Питхон кожни квачило (21 фотографија) - оригинална торбица

Прихваћено је да се торбе квачила називају мале торбе, које су оригинално направљене као додатна опрема за вечерње хаљине. Али данас ове слатке торбе укључују свакодневне саставе.

Класичне спојке немају ручке, тј. Морају се држати у руци или држати испод руке. Међутим, данас квачила на ремену или ланцу нису ништа мање популарна. За производњу торбица користе се разни материјали, укључујући и кожу егзотичних гмизаваца. Веома оригинална верзија торбе је питхон кожна спојка.

Карактеристике материјала

Оригинална питхон кожа је материјал који је леп, необичан и прилично скуп. Међутим, на тржишту се често налазе производи, укључујући квачила, која су направљена од имитације коже питона. Хајде да схватимо како би природни материјал требао изгледати и како га разликовати од лажног.

Произвођачи квачилакористе леђа и трбушни део коже рептила да би направили прибор. Понекад се оба ова дијела међусобно комбинују, јер изгледају другачије.

На леђном дијелу су релативно мале љуске у облику дијаманата са заобљеним рубовима. Ваге се налазе одвојено једна од друге, редови се не преклапају.

На абдоминалном делу кожескале су веће, штавише, обратите пажњу и на чињеницу да што је већа величина ваге, то је старији рептил. Сами скале нису ригидни, као што многи мисле, већ еластични.Поред тога, веома су издржљиви. На скалама трбушног дијела понекад можете видјети наборе који наликују на наборе на ципелама.

Питхонова кожа је веома пријатна на додир, али не може бити глатка због присуства вага. Вага може изгледати крхка по изгледу, али ако је стварно права кожа, врло су издржљиви. На пример, ако повучете вагу, мало је вероватно да ћете је поцијепати. Занимљиво, током времена, текстура природне коже питона се мења, јер се скале "отварају" и постају мекше.

Оригинална питхон кожа има индивидуални образац. Ако на пулту видите неколико апсолутно идентичних торби са истим узорком, онда је ово дефинитивно лажна.

Још један једноставан тест је наношење длана на површину коже питона,природни материјал ће се брзо загријати , ако кожа дуго остаје хладна, онда је то јасна имитација.

За производство на имитација на кожата, питони се користат методот емфоризацијата.​​Сировине могу бити природна кожа (телећа кожа) или вештачки материјал. На имитацији коже све "скале" ће бити исте величине, поред тога, не може се подићи засебна скала

.

Којимогућност избора?

Ако модна жена одлучи купити женски квачило од питхон коже, може изабрати модел природних боја или боје. Сматра се да су мање квалитетни типови коже подложни обојењу, али то није увијек истина.

Што се тиче стила торбе, боље је дати предност концизној варијанти. Питхон кожа је најбоља декорација за торбу за квачило, додатна декорација само омета свеукупну перцепцију производа.

Погодније је купити квачило на ланцу, јер се такав модел може носити на рамену или у руци тако што се ланац намотава на ручни зглоб.

Ако се модерни производи од кожне коже питона чине прескупим за моду, она може добити модел од имитације коже. Исту опцију могу изабрати девојке које подржавају кретање зеленила. Производи од вештачке коже са имитацијом бојања коже питона могу се наћи у колекцијама многих модних брендова.

С както съвместим?

Квачило коже питона требало би да буде најспектакуларнији акценат слике, тако да треба да изаберете најједноставније и најсажетије одећу. На пример, ансамбл мале црне хаљине и торба са квачилом направљене од праве питхон коже ће изгледати спектакуларно. Никаква додатна опрема од коже рептила на слици не би требала бити.

Брендови

Спецтацулар Леатхер ЦлутцхПитхон се може видети у колекцији Цхристиан Лоубоутина.Модел је израђен у облику торбице са сребрном копчом-копчом, копча је украшена фигурама за ципеле, оковане каменчићима.

Али бренд Диане вон Фурстенберг нуди модерним женама овалну спојку направљену од имитације питхон коже.

)

102]