Накит за дјевојчице: правила избора и чарапе

Скоро све девојке воле да се облаче. И често покушавам да пробам накит моје мајке. Где год моја мајка сакрива кутију за накит са перлама и минђушама, мала ћерка ће је сигурно наћи, јер за њу су то права блага, тако да ће бити немогуће бити убеђени у искушење.

Да би накит остао нетакнут (а дјечје руке не морају увијек пажљиво руковати копчама), мајка треба да купи посебну кутију за своју кћер и напуни је дјечјим накитом. Биће лако направити га, накит за девојке ће бити представљен у великом асортиману.

Правила за избор

Потребно је научити како одабрати прави накит за дјевојчице. Приликом избора морате узети у обзир старост кћери, разлог због којег планирате носити накит, као и укус дјевојке. Немојте се изненадити, чак и трогодишњаци имају своје мишљење, које се мора узети у обзир приликом куповине ствари за њу.

Основно правило које не треба заборавити - дечији накит мора бити високог квалитета! Накит мора бити израђен од сигурних материјала.

Још једно важно правило је да што је дете млађе, то би требало да буде једноставније. Бебе би требало да купују перле и наруквице од округлих перли, сакупљене на врпци (траку је теже разбити од конца). Бебе воле да носе накит,приказују ликове из цртаних филмова, као и цвеће и воће.

Поред тога, накит за девојчице треба да буде лак и светао. Зато је најбољи материјал за накит - полимерни материјали.

Ако је беба пробушила уши, онда би јој наушнице требале бити врло мале. Најбоља опција су наушнице. Таква декорација не омета свирање, не случајно хвата косу, а губљење ће бити проблематично.

Дечији накит за косу је веома разнолик.Ово су разне еластике, укоснице, траке за главу, обручи. Приликом одабира накита, важно је осигурати да прибор није претежак и да се не држи за косу.

Али накит за тинејџерке је елегантнији производ.За девојчице од 10 до 12 година можете купити производе од природних материјала - од перли, дрвета, шкољки, полудрагог камења, стаклених перли, вештачких бисера. Не само перле и наруквице су прикладне за тинејџере, већ и исјечке (наушнице), прстење. Додаци за косу су и даље велики успех, у овом узрасту многе девојке већ покушавају да направе своју косу, тако да им требају различите укоснице, копче, укоснице.

Модние тренди

Када купујете накит за своју кћер, вреди размотрити захтеве модерне моде. Данас су актуелни сетови накита за девојке релевантни, на пример, цветнимотиви или етнички украс. Веома популарни су ваздушни украси од перли, провидне полимерне перле.

Накит ручне израде је цењен. Беба мама може направити накит, старије девојке могу да раде свој посао.

Типови домаћег накита

Домаћи накит се цијени због своје јединствености, више неће бити истих перли или наушница на свијету. А који материјали могу направити дечији накит?

  • Папир . Из овог наизглед потпуно неприкладног материјала, можете направити веома лепе ствари - перле, минђуше, наруквице. Релативна крхкост накита надокнађује се јефтином материјалом из којег су направљени. Занатлије раде у техници крварења ових ремек-дјела. Почетници могу направити непретенциозне, али забавне перле које ће беба носити са задовољством.

  • Плетени . Дрвене или пластичне перле, кукичане памучним концем, могу бити основа за израду оригиналних перли или наруквице за дјевојчице. На конац можете наизменично везати и "голе" перле. Користећи разне технике плетења, могу се направити и друге декорације. На примјер, наруквице или траке, плетене наушнице, руже, брош у облику лептира и много другихдруги.

  • Перле . Од перли можете направити разне декорације. Дечији накит може бити прилично једноставан. На пример, лако је направити наруквицу или брош од тканине, перли и перли.

  • Ткива . Креативна мајка ће се наћи користити чак и за стару одјећу. Тако, фармерке које су постале мала ћерка, могу се користити за прављење стилског накита. Можете замотати једноставну пластичну наруквицу са траперима, украсити га заковицама, ланцима - и оригинална декорација за тинејџерку је спремна.

  • Кожа . Накит од коже је савршен за тинејџера, поготово ако дјевојка преферира спортски стил у одјећи.

  • Природни материјали . Оригинални накит може бити израђен од шкољки, које је дјевојка сама сакупљала док се опуштала на мору.

  • Полимерна глина . Данас је накит од полимерске глине на врхунцу моде. Одрасле жене моде носе их са задовољством. Дакле, мајка и ћерка би требале овладати радом са овим материјалом. Можда ће овај хоби остати са девојком до краја живота.

Они који нису добри у рукотворству не би требали бити узнемирени.Постоје дивни комплети за дјевојчице за продају разних украса. Следите упутства да направите слатке перле.или наруквица може сваки.

Како се носи?

Задатак мајке није само да купи накит за дјевојку, важно је научити бебу да их правилно носи . Морате објаснити беби да не би требало да носите све перле одједном. Поред тога, веома је важно изабрати накит за одећу. Девојци треба научити да кожну наруквицу са заковицама не треба облачити зрачном шифонском хаљином.

Неопходно је научити дијете и осјећај релевантности. Дакле, припрема за школу је ограничена на мале и скромне наушнице. Али у финалу у вртићу или основној школи, у комплету можете носити елегантан накит. У исто време сваки дан треба изабрати дискретан дизајн накита, а на фестивалу ће бити одговарајући производи са каменчићима и искричавим сјајем.