Вјенчање уггс - необичне ципеле младенке

Модерне невесте се радо ослободе стереотипа. Многе девојке бирају хаљине у боји за дан вјенчања или одлазе код матичара у свадбеном одијелу. Али ако невеста жели истински изненадити госте, онда би требало да изабере необичне ципеле - вјенчање.

Зимско венчање

Многи покушавају заказати вјенчање за љето. Али зими прослава има свој шарм. Потребно је само правилно планирати одмор и, наравно, успјешно покупити одјећу и обућу. Традиционалне пумпе са високом петом за зимску шетњу ће бити веома неудобне. Прво, ноге се само смрзавају у ципелама, и, друго, на петама младенке могу лако склизнути.

Такве необичне свадбене ципеле, као уггс, појавиле су се тек недавно. Дакле, невеста, бирајући ову опцију, креираће готово ексклузивну слику.

Зашто изабрати ову ципелу?

Без обзира да ли ћете купити или не купити вјенчање, невјеста ће одлучити сама за себе, упознати се с вриједностима овог модела ципела. Ово је првенствено:

  • Удобност . Чизме од природне овчје коже одликују се одличним својствима за регулацију топлоте. Неће бити хладно у хладан дан, али, ушавши у гријану собу,невеста се неће знојити.

  • Оригиналност . Свака млада жели да буде јединствена и за разлику од других младенаца. Након што је одабрала уггс као ципеле за вјенчање, невјеста неће испунити своју „двоструку“ у уреду.

  • Погодност . Свадба је дефинитивно веома сретан, али и врло елегантан дан за младу. Стога јој требају ципеле које не трљају и не изазивају замор, упркос чињеници да ће већи дио дана морати потрошити на ноге.

Какви су они?

Наравно, вјенчања би требала бити врло лијепа и имати одговарајући дизајн. Најсигурнија опција је ниска бијела чизма с бијелим крзненим рубом.

Декорација модела венчања треба да буде у складу са остатком пута. На пример, можете да изаберете модел везен вештачким перлама или окован каменчићима. Међутим, покушајте да не "преоптерећујете" своју свадбену слику. Дакле, ако хаљина има привлачан декор, онда би венчање требало да буде изабрано са скромним украсима.

Вјенчање не мора бити бијело. Чак и на снежно белој вјенчаници можете покупити обојене ципеле. Све ће зависити од опште идеје слике. Сребрне невесте или златне уггс су посебно популарне код невесте.

Каква хаљина?

Најважнија ствар при креирању савршеног свадбеног изгледа јето је хармонија. Вјенчање уггс су двосмислене ципеле, тако да неће изгледати добро са сваку вјенчаницу.

Ако младенка одабере традиционалну хаљину са кринолином у стилу "принцеза" или одећу у грчком стилу, онда не треба носити вјенчања.

Најбоље од свега, ова врста ципела ће изгледати сјајно са кратком хаљином. Није потребно носити мини, хаљина до кољена је сасвим прикладна.
Нарочито хармонично ће бити одећа "а ла тхе 50с", то јест, обучене хаљине са бујним сукњама. Поред тога, веома лепе угг боотс ће изгледати са једноставном кратком хаљином силуете а-линије у стилу 60-их.

Храбри невесте могу изабрати необичну одећу. На пример, тајице и туника. Вјенчање уггс ће се савршено уклопити у такав сет.

Бијели кратки крзнени капут или ошишан капут с прорезима за руке могу употпунити изглед зимског вјенчања. Елегантни додатак ће бити крзнени муфф.

Брендови

УГГ Аустралиа је најпознатији бренд за УГГ чизме. Релативно недавно, дизајнери брендова креирали су нову колекцију за жене, која се звала “И ДО”. Колекција укључује моделе дизајниране за невјесте. Као и остале ципеле марке, чизме у колекцији су израђене од природне овчје коже.

Први модел је класични угг чизмесребрно-бело дугило је дугме са кожом. Дугме је велики фасетирани кристал из Сваровског. Друга варијанта чизама је класична угг чизма, потпуно прекривена бијелим шљокицама са холографским ефектом. И још један модел вјенчања који ће бити користан невјести након завршетка прославе је удобна вијетнамска папуча од бијеле овчје коже.