Мен'с Суеде Брогуес: Правила за избор и усклађивање

Из неког разлога, сматра се да је интересовање за модне новине својствено само девојкама. У ствари, за већину мушкараца, њихов изглед је веома важан, па покушавају да се модно и елегантно одјене.

Веома је важно научити како одабрати праву обућу за одијело, јер погрешан избор може учинити слику смијешном. Хајде да видимо шта су антилоп антене, и шта да обучемо са овим удобним ципелама.

Какав је модел?

Брогуе - ципеле су врло удобне и лијепе, тако да су распоређене по цијелом свијету. Заправо, ово су обичне класичне ципеле, које су украшене перфорацијама. Друга важна разлика је присуство ножног прстена. А у класичној верзији, линија шава између делова ципела је фигурирана и подсећа на слово В.

Најчешће се кожни брогови могу наћи у продавницама, али постоје и модели од антилопа. Ова ципела припада неформалном стилу и купљена је за ношење у слободно вријеме.

Историа

У суштини, сваки модел ципела који је украшен перфорацијама може се назвати броговима. Изгледа, зашто су нам потребне рупе на површини ципеле.

Испоставља се да су овај детаљ измислили ирски сточари са прилично практичном бојом. Чињеница је да су ципеле приликом премјештања стада кроз мочвару постале јако мокре. Због тога, сељаци са разумомСхилина помоћ је направила много рупа на површини коже. Као резултат, ципеле су се много брже сушиле.

Од појаве материјала који дозвољавају производњу водоотпорних ципела, перфорација је постала неважна за практичне сврхе. Данас се користи искључиво за украшавање ципела, а ријетко од краја до краја.

У наше време, препоруча се да се перфориране ципеле носе са одећом слободног стила. Нарочито ако је то антилоп мушки. Будући да ципеле од антилопа припадају класи неформалних модела. За неформални стил укључују брогова са уметцима од антилопа.

Мушке антилоп ципеле су доступне у ограниченом броју боја. Најчешћа опција је браон антилоп антилоп . Ова боја је универзална, добро се слаже са стилом без одјеће.

Али црни антилоп су контроверзни модел. С једне стране, црно је један од знакова ципела за стварање званичних слика. С друге стране, антилоп није погодан материјал за производњу строгих класичних ципела. Комбинација антилоп ципела (чак и ако су црне) и, на примјер, смокинг - то је глупост.

Суеде ципеле такође не одговарају класичном оделу. Али са џинсом и цхиносом, ова врста ципела изгледа одлично. Дакле, умјесто црне верзије, боље је купитисмеђа или плава антилоп боја, јер ће се боље комбиновати са неформалном одећом.

Избор одјеће

Приликом одабира одјеће за антилоп папиге, обратите пажњу не само на боју, већ и на текстуру површине ципела.

Ако брогови имају тврду, готово глатку површину, онда је вриједно покупити одјећу од вуне, дебелог памука, самт. Ако је површина антилоп меких и лабавих, онда је вредно комбиновати такве броге са одећом од твида.

Како могу носити антилоп? Покушајмо да схватимо:

  • Класични костим . Стилисти не препоручују ношење антилоп-скутера за класично одело, јер ципеле припадају неформалном стилу, тако да не изгледају са строгим оделима, било да носе смокинг.

  • Јеанс . Али ово је веома добар тандем. Посебно је добро са плавим и плавим фармеркама, броговима од смеђе антилоп, али можете изабрати и другу опцију. На примјер, сиве или тамноплаве ципеле. Врх ансамбла може бити представљен обичном мајицом или џемпером. Траперице можете комбиновати и са сакоом или јакном од твида.

  • Хлаче . Ако желите да направите формалнији изглед, можете носити антилоп антилоп у комбинацији са панталонама. Боље је ако је то мало сужени модел. За црне панталоне препоручујемо да одаберете модел црне коже са уметцима од антилопа.Ако су панталоне тамносиве, онда поред црних ципела, можете их покушати комбиновати са тамно плавим или смеђим антилопама.

  • Неформални стил . Љубитељи неформалне одјеће имају посебно много комбинација. Суеде броге се могу носити не само с цхинос, већ и са гаћицама. Када комбинујете антилоп антене са цхинос-ом, треба да носите ципеле без чарапа (или да изаберете скраћени модел чарапа), а хлаче за ноге треба да се стављају испод, излажући глежањ.

Брендови

Суеде броге нису најпопуларнији избор обуће , међутим, такви модели се често могу видети у модним колекцијама. То могу бити брогови у близини класичних канона, и ципеле које имају оригиналне детаље.

На пример, антилоп модне куће Версаце су модели са косим носом на жљебастом "спортском" табану. Долце & амп; Габбана је одлучила напустити класичне боје и користити животињске отиске, али не превише активна и привлачна.

Брогуе од Роберта Цлергерие изгледају занимљиво. Дизајнер користи дебели ђон са жљебљеним зубима, као и комбинацију материјала. Модели су израђени од црне и смеђе коже са уметцима од антилопа.

Многи дизајнери су одлучили да смање број модела класичних боја (црне и смеђе), преферирајући занимљивије боје. ИнУ колекцијама Алекандер МцКуеена могу се видјети бијели антилоп-брогови, као и двобојни модели, у којима се свијетли уметци истичу на црној или бијелој позадини.