Женске панталоне са туцком: особине резања и правила бербе

Чудно је како изгледа, у модерном модном свијету нема више женског модела од пант-уп хлача. Шармантно наглашавају заобљеност кукова и визуелно смањују струк. Али због карактеристика резања, овај стил неће одговарати свакој лепој дами, па ће стилисти открити тајне избора и употпуњавања тако модерне ствари.

О оригиналном мушком моделу у женској интерпретацији

Шта су женски џепови са џеповима? У почетку је био широк са стандардном линијом панталона са џеповима, лоцираним тачно испод појаса. Њихов стил је у потпуности посуђен из мушке гардеробе. Али, захваљујући напорима дизајнера, они су се значајно променили. Пре свега, трансформација је дотакла секу панталона. На фотографији модних колекција постоје и широки и сужени модели. Сужење се може појавити од средине бедра или од кољена до глежњева. Даљње промјене утицале су на локацију линије струка. Ако је у почетку то била стандардна позиција, али модни трендови нуде модерне моделе са високим и ниским слетањем.

Али најрадикалније трансформације дотакнуле су главне карактеристике таквих панталона. У време њиховог појављивања у женским колекцијама, то су биле панталоне са два туцка испод појаса на предњој страниделова. Али сада се не разликује само локација, већ и њихов број. Могу бити на линији струка или кука, чак и са стандардним фитом појаса. Њихов број почиње од класичног паралелног пара туцкова и завршава се неком врстом каскаде која ствара утисак истрошених панталона.

Што се тиче дужине панталона, у овом случају стилисти су одредили одређени табу - он не може бити виши од 7/8 стандардне дужине. У супротном, лепа дама рискира да добије цулоттес. Али максимална вредност његових дизајнера није ограничена, поготово ако су широке панталоне са туцком, за које је дужина постављена "на под".

Разноликост материјала који се користи за шивање таквих панталона је такође различита. Може бити свила, трикотажа, шифон, вуна и друго. Главна ствар је да они стварају ефекат проточних линија, које формирају прстићи.

Што се тиче палете боја таквих панталона, у овом случају, предност се даје обичним моделима. Истовремено, судећи по фотографијама модних колекција, користи се свака гама - плава, зелена, љубичаста, црвена, кестењаста. Изузетак су класични обрасци - ћелија, рибља кост и гуска стопала.

Основе избора

Треба имати на уму да панталоне са панталонама изгледају предивно само на танким дамама са равним стомаком. Раст љепота није битан: ако је потребно, слика је лакоће исправити ципеле на високим петама или клиновима.

Препоруке стилиста за избор разматраног стила панталона за пуне жене знатно се разликују. Ако је запремина сувише претјерано привлачна задњица, карактеристична за силуету "крушке", тада стручњаци за љепоту препоручују одабир модела с високим струком, који га визуално смањују. Они, као и “Пешчаник”, требало би да ближе погледају у такву разноликост као што су панталоне са кукама на куковима. Штавише, оба типа силуета се препоручују за избор таквих панталона, у којима ће туксе бити мање изражене и постављене по једна са сваке стране.

Препоручују се панталоне са панталонама за струк за типове обрнутог трокута и правоугаоника. Овај рез ће осигурати формирање луксузних линија кукова, компензирајући ширину рамена у првом изгледу и формирајући уски струк у другом.

И на крају, стилисти имају конусне хлаче које се сужавају дуж дужине панталона. У приземљу могу имати ревер или неку врсту "хармонике". Такве моделе треба да набављају само високе даме и тек након прелиминарне монтаже, јер је то врста која значајно смањује раст и “растеже” силуету, посебно у куковима.

Сецретс оф маннинг

На много начина, шта носити с таквим стилом овиси о моделу који је лијепа дама одабрала. Уобичајено, слике се могу подијелити на онеформиране са суженим или широким варијацијама.

Дакле, широке панталоне са туцком се препоручују у комбинацији са полу-тијесним и чврсто постављеним кошуљама, туртленецкс, танким џемперима, дугим рукавима и врховима. Требало би барем дјеломично надокнадити за појас хлача. Да бисте утврдили степен "пуњења горивом" помоћи ће обиљежја фигуре лијепе даме: даме с облиним облицима требају у потпуности сакрити дно горњег дијела одјеће. Јачајте контраст између кукова и струка, ако је потребно, помоћи ће танки појас.

Осим тога, не заборавите на одећу и одговарајуће ципеле. Што се тиче спољне одеће, стручњаци за снимање препоручују претварање у џемпере и јакне, чији се руб спушта до средине бутине. Кратки и кратки капути ће бити прикладни. Што се тиче ципела, то могу бити: ципеле, чизме, чизме или сандале. Што се тиче висине пете, стилисти се слажу у једној ствари: што је жена већа, пета би требала бити већа.

Затегнуте панталоне са панталонама треба да буду комплетиране са полусавршним или лабавим блузама ушивеним од прозрачних сатенских, шифонских тканина. Међутим, у овом случају би било прикладно да се слика допуни танким џемпером или дуксерицом, направљеном, на пример, од кашмира. Стилисти препоручују израду вишеслојних комплета, комбинујући наведене опције за брање. Једино на чему инсистирају је да допунегорњи део појаса је најмање пола, или оставите мекани препуст на појасу панталона. У овом случају, мушка јакна, слободна јакна ће бити прикладна као одећа. Али ова опција је погодна само за танке, помало танке девојке. Све остало се препоручује за капуте строге линије, кожне јакне, јакне или ошишане јакне.

Што се тиче избора ципела, у овом случају, модни посматрачи препоручују избор модела са високим петама. То могу бити сандале или ципеле. Глежњачке чизме су дозвољене, али само оне из модела које не покривају сужени део панталона, на пример, оне које имају високу везицу испред.

У закључку, остаје да се нагласи да, по жељи, и правилан избор и избор панталона са џеповима, тако ризичним у стилској визији, може бити одлична основа за стварање елегантних слика.