Сукње у кавезу: савјети и трикови за одабир правог модела

У гардероби сваког студента мора бити неколико сукњи. Данас су модни модели са различитим варијантама ћелија у моди. Међутим, сукња у кавезу је класична мода, тако да ће увијек бити релевантна. Модни стилови сукњи у кавезу су разноврсни, тако да свака модна жена може изабрати модел који се савршено уклапа у њену фигуру.

Шта је данас у моди?

Сукње израђене од кариране тканине могу изгледати другачије. Постоје опције које су погодне за стварање одважног младалачког изгледа, а ту су и наглашено елегантни или романтично женски модели. Узмите у обзир који су стилови најпопуларнији код модерних модних жена.

Оловка

Ово су универзални модели који добро изгледају и на младим дамама и на дамама у годинама елеганције. У класичној верзији ова сукња има дужину до кољена, благо сужена према доље и има мали прорез у леђима. Али то није једина опција.

Ушивене ошишане сукње овог стила и дуге моделе такођер су шивене од кариране тканине. Потоњи могу бити опремљени резом, који се налази не само иза, већ и са стране или у средини предње стране.

Занимљиво је видјети сукњу за оловку, у којој је предњи дио изрезан из кариране тканине у равној линији, а бочне - дуж косог. Са таквим резом, стране кавеза ће бити постављене дијагонално,ово визуелно смањује ширину кукова.

Сукња за оловку употпуњена је мајицом у уреду или строгом блузом. На врху ансамбла је боље одабрати монофонију, која одговара боји једној од нијанси ћелије. Али пругасте блузе, точкице или друге врсте пинта не би требало да се комбинују са карираном сукњом.

Тулип

Силуета ове сукње наликује пупољку тулипана окренутом наопако. Ово је модел који се чврсто уклапа око струка, глатко тече око кукова и сужава се према доље. Овај стил изгледа нежно и женствено, али се савршено уклапа у канцеларијски ормар.

Креативнија верзија сукње тулипана је модел са асиметричним рубом, краћим испред и глатко се протеже према назад. Ова сукња је погодна за слободно вријеме.

Можете комбиновати сукњу тулипана са врховима или блузама.

В корзину

Класична мода - набране сукње од кариране тканине. Број и дубина набора могу варирати, али у сваком случају такви модели изгледају елегантно и женствено.

Облик набора може се разликовати, они су меки и тврди, глатки и испрекидани. Преклапања приликом шивања леже у једном смеру или тако да иду један према другом. Могу бити смјештени по цијелој сукњи или само у одабраним подручјима. И набори не почињу увек од самог појаса, јер такви модели често имају јарам.

За шивење таквих модела, увек се користи довољно густа тканина, иначе набори неће задржати облик. Може се разликовати и дужине. Кратке сукње служе за креирање стилских ансамбала у стилу "колеџа". Носе се са белим "горњим делом" (долчевита или блуза), као и са скраћеном или опремљеном јакном или прслуком.

Модели до линије колена и испод изгледају добро за жене моде било које доби. Маки шарени узорци овог стила су одличан избор за летовање.

Белл

Име ове сукње карактерише њену силуету. Добро се уклапа око струка и протеже се надоле. Не користи драперије и наборе нису створени.

Сукња звона тканине у кавезу може имати различите дужине - од мини до маки. У свим варијантама изгледа изузетно импресивно. Најчешће се овај модел купује за ношење у топлој сезони, али постоје и опције за јесенско-зимску сезону. Зимске сукње су израђене од густе вунене тканине.

Халф-Сун и Сун

Узорак сукње-сунца је изузетно једноставан. У ствари, то је круг тканине, у чијем се средишту исече рупа, на чијем је крају ушивен појас. Узорак модела полусунца је полукруг. Обе опције могу бити било које дужине.

Такве сукње се, по правилу, шиве за љето, па за њих бирају танак памукткива у ћелију. Али не мање популарни модели полусунца и од фине вуне.

Горњи део ансамбла са сукњом овог стила треба да буде затегнут. Изгледа добро на врху, ау зимској верзији - туртленецк.

А-лине или трапезиа

Ово је најсвестранији рез који изгледа добро на било којој врсти фигуре. Дужина сукње у облику трапеза може бити свака.

Такав комад гардеробе може се ушити од било које тканине - у велику или малу ћелију. Ово може бити лагана сукња за љето, или топли модел за хладну сезону.

Година

Елегантан модел који складно спаја особине стила оловке и проширене сукње. Горњи дио модела је раван, добро се уклапа у слику. Неколико (од 4 до 12) клинова је ушивено у доњи део, због чега је доњи део модела широк. Често су клинови за такву сукњу исечени у кавез дуж косог, тако да се добија занимљива комбинација узорака из равне и дијагоналне ћелије.

