Црна кожна сукња - безобразна и заводљива

Софистицирана и истовремено смела црна кожна сукња може постати основа многих занимљивих стилских одлука. Она је прикладна у свакодневној или уредској одећи, савршено се уклапа у слику о коктелима - главна ствар је да се вјешто изабере не само стил и дужина, већ и да је правилно „окружи“ другим гардеробе.

Тако различито извршење

Црна кожна сукња многим женама даје асоцијацију на бикер културу. Али захваљујући напорима дизајнера, овај комад одеће је дуго прекорачио поменути правац.

Данашњистилови су веома различити. Црна кожна сукња може се појавити у резу сунца, оловке, тулипана, плисираног омотача и многих других. У ствари, читав низ постојећих модела може бити израђен од црне тинтне коже. Захваљујући материјалу за држање облика дизајнери успијевају елегантно преобразити уобичајене резове, надопунити их становима, тврдим наборима (нпр. На пола сунца), џеповима крпа, лаганим наборима, изузетним басцима и разним резовима.

Дужина је једнако различита. За љубитеље храбрих слика, модни дизајнери нуде уске или лабаве мини, за љубитеље елегантног изгледа - профињеног миди, и за елегантан излаз - сукњу до пода. Али најчешће се завршава било који стил.на линији колена.

Иста материја из које су ушивене сукње је права кожа. Може бити глатка или текстурирана, у зависности од тога која кожа животиње је кориштена. Осим тога, недавно су дизајнери користили тзв. „Еко-кожа“ код кројења равног кроја.

Што се тиче палете боја, то је увек црни тон у класичном смислу. Може бити украшена рељефним отиском, перфорацијом или чипком у техници игле.

Правила за правилен избор

Не може свака жена одлучити да носи црну кожну сукњу. Зауставља их, по правилу, погрешну идеју о тако светлом комаду одеће и погрешном избору стила.

И треба да почнемо са чињеницом да кожа, упркос чињеници да се традиционално односи на ствари које одржавају добру форму, може да идентификује недостатке фигуре. А црна боја у овом случају неће их прикрити, већ ће, напротив, нагласити. Стога, ако дама има мали трбух или кору наранче, препоручују се бесплатне опције. Међутим, ако је средиште слике црна кожна сукња за оловку, довољно је обратити пажњу на моделе са подсукњом.

Поред тога, стилисти препоручују и опције у којима се на црну кожу наноси рељефни отисак.

Настављајући тему "фит"Стилисти истичу да ће изрезана црна кожна сукња и њена "полу-варијанта", као и уско мини одијело, одговарати дамама чије године нису прешле 30 година. У супротном, требате погледати издужене моделе.

Посљедња ствар на коју треба обратити пажњу је разлог због којег је сукња одабрана . Дакле, за свакодневно ношење одговарају свим моделима разматраних ствари. За пословни правац - спаљене верзије или "оловке", чија дужина варира од линије колена до "чајџинице". За вечерње изласке препоручујемо укривљене моделе у поду или слинки средње дужине.

Остаје само да се схвати шта да се носи са таквим моделом сукње.

Уметност комбинације

Било који стил је савршено комбинован са мајицом или џемпером од фине вуне или кашмира, који су ушушкани за појас за сукњу. Овај дует можете комбиновати са класичним ципелама, кошуљама, чизмама или патикама, додати слику Федора, торбу за раме или волуминозну квачило или торбу за коверте. Ово је најсигурнија комбинација. За оне који воле храбре комбинације, стилисти препоручују да се прикупе неколико различитих слика.

Дакле, црна кожна миниска са украсним украсима савршено се уклапа са мајицама кратких рукава. Поред дуета, одаберите трапер јакну и тенисице или мајице. Слика у спортском стилу ће вам помоћизавршите капу или федору, као и торбу-поштара или руксак.

За Цасуал , изглед црне сукње може се направити и помоћу блуза и туника. Најбољи избор у овом случају ће бити мат шифон и свилени модели. На пример, можете комбиновати црвену блузу са сукњом тулипана, допуњујући слику црне кожне јакне. “Нижи” степен агресивности ће помоћи ципелама са равним ђоном или дебелим петама. И хулахопке у овом случају боље је изабрати чврсту исту нијансу као и сукњу.

Друге комбинације су типичне за лето . Тако се равномерна сукња, чији руб пада до кољена, комбинира са бијелом или екрузивном кошуљом и проширеним плетеним прслуком. Слика је завршена римским сандалама, осликаним предаторским отиском.

У вансезонистилисти препоручују да се изаберу опције испод колена. Дакле, слика изграђена на дугачком моделу ће бити занимљива. Врх може бити састављен од дует кошуље и прслука или танког џемпера свијетлих нијанси. У сет додајте тамне, топле боје парку, пончу или капуту. Глежњаче или чизме за чарапу у тонској сукњи ће помоћи да се заврши изглед.

За зимске изгледетреба да изаберете “трапезоид” који иде испод колена. Волуминозни вунени џемпер и длака прекрижена величином, украшена штолом савијеном око врата, помоћи ће да се употпуни. А за оне који воле комбинацију крзна и коже, стилисти предлажу комбиновање кратког модела са крзненим капутом средње величине скраћеним до средине бутине. Тако да слика не изгледа вулгарно,Длака мора бити одабрана у природним бојама крзна и надопуњена сликом чизмама са ниским петама и црним хулахопкама.

Црвена кожна сукња је изабрана за правац смарт-цасуал . Може се надопунити кремом или тамном кошуљом и танком краватом, нијансом која је у контрасту са кошуљом. Цела слика се завршава капутом или јарком и ципелама или чизмама са кратким врхом. Међутим, да бисте добили мање формални изглед, можете замијенити кошуљу са долчевитом и ставити на опремљену јакну, наглашавајући појас уз појас. У овом другом случају, прикладно је ставити чизме у складу са сукњом.

Избор ципела, уопште, за кожну сукњу захтева посебно разматрање . У овом случају, госпођа треба да запамти да су ципеле пожељне, осим спортског изгледа, и изабрати кожу. Његова палета боја може и понављати тон сукње и друге ставке слике. На пример, таква мини сукња ће изгледати сјајно са смеђим козачким чизмама ако је слика поређана у сеоском стилу и допуњена је песковитом трапер мајицом.

Вечерњи изглед може бити изграђен на основу кожне црне "оловке". Требало би да буде окружен голим бустиером или црним врхом за уситњавање, пумпе на пети у тону до врха и светло квачило. Можете заменити врх црном блузом. Може бити прозиран класични модел са затвореном крагном ирукавима или уским, али необичним резом (на пример, са асиметријом на једном рамену).

Црна кожна сукња може нагласити атрактивност дама. Зато не би требало да напуштате његово стицање и укључивање у њихове дневне и вечерње изласке.