Рукавице, рукавице штите ваше руке од хладноће

Неопходан елемент зимске и полудневне гардеробе су рукавице или рукавице. Остављање руку без заштите од хладноће није сигурно, тако да већина девојака посвећује велику пажњу одабиру “одеће за оловке”.

Али која је опција најбоље изабрати? С једне стране, рукавице су топлије и удобније. С друге стране, са рукавицом са рукавицама, тешко је извршити чак и најједноставније поступке. На пример, отворите рајсфешлус са затварачем на торби, везајте везану везицу или одговорите на позив примљен путем мобилног телефона. Из тог разлога, многи људи воле да носе рукавице.

А у међувремену, не можете правити компромисе, и купити себи рукавице, рукавице. То сукомфорни модели 2 у 1 , извана наликују обичним рукавицама, али треба да преклопите горњи дио таквог модела, јер се рукавице претварају у удобне рукавице отвореним прстима. Такви производи су веома погодни, већ су их процијенили спорташи, рибари и младе маме које, у шетњи с дјететом, морају стално извести многе радње - причврстити капу на дијете, обрисати нос, итд.

Какви су они?

Рукавице рукавице појавиле су се релативно недавно, али су одмах постале веома популарне. Штавише, дизајнери су створили сличне моделе трансформатора, и за мушкарце и за жене.

чине мушкарцерукавице рукавице, углавном од коже. Али женске рукавице, рукавице могу бити од коже или плетене. У исто вријеме зимски производи опремљени су и са топлом подставом од крзна.

Материали

На полицама продавница можете видети разне моделе рукавица-трансформатора. Да бисте изабрали одговарајућу опцију, прво одлучите за шта вам је потребан овај модел. Ако купујете рукавице које се планирају носити зими или касну јесен, онда треба дати предност моделима од праве коже. Рукавице од кожне коже ће бити посебно добар избор. Сировина за њих је кожа оваца, овај материјал карактерише повећана еластичност.

Још једнадобра опција - трансформатори из коже јелена. Главна предност је способност добро задржавање топлоте, па ако су рукавице потребне за зиму, ово је најбоља опција. Осим тога, кожа је прилично еластична и не губи свој облик током времена.

Нажалост, и кожа од кожа и кожа су веома скупи материјали, тако да сваки буџет не може издржати куповину производа од њих. Производи од свињске коже су више доступни, али овај материјал је грубљи, рукавице из њега ограничавају слободу кретања, а изгледају мање елегантно.

Направите рукавице са конвертибилним рукавицама и антилопом. Овисно о употреби природног материјала, ова верзија "одјеће"за руке ”ће бити другачији по удобности и привлачном изгледу.

На продају је много модела од умјетне коже или антилопа. Ови материјали су мање еластични, тако да не могу пружити чврсте руке. Имајте на уму да су рукавице од вештачких материјала мање отпорне на хладноћу. Због тога се овај додатак може препоручити за јесен, прије него што се може појавити мраз. Додатно, прибор од вештачке коже је много мањи од ствари од праве коже. Али цена коју имају су приступачније.

Плетене рукавице са рукавицом су такође веома популарне .Ако се за производњу модела користи пређа са додатком природне вуне, онда ће овај прибор бити довољно топао. Плетене рукавице имају другачији дизајн. Украшени су плетеним или везеним узорцима, перлицама, дугмадима и другим декорним опцијама.

Модне женске рукавице могу врло лако сами повезати такве трансформирајуће рукавице. Ако планирате носити рукавице зими, боље је одабрати пређу са плетењем за додавање мерино вуне, ангоре или мохера. А рукавице су боље направити двослојне, оне ће бити топлије. Плетене рукавице од синтетичке пређе није вриједно тога, неће загријати руке на хладноћи. Плести рукавице, као што су обичне рукавице, само треба везати додатни комад у облику капице. Овопредмет је ушивен на полеђини рукавице.

Како изабрати?

Када купујете рукавице за трансформисање, обратите посебну пажњу на квалитет. Ако је модел од коже, покушајте га лагано повући у различитим смјеровима. Квалитативни модел ће се протезати само у попречном правцу. Ако се рукавица уопће не растегне или се не протеже не само преко, него и дуж пута, вриједи одбити куповину.

Обратите пажњу на шавове, морају бити високог квалитета без прескакања шавова и избочених нити. Непожељно је купити модел направљен од малих комада коже, који су краткотрајни.

Са чиме да се обуче?

Рукавице за рукавице - свестрани модел који добро изгледа са сваком одећом. Посебно се уклапају у цасуал стил. Кожне или плетене рукавице ће направити успјешан ансамбл са јакном, јакном од умјетног крзна и капутом од овчје коже. Ансамбл се може допунити плетеним шеширима, спавама, шаловима.

Миттс-сеалс се добро уклапају у спортски стил. Посебно успешни са спортском опремом ће изгледати плетени модели.

Брендови

Да бисте купили удобне и лепе рукавице, рукавице нуде различите марке. Одличан избор за зиму ће бити модели из УГГ Аустралије. Рукавице су израђене од природно преплануте коже, а облога и облога модела суОво је природна овчја кожа.

Занимљива опција - рукавице из Елеганзе. Длан модел и прсти рукавица су направљени од праве коже. И задњи део модела и флип део су направљени од природног крзна. Модел је изолован плетеном облогом са високим садржајем вуне и кашмир адитива.

Плетене рукавице из ЕА7 су израђене од црне пређе (састав вуне са кашмиром и акрилом), а преклопна капа и декоративни детаљи на полеђини рукавице су плетени од сребрне пређе.