Зимски Оксфорди: Стварање неформалних слика

Најважнија ствар у зимском периоду је да одржите стопала топлим. Стога, при одабиру обуће за зиму морате обратити пажњу на квалитет изолације. Али зима није разлог да одбијете елегантне моделе. Због тога многи модови радо купују мушке зимске оксфордке.

Какав је модел?

Класичне Оксфордице су строге елегантне ципеле направљене од праве коже са танким кожним ђоном и затвореном везом. Класичне ципеле носе се са оделом, смокингом или хаљином. Али такав модел као што су зимске чизме-оксфордице већ су ципеле слободног стила, то јест, погодан је за стварање неформалних слика.

На фотографији модерних зимских модела можете видјети да се разликују од ципела класичне изведбе.Разлика је дебљи полиуретански ђон, јер танка кожа не штити од хладноће . Ђон може имати уторе. Такво рјешење није само функционално, ципеле су мање склиске, него и повољне са естетског гледишта, јер рељеф на потплату даје ципелама обиљежја бруталности.

Осим тога, зимски модели су већи, могу досећи ниво глежња, па чак и затворити. У моделима створеним за зиму, нужно је загријавање. Остатак зимских модела задржава инхерентну елеганцију оксфордова.

Да би се створиле зимске опције, најчешће,Користи се мат права кожа, на њој нема декорације. Такође можете наћи моделе од антилоп. Понекад дизајнери користе ефекат вештачког старења коже, стварајући намерно трљање.

Зимски модели се чврсто уклапају у ноге, привезивање се врши везивањем.

С каким комбинацијама?

Хајде да смислимо шта да носимо са зимским моделима. То су модели који се добро комбинују са различитим типовима одеће. Могу се носити са капутима, са кожним капутом или кожном јакном. Као доњи елемент ансамбла пристају траперице или панталоне.

Кожни зимски оксфорди могу бити укључени у цасуал и смарт цасуал ансамбле

Примери лукова :

  • Тамноплаве хлаче изгледат ће добро са смеђим моделима ако употпуните ансамбл бијелом кошуљом, беж кардиганом и дугим дресом у тамноплавој боји.

  • Елегантан изгледдобија се комбиновањем сивих класичних вунених панталона у кариран са белом кошуљом и прслуком од исте тканине,лике пантс. Ансамбл употпуњујемо тамносмеђим зимским оксфордама, црном краватом, сивим капутом од грашка и смеђом кожном актовком.

  • Други ансамблу стилу паметног лежерногсастоји се од тамноплавих панталона, бијеле кошуље, тамноплаве јакне с двоструким грудима и црног дугог капута. Овом ансамблу бирају зимске црне кожне ципеле и сиву кравату.

  • Цасуал ансамблсастоји се од тан боје са мршавим панталонама и бијелом мајицом са вратом. Као спољну одећу изаберите дугачки слој смеђе боје од вунене вунене тканине. Ансамбл надопуњујемо бургундским зимским оксфорама, тамно смеђим кожним ременом и кожним рукавицама у боји појаса, као и тамноцрвеном капом.

  • Изглед младихсе добија комбиновањем сивих вунених панталона класичног стила са љубичастом коцкастом мајицом и црним зимским оксфордским ципелама. Ансамбл ће употпунити црни слободни капут.

Имагес витх јацкет

Неформалне слике са зимским сликама могу бити допуњене јакнама различитих стилова.

Примери лукова:

  • Носите сиве хлаче с црним високим оксфорама и смеђу мајицу са вратом. Преко кошуље носимо смеђи кардиган, плетендебела пређа и светло смеђа јакна без рукава. Ансамбл је допуњен црним плетеним шеширом.

  • Тамно сиве вунене хлаче носит ће се са зимском верзијом горке чоколаде и сивим џемпером. Ансамбл употпуњујемо црном кожном јакном и тамноцрвеном марамом.

  • Створит ћемо још једнуне-досадну сликукомбинирајући кинеске духанске боје с тамно смеђим високим оксфорама на дебелом ђону. Врх је направљен слојевито, у тамно сивом џемперу, црном прошивеном прслуку и тамноплавом капуту. Ансамбл ће бити употпуњен тамно сивим вуненим рукавицама и тамноплавим шахом.

  • Још једнаверзија луком у слободном стилусастоји се од беж скинни јеанс, бордо мајице, тамноплаве трапер јакне. За овај ансамбл ћемо покупити тамносмеђе високе оксфордке и парк маслине у боји с беж облогом.

Брендови

Зимске моделе можете видјети у колекцијама Вивиенне Вествоод, Салваторе Феррагамо, Дриес Ван Нотен, Ралпх Лаурен. Модни модели су високи, потпуно прекривају глежањ. Намерна храпавост се ствара ребрастим дебелим ђоном.

Дизајнери боја користе класику. Најчешће опције су црни и браон модели.Али можете видјети креативнијеваријанте, на пример, ципеле боје сенфа или два боја . Дизајнери комбинују не само боје, већ и материјале. На пример, Ланвинове зимске огрлице направљене су од црне коже и светло браон антилоп.