити оригиналан и модеран ансамбл? Покушајмо да схватимо.

Комбинациа стилов

Када комбинујете јакну и панталоне, обратите пажњу на стилове. Ако су панталоне равне са јасним линијама, онда би јакна требала бити строга и равна. Широке широке хлаче за ноге су комбиноване са кратком или равном омотачем. Шарене хлаче погодне су за широку јакну са широким рукавима.

Једнобојна црна јакна средње дужине и елегантног изгледа.панталоне са стрелицама било које боје. Позорност треба посветити различитим методама комбиновања узорака са двоструким и једноредним узорцима. Двострука јакна је модел, дугмад и рукавац који се налазе са обе стране. Ова јакна одлично изгледа са јеансом и спортским панталонама. Дугмад, симетрично лоцирана са обе стране, наглашавају омладински стил и дају фигуру посебну лакоћу и романтичност. Једнократне јакне су строже и формалне. Комбиновани су са мршавим моделима и панталонама са стрелицама.

Избор одеће за мушкарце је строго индивидуалан. Све зависи од одабране слике, тена и намјене одјеће.

Комбинациа отделенних ткив

Приликом избора одеће потребно је узети у обзир врсту материје и комбиновати јакне и хлаче, узимајући у обзир структуру тканине. Ако одаберете јакну од баршуна, панталоне стану из фланелске тканине. Фланел - мека памучна тканина или танка вунена тканина са гомилом. Панталоне на бази фенела су у бољој хармонији са јакном од твида или баршуна.

Вунене панталоне су комбиноване са јакном од твида. Вунени габардин је памучна тканина са ребрима, вуненом, полу-вуненом или свиленом тканином. Препоручује се комбиновати вунени габардин са твидним тканинама. Панталоне од сомота су више у складу са кашмирским или вуненим јакнама.

Памучне панталоне савршено се комбинују са јакнама од баршуна. Ако сте љубитељ лана, онда треба имати на уму да је боље комбинирати постељину са памучним тканинама. Ансамбл ланене и фланелске тканине изгледа не баш естетски. Не само да комбинација боја јакне и панталона игра важну улогу, него је и избор тканине важан аспект при одабиру елемената ансамбла. Структура конца утиче на перцепцију одеће уопште, па је боље следити одређена правила.

Избор нијанси боја

Када бирате нијансе одеће, боље је да се ослоните на сопствено искуство и интуицију. Немојте се плашити да комбинујете некомпатибилно, може постати тренд или креативни стил. Данас није уобичајено носити јакне и хлаче исте боје. Боље играти на контрастима.

Тамноплави сако и светло плаве, смеђе, плаве и црне панталоне добро иду. Црна боја је свестранија. Хлаче готово свих нијанси су у хармонији са црним јакнама. Носите беж, плаве и црне хлаче са смеђим сакоом. Смеђи врх и светло браон дно - са комбинацијом одевних предмета. Сиви сакои су у хармонији са белим, сивим, беж, светло смеђим моделима панталона. Бијеле хлаче су у комбинацији са “асфалтном” јакном боје, црном, тамносмеђом и свијетлоплавом јакном. При одабиру одевних предмета,морају узети у обзир нијансе и тонове.

Могуће је не само комбинација јакне и панталона различитих боја. Можете комбиновати јакну било које боје са панталонама које су мало другачије у тону. На пример, ансамбл светло смеђих панталона и тамно браон јакна, плава јакна и светло плаве хлаче, светло сива јакна и тамно сиве хлаче изгледају елегантно и елегантно. Пре него што направите ансамбл и комбинујете боје, одлучите се за сопствени стил и жељу за шоком. Складна комбинација боја јакне и панталона у великој мери је одређена укусом човека и његовим стилом.

Могуће је комбиновати не само монофоне моделе. Јакна у великом кавезу у хармонији са панталонама у малом кавезу. Узорци у тракама различитих нијанси изгледају занимљиво и екстравагантно. Можете комбиновати моделе, али са опрезом и посебном пажњом. Исправна комбинација панталона и јакне омогућиће вам да креирате модерне и модерне одеће и увијек изгледате елегантно и лијепо!