Баррел

Оригинална верзија кариране сукње је модел са именом буре. Разлика у стилу је у волумену кукова. Сукња се не сужава на руб, али има ужи облог. Доњи део сукње је повезан са облогом шава, тако да дно модела изгледа волуминозно. Ова верзија сукње у кавезу ће се уклопитилетње младе модне жене. Најбоље од свега, изгледа као мини верзија.

За коцкасто буренце, стилисти препоручују уске мајице или врхове.

Детаљи

Појединачни детаљи реза могу значајно модификовати модел, тако да сукње истог стила могу изгледати другачије

Класична сукња има појас који се налази на струку. Али можете одабрати опцију са ниским или високим слетањем.

Модели са високим струком модерне жене цијене чињеницу да вам омогућавају да визуално прилагодите облик. Високи струк може имати било који стил сукње од тканине у кавезу. У овом случају, пожељно је изрезати појас тако да се ћелија налази дијагонално. То ће визуелно учинити ужи струк и нагласити прелепи прелаз на линију кука.

Летње сукње са високим струком могу се носити са врхом за уситњавање или са изрезаним прслуком. Зимске опције се комбинују са блузама или ролкама, стављајући их испод појаса сукње. Ансамбл можете украсити ременом или ременом.

Модели са ниским слетањем немају појас, држе се на линији прелаза од струка до бокова. Ова опција је савршена за жене у моди које имају танак струк, јер ће у овом случају сукња нагласити виткост фигуре, фокусирајући се на њен побједнички дио.

У исто време, сукња ниског струка добро изгледа на танким девојкама са "правоугаоним" типом, јерпод условом правилног избора врха ансамбла, прикриваће широк струк. Међутим, модерне жене са бујним фигурама и, нарочито са испупченим трбухом, ниског струка су контраиндициране.

Стилови и дужина карирани сукњи ниске струке могу варирати.

Одор

Оригинални изглед сукњи у кавезу, који има мирис. То су модели у којима се један секс преклапа с другим. Стил и дужина сукње са таквим детаљима су различити. Елегантне и строге сукње до кољена. Опуштенија опција је спаљена сукња.

Такав детаљ се препоручује младим дамама са фигуром типа "обрнути троугао", посебно ако је детаљ мириса украшен застором. Овакав дизајн сукње визуално повећава бокове, балансирајући пропорције фигуре.

С баскијскиј

Овај детаљ је зашивен за појас за сукњу. Баски могу имати различите дужине и стилове. На пример, може се налазити само на полеђини сукње или бити асиметрична. Може стати на површину сукње или лежати у облику шофера.

Баска, која краси сукњу у кавез, може се изрезати из исте тканине дуж косог или равног платна. Најбоље од свега је сукња са басиком гледа на жене са уским боковима.

Когато изберете?

Као што се може видети из горе наведеног, модерни стилови коцкастих сукњи су разноврсни. Али да бисте изабрали успешну опцију, прво морате да процените карактеристике своје фигуре. Наравно, ако модна жена има идеалне особине и параметре модела, свака сукња ће на њој изгледати сјајно. Али већина жена има одређене особине које бих желио сакрити.

Хоургласс

Жене у моди које имају танак струк и изражене бокове и груди могу носити различите стилове сукњи у кавезу. Изгледају веома атрактивно оловком у стилу сукње, као и трапез, полусунце и сунце.

Али да не би визуелно извагали дно, поготово ако има додатних килограма, требало би да напустимо сукње од тканине у великој ћелији, као и моделе са великим бројем набора.

Рецтангле

Девојке са без израженог струка савршене су за моделе високих зграда, чији је горњи дио изрезан дијагонално. Ансамбл можете украсити појасом или појасом. Велики избор - модели у облику трапеза.

Али сувише уске сукње не иду, јер наглашавају широк струк.

Триангле

За даме које имају тешке дно, можете препоручити равне и проширене сукње, они су направљени од тулипана, као и сукње на јарму са наборима на дну. Избегавајте преуске сукње, посебно оне које су опремљене кратким базама, као и мале дужине

Аппле​​

Девојке чији силуета фигуре личе на слово О треба да избегавају моделе са широким појасевима и јармом. Уклапају се у силуету трапеза, сукње асиметричног кроја, као и модели са мирисом, под условом да нема драперије.

Не препоручује се за гојазне жене модели тканине у великом кавезу. Најбоље је да изаберу сукњу са дијагоналним распоредом фигуре